Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 18 757
  • 695
  •   3
Отговори
# 690
Е, те голяма част от участниците имат още доста хляб да изядат, докато станат завършени артисти. Просто се надскачат и преждевременно се бутат за голяма сцена - вкл. и любимката Мона. Просто още не е готова. Друг много вероятен сценарий е и тя да свърне към Пайнер .

# 691
Снощи половината изпълнители не успяха да изпеят собствените си песни. От тези, които останаха, добре пеят Маринова и Прея. Мона е голям фен на Евровизия (доколкото ми е известно), така че си мисля, че това на този етап ще ѝ окаже лоша шега, ако трябва тя да ни представя на конкурса.

# 692
В момента осмината са по БНТ с Драго.

# 693
Не знаех коя е Мона и след мощния възторг във Фейсбук реших да си пусна нещо нейно. Не ми хареса и се надавям да не ходи тя. Молец са недоразумение. Не съм очарована и от Дара. Михаела Маринова беше бетон, но пък дали за феновете на Евровизия трябва съвършенство? Нямам изявен фаворит (пуснах едно гласче за Прея), но си мисля, че Керана и космонавтите са доста атрактивни, както и Прея. В интерес на истината много харесах изпълнението на Роксана, раздаде се на макс.

# 694
Не знаех коя е Мона и след мощния възторг във Фейсбук реших да си пусна нещо нейно. Не ми хареса и се надавям да не ходи тя. Молец са недоразумение. Не съм очарована и от Дара. Михаела Маринова беше бетон, но пък дали за феновете на Евровизия трябва съвършенство? Нямам изявен фаворит (пуснах едно гласче за Прея), но си мисля, че Керана и космонавтите са доста атрактивни, както и Прея. В интерес на истината много харесах изпълнението на Роксана, раздаде се на макс.
Взехте ми думите от клавиатурата. 1:1 ни се припокриват впечатленията.

# 695
Керана не ми е симпатична с нейното постоянно хилене и глезене, поради което не мога обективно да я оценя.

Общи условия

Активация на акаунт