Сайт с игрички и хубави награди - 3 серия "EКСПЕРТИ" :))

• 16 911
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
аз имах питанка за Quest of the 6 Squares,ако може да ми каже някой... ? (преди 2 поста) Thinking

# 91
И на мен никакъв фандък не ми пуска  #Cussing out

# 92
Аз искам да питам на първата игра на 3-то ниво как убивате чудовището или поне дами разясните какво да правя.

Скачаш отгоре му. На по-горните нива пак има такова и пак така - скачаш отначало по веднъж и бягаш, а като задобрееш по няколко пъти.
благодаря ти

# 93
Имам си Silver Rank  Mr. Green Само дето не знам какви предимства ми дава. Силве ако знаеш казвай.
О сега забелязах, че ми е отворило и една от секретните игри Mr. Green Силвър ВИП  newsm44
Само не разбрах, дали ще ми я дава да я играя всеки ден. newsm78

Aнджак, това ти е наградата за силвър ранга  Hug Всеки ден имаш право да я играеш. Дава минимум 0,01 до 0,05 /поне при мен/

# 94
  • Там някъде нейде !!!
О и аз играя отдавна , но не съм се записала в темичката . При колко буби дава подаръци ?

# 95
О и аз играя отдавна , но не съм се записала в темичката . При колко буби дава подаръци ?

Ами като направиш 1.39 и вече можеш да участваш на томбула.

# 96
Силвенце БЛАГОДАРЯ ТИ!  Hug А на друг ранг дава ли таини мисий? Ти до кой ранг си вече?

# 97
уффф, мноу съм смотана, кажете от къде се взимат тия макс пак, нещо хич не мога да се ориентирам newsm78

# 98
Оххх Как се справяте с орела, който винаги ми взима жабчетооо  Confused Аз не мога и не мога да му хвана цаката...
А за сърчицата на Blazing Flames, и на мен ми дава да играя отново и отново. Важното е като паднеш в пропастта да имаш поне едно сърце/живот  Peace

# 99
Оххх Как се справяте с орела, който винаги ми взима жабчетооо  Confused Аз не мога и не мога да му хвана цаката...
А за сърчицата на Blazing Flames, и на мен ми дава да играя отново и отново. Важното е като паднеш в пропастта да имаш поне едно сърце/живот  Peace

Мисля, че не е така  newsm78 Сърцата са само ако те гризне ледено кубче докато имаш сърца продължаваш. Но паднеш ли, това е края.

# 100
  • София
Силве и аз да те питам нещо Hug Като спечелиш награда, получаваш съобщение и си я взимаш от пощата или ти я носят на адреса newsm78

Ей нямам търпение да ми пристигнат, че да си направя няколко акаунтчета още Mr. Green

# 101
А звездички на дяволчето получавате ли? Като получиш звездичка, разтапяш ледчетата без да ти се налага да скачаш върху тях.

# 102
  • Spain

Мисля, че не е така  newsm78 Сърцата са само ако те гризне ледено кубче докато имаш сърца продължаваш. Но паднеш ли, това е края.
на седмо ниво днес за втори път ми даде да по4на отново - мисля 4е е само на 7-мо ниво . поне на мен така ми се полу4и ве4е 2 пъти - на другите нива си " умирам"

# 103

на седмо ниво днес за втори път ми даде да по4на отново - мисля 4е е само на 7-мо ниво . поне на мен така ми се полу4и ве4е 2 пъти - на другите нива си " умирам"
Не, не е само на седмо ниво. Аз бях мисля на 3 и ми даде поне 3-4 пъти отначало да играя. Дори и да паднеш в пропастта пак ти дава шанс. Аз все така умирах  Wink

# 104
Силве и аз да те питам нещо Hug Като спечелиш награда, получаваш съобщение и си я взимаш от пощата или ти я носят на адреса newsm78

Получавам известие и ходя до пощата. Търпение, чака се поне месец  Party

Общи условия

Активация на акаунт