Бебе, родено с тежка пневмония

• 628
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, не знам как да започна тази тема. Имам нужда от малко помощ от мама която е приминала през следното.
Преди 3 дни родих момченце .
Роди се с тежка пневмония, интубирано, на 3 вида антибиотик. Направена му е плазма, лекарите ми казаха да се моля. Може ли някоя мама да ми даде малко лъч надежда...

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:29 от Не се сърди, човече

# 1
Съжелявам за тежкия момент в живота ви, точно когато трябвада сте  най - щастливи. Дано се справи мъничето и да можете да се радвате. Искрено се надявам всичко да завъши благополучно за Вас! Ще се моля да се оправи бебенцето Ви!

# 2
Здравейте, не знам как да започна тази тема. Имам нужда от малко помощ от мама която е приминала през следното.
Преди 3 дни родих момченце .
Роди се с тежка пневмония, интубирано, на 3 вида антибиотик. Направена му е плазма, лекарите ми казаха да се моля. Може ли някоя мама да ми даде малко лъч надежда...

Децата не се раждат с пневмония. Вероятно при раждането не са успели да аспирират течностите от белия дроб.
Или е имало някакво замърсяване, аспириране на кръв и т.н. Или родено преждевременно?
Нещата звучат страшно, но лекарите са взели мерки, лечението е започнато,
имайте вяра и търпение.
Бебетата са по-жилави, от колкото ние ги виждаме. Издържат и се възстановяват от много по-тежки неща,
така че антибиотиците ще задействат, трябва си време, вярвам че скоро всичко  ще е наред, наистина прогнозите са добри и пожелавам от сърце скоро да се радвате и всички грижи да останат зад гърба ви!

# 3
Моите деца бяха в подобно състояние.
Недоносени, с инфекция, не изплакаха веднага. Бяха интубирани 5 дни, на кислород 2 седмици, в кувьози. Единия беше на два антибиотика, другия на три. Елате да ги видите сега - по - малкия (той беше по - зле, на 8мия ден се беше влошил отново, пак го вързаха за тръби, не искаше да се храни, много трудно го научиха), лази, маха, играе с кака си, разбира се, доколкото му позволяват 8те месеца.
Ще се справи мъничето, не го подценявайте.

Общи условия

Активация на акаунт