Случи ми се нещо странно..

• 256 010
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм изключително рационална и практична личност с доста стабилна психика. От близо 2 години, обаче, започнах да се съмнявам в психичното си здраве....сега чета писаното и доста ми олекна - явно не полудявам!
Преди 2 години с мъжът ми си купихме жилище. Рано сутринта, към 6.00ч, малко след като мъжът ми тръгна за работа, аз полудремейки видях, как вратата на спалнята полека започва да се отваря и някой се промъква в стаята. В първият момент реших, че мъжо е забравил нещо и се връща, като гледа да не ме събуди - ама не беше той! Човекът(убедена съм, че беше мъж) застана в ъгъла м/у гардероба и прозореца, точно на 2 крачки от мен и просто ме гледаше. Не виждах лице, не ме беше страх, просто се чудех как, за бога, е влязъл в апартамента, след като ясно чух как мъжът ми заключи вратата! И се събудих...и всичко в стаята беше същото, само дето нямаше никой! Общо взето историята се прие като шега, самата аз не приех този сън за нещо особено. Но след 3-4 дена, този "човек" пак влезе в стаята, пак застана в ъгъла, този път малко по-близо до мен...и пак се събудих, нямаше никой и часът беше 6.05.
След няколко дена (вече ме беше страх да заспя, след като мъжът ми тръгне за работа) някой започна да върви в коридора, ясно чувах стъпките, вратата на спалнята се отвори, някой идваше към леглото...и усещах явна заплах и просто исках да се събудя...и часът пак беше 6.05.! Последваха още посещения, но вече доста по дръзки - дърпаха ми одеалото, ясно усещах как някой се качва на леглот и пълзи към мен, стъпките идваха все по-близо, преди да успея да се събудя, а щом се събудех, ставах (което беше много трудно, цялата бивах скована от ужас), светвах лампата и пусках радиото, за да не заспя. И все си мислех - какво ще стане, когато стигнат до мен?!
Мъжът ми не ми вярваше особено, казваше, че съм под стрес от новото място...докато не му се обадих на работа една сутрин към 6.30, пищяща от ужас да си дойде веднага, защото няма да остана и миг сама в апартамента. Този път бяха няколко "човека", вървяха към леглото, чувах стъпките им, нещо шепнеха..застанаха точно до мен, една жена се наведе, усещах й дъха...а аз просто исках да се събудя...никога през живота си не съм била толкова уплашена, толкова ужасена...
Викахме един ходжа, чете нещо човека, ръси с вода....около месец нямах посещения, след това пак започнах да чувам стъпките покрай леглото...и някъде тогава разбрах, че съм бременна. Посещенията спряха изведнъж, само един път (бях в 4 месец) чух как някой ходи в коридора, спира пред вратата на спалнята...но не влезе...
Какво беше това и до днес не знам, а много ми се иска да разбера, защото сега в тази стая спи детето и много често нощем се буди, пищейки, гледа към вратата и сочи с пръстче...така ме е страх да не би "гостите" да навестяват и него понякога...
Помагайте, кажете какво се прави, къде се ходи - магии ли са, духове ли...?

С голямо желание да ти помогна, защото напълно разбирам ужаса ти, аз съм имала страшни такива сънища, които са като наяве. Такива случки се обясняват с неспокойните души на наши близки починали. Аз имам починал баща, на който съм била голяма слабост и също така доста починали близки роднини. Сънувам най-различни сънища, свързани с тях, в които сънища ми дават различни знаци как да постъпя в определени ситуации. Не ме е страх, защото знам че ме обичат и никой няма да ме уплаши. Но в такива случаи се ходи на църква, дава се хляб за бог да прости, палят се свещи за мъртъвците, за упокой на душите им. И винаги когато палиш свещи за мъртвец се моли на бог да прости греховете му и да даде мир на душата му. Усещала съм наяве присъствието на друг човек, полъх на вятър, при затворени прозорци, усещала съм насън как някой ме целува по бузата и се събуждам от целувката, чувала съм как някой шепти името в ухото ми, как някой ме вика, но не се плаша от това. И стъпки в коридора съм чувала. Не се притеснявай толкова много, просто съвета ми е да ходиш редовно на църква и ще видиш че ще получиш спокойствие ти и цялото ти семейство. Ако искаш заведи и детенце в църквата, няма да се уплаши, даже ще му е интересно. Дано да ти помогна! Успех! Пиши ако има резултат.

# 76
забравих да кажа нещо, но във връзка с поста на Тристан 77,..аз на гробища не съм ходила, отдавна. В черква никога не паля свещ за починалите ми близки...Не мога някак си.. Embarassed
Аз също приемам нещата като знаци.
Спете спокойно, никой от нашите близки починали не ни мисли лошо, просто се нервят, чат-пат и те...

# 77
 #Puppy dog newsm43 Е сега вече няма да спя. Или ако спя отивам да се сгуша при майка ми  Mr. Green

# 78
ААААААААААААААААААААААААААА
Бубе,и мен ще ме водят до тоалетната............как се подлъгах да чета???   #Crazy #Shocked newsm09 smile3556 dont
Ужас!

# 79
Доста интересна темичка!

На мен ми се е случвало да се събудя от невероятно силен звук ... нещо като като 100 клаксона + корабна сирена.... ужасно силно го чух... после ми пищяха ушите полвин ден и ме боляха.

# 80
ААААААААААААААААААААААААААА
Бубе,и мен ще ме водят до тоалетната............как се подлъгах да чета???   #Crazy #Shocked newsm09 smile3556 dont
Ужас!
ако мога да те реанимирам с това http://www.youtube.com/watch?v=xTP9Ysl6yKA&eurl=http%3A%2F%2 … albulgaria%2Ehtml

# 81
  • Букурещ
Аз съм изключително рационална и практична личност с доста стабилна психика. От близо 2 години, обаче, започнах да се съмнявам в психичното си здраве....сега чета писаното и доста ми олекна - явно не полудявам!
Преди 2 години с мъжът ми си купихме жилище. Рано сутринта, към 6.00ч, малко след като мъжът ми тръгна за работа, аз полудремейки видях, как вратата на спалнята полека започва да се отваря и някой се промъква в стаята. В първият момент реших, че мъжо е забравил нещо и се връща, като гледа да не ме събуди - ама не беше той! Човекът(убедена съм, че беше мъж) застана в ъгъла м/у гардероба и прозореца, точно на 2 крачки от мен и просто ме гледаше. Не виждах лице, не ме беше страх, просто се чудех как, за бога, е влязъл в апартамента, след като ясно чух как мъжът ми заключи вратата! И се събудих...и всичко в стаята беше същото, само дето нямаше никой! Общо взето историята се прие като шега, самата аз не приех този сън за нещо особено. Но след 3-4 дена, този "човек" пак влезе в стаята, пак застана в ъгъла, този път малко по-близо до мен...и пак се събудих, нямаше никой и часът беше 6.05.
След няколко дена (вече ме беше страх да заспя, след като мъжът ми тръгне за работа) някой започна да върви в коридора, ясно чувах стъпките, вратата на спалнята се отвори, някой идваше към леглото...и усещах явна заплах и просто исках да се събудя...и часът пак беше 6.05.! Последваха още посещения, но вече доста по дръзки - дърпаха ми одеалото, ясно усещах как някой се качва на леглот и пълзи към мен, стъпките идваха все по-близо, преди да успея да се събудя, а щом се събудех, ставах (което беше много трудно, цялата бивах скована от ужас), светвах лампата и пусках радиото, за да не заспя. И все си мислех - какво ще стане, когато стигнат до мен?!
Мъжът ми не ми вярваше особено, казваше, че съм под стрес от новото място...докато не му се обадих на работа една сутрин към 6.30, пищяща от ужас да си дойде веднага, защото няма да остана и миг сама в апартамента. Този път бяха няколко "човека", вървяха към леглото, чувах стъпките им, нещо шепнеха..застанаха точно до мен, една жена се наведе, усещах й дъха...а аз просто исках да се събудя...никога през живота си не съм била толкова уплашена, толкова ужасена...
Викахме един ходжа, чете нещо човека, ръси с вода....около месец нямах посещения, след това пак започнах да чувам стъпките покрай леглото...и някъде тогава разбрах, че съм бременна. Посещенията спряха изведнъж, само един път (бях в 4 месец) чух как някой ходи в коридора, спира пред вратата на спалнята...но не влезе...
Какво беше това и до днес не знам, а много ми се иска да разбера, защото сега в тази стая спи детето и много често нощем се буди, пищейки, гледа към вратата и сочи с пръстче...така ме е страх да не би "гостите" да навестяват и него понякога...
Помагайте, кажете какво се прави, къде се ходи - магии ли са, духове ли...?

Пробвала ли си да изкарваш пари с писане на фантастика? Би имала голям успех, сигурна съм.

# 82
  • Букурещ
Вече съм напълно убедена за магиите, които определени хора правят тук на други потребители.
Толкова фантастика на едно място отдавна не съм чела.
 Crazy

# 83
В едно интервю Вера Кочовска каза, че не трябва да се страхуваме от мъртвите, а те са навсякъде около нас.
Ооооо, ужас

# 84
Темата е хубава, но заминава на кино Whistling

# 85
Вече съм напълно убедена за магиите, които определени хора правят тук на други потребители.
 Crazy
Евалата мацка Joy Един разумен 4овек Peace

# 86
  • Plovdiv
На мен темата ми е много интересна.Да си каа честно и аз често чувам тракане и тропана ,но май вече свикнах.У нас имам куче,което лае срещу непознати и много често се случва както си седим само двамата (живеем в къща) да почне да ръмжи ,а в стаята няма никой.

За тези,които намират темата за смешна или,че се  преиграва,ами не я четете и не пишете.  Peace

# 87
На мен темата ми е много интересна.Да си каа честно и аз често чувам тракане и тропана ,но май вече свикнах.У нас имам куче,което лае срещу непознати и много често се случва както си седим само двамата (живеем в къща) да почне да ръмжи ,а в стаята няма никой.

За тези,които намират темата за смешна или,че се  преиграва,ами не я четете и не пишете.  Peace
Дати кажа 4сно ку4етата имат 100 пъти по развит слух от хората.
Така 4е като си седите сами нема да се пла6и6 като ръмжи, наи вероятно е 4ул котка на две пресе4ки от вас.

# 88
Темата е невероятно интересна. Описаните неща са се случвали на доста хора. Имало е случай в които хората са провеждали разговор с непознатите, но абсолютно нищо не си спомнят за какво е ставало въпрос. Никой досега не ги е видял материално. Познати дори оставяха охранителни камери и пак нищо.
На мен също са се случвали такива неща. Приемам го не като среща с мъртвите, а като пресичане на паралелните светове.
Най-важното е, че никой не е пострадал.

# 89
 Crazy
Евалата мацка Joy Един разумен 4овек Peace

Всички сме разумни хора!!

Аз вярвам в такива неща.
ИСКАМ ДА ВИДЯ БРАТ СИ!
Почина този януари и ми е толкова мъчно, че незнам как да го опиша! Майка ми го сънува постоянно, аз само веднъж, но след толкова много плач и мъка. Вечерта сънувах как се прегръщаме и целуваме, не помня какво ми говореше,но ми подейства много успокояващо. На другия ден не ми се плачеше, беше ми леко и спокойно.
Сега като чета, пак ми стана много мъчно.

Общи условия

Активация на акаунт