Ний сме веселите СЕПТЕМВРИЙКИ, чакащи си рожбите мънинки!!!

• 12 303
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Никой ли няма мнение за тази пуста активиа  Sad Sad Sad Не знам да я пия ли или не ?????

Ух, бях си "отбелязала" да ти пиша, но разбира се, забравих. Имам приятелка, която хич не е бременна, но има същите неразположения от Активия. Според мен, ако си любител на кисело мляко, пробвай някое друго. Аз ям по 1-2 на ден, но на Пършевица - 0.5% - свиканала съм му и Активията ми е ужасно тежка и с твърде голяма масленост. Въх, ти беше в Испания... Със сигурност и там има други варианти - явно Активията не е за теб - не знам дали заради бременността или по принцип, но хвърляй се на друго! Wink А контракции от млякото няма как да получиш! Не си изнамирай излишни неща, за които да се притесняваш!!! Hug

А месеците ги броя лунарни и си ги сравнявам в това сайтче - пускали сме го и преди. Wink

Inna, радвам се за реакцията на шефката ти! Hug До срещичката наистина има време, но и аз всичко планувам много предварително... Mr. Green Сега отварям картата и ще видя дали мога да съм ти полезна. Wink

# 61
Браво Инче, шефката ти е реагирала много хубаво и с мойта така беше. сега вече може да дишаш по спокойно и да се наслаждаваш на бремеността.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 15:58 от katrin7

# 62
Ама съм забравана... мами от София исках да ви питам за колко дни излизат резултатите за спин, васерман и т.н. да знам кога да ги направя. А и колко струва БХС? Благодаря!

# 63
Inna, виж тук - на тази карта - като идвате от Нови Искър и карате в посока Централна гара, преди да стигнете до гарата, свивате надясно по Опълченска - точно преди една голяма болница - има светофар на кръстовището. Карате все направо до Руски паметник и там - надясно, като не влизате в локалното, а карате по главния път - по паветата. Минавате покрай Пирогов - отляво ви се пада, но продължавате направо. След това стигате до първото голямо кръстовище със светофар, но пак продължавате направо - най-вдясно на тази карта се вижда въпросното кръстовище. Карате си пак направо и според мен на следващия светофар - ул. Мъген / ул. Софийски герой - е добре да минете в локалното и пак да продължите направо. Ще видите вляво една голяма тревна площ и габаритна сграда посредата - въпросния "Културен Център Красно село" – малко след това, вдясно, ти се пада номер 54.
Не знам дали ти бях от помощ или до същите умозаключения си стигнала и сама, но май това успях да сътворя.

# 64
  • Кърджали, България
Благодаря ти, Анири! Ще разпечатам обясненията и картите и ще вляза в ролята на навигатор!

# 65
Благодаря ти, Анири! Ще разпечатам обясненията и картите и ще вляза в ролята на навигатор!

Няма за какво! Hug Дано да съм ви полезна, а не да ви объркам допълнително! Peace

# 66
Здравейте, момичета.
Първо да не забравя да поздравя новата мама - колко повече, толкова повече.
Освен това, стискайте палци днес да приведат болничните за януари - уж в петък НОИ са изплатили 9 млн. лв. за болнични - да им дадем време до днес в 16,00ч., след което с чиста съвест можем да почнем отново да ги хулим и ругаем тези, дето ни оставят без парички, но ще видим как е работата, дано е днес, че наистина е много изнервящо...
Днес за първи път си наготвих копривена супа и не мога да и се нарадвам - яде ми се откакто го коментирахме това за зелениите преди около 2 седмици, но по- добре късно, нали Simple Smile. Преглеждам он лайн магазините и направо ме боли главата, като гледам каква е цифромания. А и с мъжа ми не можем да се разберем какво легълце ще купим - аз искам кошара - от тези сгъваемите, че е по - евтина, а и ще я ползвам малко време, след което можем да я приберем някъде, без да я съсипем, а той държи да е истинско легло, та не знам. Но пък нямаме шкафчета за дрехи, та ако не е с чекмеджета, ще трябва да си купуваме и скрин или нещо от сорта- така със сигурност ще излезе повече пари, но поне скрина ще го ползваме и после, та отсега сме се зачудили.
Е, мамчета, засега от мен целувки и приятен ден на всички работещи и мързелуващи мами.

# 67
pavlinadidko, виж ние какво легълце сме си харесали. И двамата мислехме за сгъваемо и подвижно легло, но се разходихме до Айко и се влюбихме в това. Сега сме на мнение, че ще си му вземем такова или подобно за вкъщи, а ще си има и едно подвижно, като хукнем да пътуваме нанякъде... Това е като люлка, има място за повиване (нестандартно, по-малко от плотовете за повиване, които продават в същия магазин - това засега му е недостатъкът, който сме му нарочили), шкафчета, а ако кликнеш върху снимката, ще видиш, че става и за юношеско легло впоследствие - практично е. Ако вие сте харесали нещо из нета, мятай снимки и оферти, да зяпаме, да не вземем да се минем. Wink

# 68
  • морето и сините вълни :)
pavlinadidko -ами мила да ти кажа НОИ превеждат пари само в сряда слетобед-демек в четвъртък може да си проверяваме картите за пари.Но аз съм болничен от 1-ви февруари и мисля че скоро няма да ме огреее слънцето- ooooh! ooooh! ooooh!няма смисъл да проверявам скоро на картата си ooooh! ooooh!

Относно сгъваемите кошари и аз ги харесвам-колко струват при вас????Във Варна са към 160 лв newsm78.При което не виждам да са по евтини от другите кошари.Ни ние няма да купувм екошара защотот си имаме от предната бременност неупотребявана и чисто нова.Макар да ми се иска сгъваема Hug Hugще се  примиря с дървена Mr. Greenживот и здраве наесен

# 69
  • София
Здравейте, мами!
Инче, радвам се, че шефката ти е реагирала така, това си е облекчение. Дано до срещата да се оправя, че да се видим. Анири ти е дала вече подробни насоки, голяма е сладурка  Simple Smile
Анири, страхотно легълце  Peace
Клара, добре дошла от мен, желая ти спокойна бременност и най-здравото бебче! И на мен ми става лошо от активиата, затова  я смених с обикновено кисело мляко и няма проблем.
Добре дошла и на Evilpolly, лека и щастлива бременност!
Ани, моите болнични от януари още ги няма. И на мен като на Катрин ми казаха, че вероятно ще ги получа през април.
Лекси, и аз да подкрепя препоръката за но шпа, а най-добре по-скоро да намериш лекар, ако не ти минава. То моето са контракции, но така се наплаших... Както бях много смела, сега от всичко ме е страх.
Забравих какво още щях да пиша... Включвам се рядко, защото все ми е криво. Не стига, че ме боли, ами и мъжа ми е чак в Швейцария. Така, стига съм се оплаквала, като ме видите, по-добре не ме четете  Simple Smile
Лека седмица!

# 70
  • морето и сините вълни :)
ами защо не се обадите в НОИ аз доколкото разбрах са приключили с изплащането на януарските болнични-ето ви телефони/за София/02/926-1990    ,02/926-1986
Аз днес звънях да видя кво става и кога да чакам-сутринта ми даваше постоянно заето ,преди 30 минути пак звънях и  ми даваше свободно но никой не ми вдигна и на двата телефона.....
Аз звънях в София защотото там трябва уж да са ми болничните-инъче вижте в сайта на НОЙ за телефоните на други градове........абе направо незнам ...

# 71
Pavlinadidko и аз като Анири съм си харесала подобно легло. Кошарка си имам почти като нова от сестра ми, и не мисля за това. Но искам легло, със шкафчета отстрани и което се води детско-юношеско, след време става и за по голямо дете. Гледах също такива легла, които имат приставка и за люлка отдолу, но не е хубаво да ги свикваме да ги клатим и друсаме много бебетата, че после  ще ни е по трудно. Една позната си купи от Щъркел такова, много е готино. А аз съм гледала още и в Como и Айко и други такива големи магазини.
Според мен е по добре легло, но мами вие сами си решавате.
Ани аз имам 4 дни болничен от януари и още не съм го получила, чакам... благодаря за телефона.
Палечке леж си и почивай.

# 72
  • гр.Варна
Извинете, че пропуснах да се представя!
 Embarassed Embarassed Embarassed
Казвам се Людмила Чакърова, на 34 години от Варна и чакам втора рожба-термин 18.09.2007 год.
Първото ми детенце е момиченце, Валентина на 3 годинки.
Приятна и спокойна вечер на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
 Hug Здравейте, тумбаци  Hug
Карен  Shocked Яй стига бе ... устенца и очички на 2д  #Crazy Е съвсем ме ошашкахте бе, хора  #Crazy
Катрин7, видели сте пишок на 2д ли бе, човек  ShockedАйде някой да пусне снимка на пишка от 2д, че да се ориентирам какво се вижда  Mr. Green Сега да не ме изкарате някоя  Mr. Green Ама ми е чудно как ше е толкова чак пък голяма, че да се вижда ясно. Щото аз още не мога да повервам, че сме момичи  Blush
То ше си се съмнавям през цялата бременност, живот и здраве де  Mr. Green
Иначе, Карен ... да бе  ooooh! Нещо сметките съм ги объркала  Embarassed Наистина порядъчно сте изчакали ... ние успяхме 5 - 6 месеца след това да го направим бебо  Party Нормално, да  Hug
 Clara, за АКТИВИАта ...  newsm78 нямам проблеми с нея, ама ... дори ходихме на пазар в Метро и грабнахме един цял стек уж натурални активии, едвам стигнаха парити тогава  ooooh! Че и се прибираме и мъжо почва да прибира покупките и  Shocked зели сме цял стек Активии с фибри ... ooooh!
Викам му: Ай сега да те видя къф айрян ше ми правиш  Crossing Arms
Щото ние активиата за айрянче я ползваме  Simple Smile
Инка, ей от това ме е страх един ден живот и здраве... дори с татито смятаме да държим компутера далеч от беболино, че да не се пристрасти ... ше се поти в залата, ше играе вънка ако требе няма да го пускам да се прибира в къщи, ама никви ми ти компутри и глупости  Naughty
didonka73, супер е, че си доволна от Давидков  Hug Дано всичко е наред  Praynig Хубаво е да те види и втори специалист наистина  Hug
Аз пък днес като ме връщаше мъжо от центура и такова конско ми дръпна  smile3516
Така ме ядоса ... щото прихвана от разговора ми за Балев с маминка ми и като почна: Стига си се вманиачавала! Какво само си търсиш проблеми? Всичко е наред. Докторката ти каза. Стига си ходила да те облъчват.  Влияеш негативно на бебето. Носиш моето бебе, забранявам ти да ходиш при други  newsm61 smile3511
При което аз хептен пък  smile3556 cry cry cry
Та ... от части е прав де ... и май наистина по-добре да се спра ... и да си разчитам на консултациите  Praynig
Marinka79, и аз месо не мога да кусна ... знам, че е добре за бебето, ама ...  Sick
Добре дошли на новите мами, evilpolly и liudmila73, стискам ви палци всичко да е наред  Praynig

Целувки на всички  Hug

# 74
  • Кърджали, България
Момичета, да ви кажа нашия опит с леглата. Значи, от Стоил имаме кошара и отделен скрин (на който отгоре слагах дъската за преобличане - голямо удобство е, да знаете  Peace), изработени лично от баща ми  Heart Eyes И то за 4-те дни, докато бях в родилното! От суеверие... Някой път ще ги снимам да се похваля със златните ръце на татко  Heart Eyes Само да вметна, че май двете чекмеджета под леглото не са съвсем достатъчни и удобни  Peace На мен скрин с 4 чекмеджета не ми стига  Flutter По-късно купихме и сглобяема кошара на ТСМ - 80 лв. беше тогава - за пътувания и гостувания на племенницата вкъщи. А сега предстои да измислим вариант за двуетажно легло - бебето в кошарката, а баткото - отгоре.
Показаното от Анири е супер, аз си бях харесала такова, преди татко да изяви желание да майстори за внучето!

Палечка, сладурче, да се стягаш, че те искам задължително на срещичката - я виж колко много време има дотогава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт