Случи ми се нещо странно..

• 256 092
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 345
Имам една снимка на входа (за това и по-подробно го описах) от детските си години, но нямам скенер. Ако искаш може тия дни да я сканирам и да я пусна.

Ей сега се разтърсих в нета и я намерих, ама беше много сложно по-рано да се сетя.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=407353 - тук пише за нея.

П.П. Наистина съм се объркала за това, че има син.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 22:57 от Italia

# 346
  • по пътя на светлината
Предварително ,ти благодаря!:bouquet:

# 347
Преди три или четри години лятото,бях оставила децата на майка в апартамента,а ние с мъж ми бяхме на работа,работим заедно,семеен бизнес.Към края на работният ден майка звъни на джиесема и плаче по телефона,нещо секцията в хола паднала,нещо децата пищяли,вятър...Много объркано беше,но ние веднага тръгнахме за там.Като се прибрахме още трепереше,а от секцията и всички неща които бяха в нея,включително и нашите и на майка чаши от сватбата,не бе останало нищо.А тя ни разказа това:
   Прибрали се след разходка с децата защото започнало да подухва,и затова затворили прозорците в апартамента,за да не настинат докато гледат телевизия.Майка влязла в банята да изплакне дрехите,защото точно тогава пералнята и се беше повредила.В един момент чула децата да пищят,и изтичала към трапезарията,а тя е с две врати,дърпала да отвори едната,но не могла,тичала до другата но пак не могла,чул се страхотен трясък,и накрая успяла да отвори вратата.Децата пищяли уплашени на дивана,а секцията била разбита върху масата и пода...Децата казали на баба си че някакъв много силен вятър имало вътре,и той бутнал секцията.Слава богу на средният ми син само беше издраскано крачето,малкият още го нямаше...Не знам точно какво се е случило?!
   Същата седмица баща ми и брат ми са на обект,и щпакловат стените и тавана в някаква стая,брат ми се бил качил на една маса,за да стигне до тавана по лесно.В един момент полита,удря се в стената и пада в несвяст на земята.Баща ми и собственничката
 шашнати се надвесват над него,и го разтърсили,а баща ми викал-Защо скочи бе?!Защо скочи?!-пък брат ми се събудил и му отговорил-Абе аз да не съмч луд да скачам?! LaughingАбе сега ми е смешно ама...
    Отново в същата седмица,ние сме на обект с мъжът ми,правихме ремонт на Министерството на Икономиката.И той се качил на една триметрова стълба,а аз го гледам оат долу.В един момент той хвърли всички инструменти които държеше,и скочи от горе...Токът спря.А той/правехме гипс картон/направил ел.верига с профилите,и избил бушоните...След което една стълба падна върху него...
    Докато не отидохме на църква...Не знам какво беше това,но май цялото нви семейстнво нещо го гонеше онази седмица...

# 348
олеее, тамън я бях забравила тая тема и айде пак  #Shocked

# 349
Пак съм аз.
Да питам само,дали на някой не му се е струвало че вижда в животно,свой близък починал?!
Става въпрос за следното-като бях малка зад нашата къща,в една цепнатина живееше братът на моят дядо-Дедо Мите.Той обичаше чашката,и като се напиеше правеше проблеми,но иначе беше много сърцат човек.Беше като част от семейството,но заради пианството си,малко изолиран,но на всички празници,и въобще когато е искал е бил с нас на нашата трапеза...Почина!Бях някъде на 10години.Имаме вила на Асамблеята,и по това време баба ми и дядо ми живееха вече там.Един ден намерили куче,ама много странно куче,и го взели да го гледат.То беше с огромна за размерите си глава,и малко тяло,винаги подвита опашка...Въобще ненормално куче.Ние обикновенно винаги сме гледали огромни хубави кучета...А това дори и болнаво се оказа,и дори накрая ослепя.Кръстиха го Балкан.Имахме още две огромни кучета-Рем и Ромул,но Балкан въпреки всичко си го гледахме.Макар и вуйчо ми все да се заканваше че ще го застреля.По същото време на село имахме 6 каракачанеца.И един от тях също се казваше Балкан.Този първият не знам защо винаги ми напомняше на дедо ми Мита?!Търсеше внимание някак странно...Като дойде до теб,и те ущипе по кракът със зъби,но точно ущипе...
   Една нощ майка сънувала господ,и той и казал да пазим Балкан,че в него било щастието на семейството ни.На сутринта тя го сподели с нас,но всички решихме че става въпрос за този Балкан на село...Кой е предполагал че това странно същество,което всички подритвахме,и отглеждахме от снисхождение,е нашият късмет...?!След време този Балкан изчезна...Решихме че най-после е умрял някъде,и мъките са му свършили...Ако щете вярвайте,седмица по късно почина дядо ми.Моят най-велик човек в живота ми.Нещата в родата ни с годините така се развиха,че от онова време нищо не остана.Зависта и злобата унищожиха всичко свято съградено от двамата старци-моят дядо Стефан,и брат му Мите.Години по късно прибирайки се в моят квартал,едно също такова куче,което много приличаше на Балкан,се приближи и ме ущипа по кракът...Уплаших се тогава...Не знам защо?!То тръгна след мен,а аз връщайки се в спомените си,все едно срещах дух,и побързах да избягам...Сега се чудя дали не трябваше тогава да го приютя,и да спася малкото което беше останало от нашата фамилия,и дали това не беше духътг на дедо ми Мите?!Той много ме обичаше,и все ме наричаше моя принцесо...

# 350
  • Linz
Ей сега се разтърсих в нета и я намерих, ама беше много сложно по-рано да се сетя.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=407353 - тук пише за нея.
Може би и аз съм в грешка за точното местонахождение на тази къща (или Руското посолство заема голяма площ). Работя близо- до автогара юг и някой ден ще се разходя натам.
Тази нощ ми се случи нещо за което нямам обяснение, но не е особено интересно.

# 351
  • София
Ще пукна от страх ,в момента съм сама  Confused Cry Sad

# 352
  • София
Някой който е то кв Гоце Делчев да идва хахахах ,впрочем са ми се случвали такива неща и то доста...

# 353
  • София
Научното обяснение за тунела който някои са виждали е че мозъка има недостиг на кислород зениците се свиват и някакси се получава ефекта на светлината чрез еуфорията която отделя мозъка и т.н .Гледах 1 филм на Дискавъри  Simple Smile

# 354
Бабата на мъжа ми каза, че чува почукване по мебелите. Решихме, че това е защото са нови и дървото съхне. Онзи ден каза, че чула силен удар докато спяла и се стреснала и не можала да заспи. Тя е много религиозна, а преди година почина свекъра ми и тя си мисли, че той й дава сигнали. Обаче мъжа ми отговори че вероятно сънува, защото е малко глуха и редовно не си чува будилника, камо ли други шумове. Освен това се топлим на дърва и вратите са отворени и ако наистина има такова нещо ние също ще го чуем.

# 355
  • по пътя на светлината
Рени,наистина е нещо уникално!  bouquetНадявам се скоро време да я видя лично........приказна е......

# 356
.

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 12:59 от Be_Lie_Ve

# 357
  • София
Аз се казвам рени  Party Побърквам се от страх ама мн сериозно вече

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 14:26 от flower_girl

# 358
Ама защо се побърквате от страх? Simple Smile Аз ги намирам всички тези случки за нормални и интересни. Даже с желание чета разказите.

Сънувах преди може би 2 седмици, че съм родила момиче. Всъщност аз често сънувам, че раждам пак момиче. Та вървим ние двете нанякъде и се чудя защо сме я кръстили Мая. Струва ми се много прибързано това решение. А в действителност дори не ни е минавало през ума това име. И я питам добре де, не искаш ли да се казваш Мия или нещо друго? И тя ми отговаря: Не, не, не искам. Искам Мая да се казвам. При което аз се стреснах и се събудих. И сега не знам да вярвам ли на съня си, ако е пак момиче. Simple Smile Макар че казват, че щом сънувам момиче, ще е момче. Но това е друга тема на разговор.

# 359
Вери, ако е момиче, аз на твое място бих го кръстила Мая. Пък и името е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт