За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 19 601
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ElzaFB дали си забранила получаването на ЛС?Не успявам да ти пратя🙃

Антиспам
правят JIJI (черната котка) от KIKI's Delivery Service от полимерна глина
https://www.youtube.com/watch?v=LzBb4qw10Vc

Не съм, ама има шанс да ми се е напълнила кутията. Позачистих, пробвай.

Редактирам се - нещо не мога и да пращам, зависва ми на писането на съобщение и не става нищо при натискане на "Изпрати". Проблем е на платформата явно:

Скрит текст:

И антиспам от мен:

най-известният корейски актьор

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 12:05 от ElzaFB

# 706
  • България
Така си е!

365: Repeat the Year (2020)
Много ми хареса.
Единствената фантастика е връщането 1 година назад.
За мен това е криминален сериал, финалът ми хареса, актьорите, ситуациите.
Писах му 10 и е на 6то място в списъка ми с корейски сериали.

# 707
На този сериал гледах няколко версии - японска, корейска и още някаква... Странно е, че не мога да  си спомня коя ми хареса най-много, но като цяло е интересен.

# 708
365: Repeat the Year (2020)
Много ми хареса.
Единствената фантастика е връщането 1 година назад.
За мен това е криминален сериал, финалът ми хареса, актьорите, ситуациите.
Писах му 10 и е на 6то място в списъка ми с корейски сериали.
Знаех си аз, че ще се намери още някой, на когото да му хареса.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 12:46 от Danifin1

# 709
  • Русе
Дани, едно мнение за "ХонРан" в Спойлер може ли?

# 710
Ще взема да го видя и аз.
видях, че има и японска версия, но с по-малко епизоди.

# 711
  • вятърничава
След като ми откраднахте Kim Tae Ri и Lee Da Hee, за което ви благодаря Hug
Корея
Скрит текст:
Shin Min Ah

Song Hye Kyo

Кim Ha Neul

# 712
Както знаете не обичам да пиша спойлери, защото смятам че всеки сам трябва да прецени дали нещо му харесва или не. Всеки от нас  гледа и намира нещата за интересни или не пречупено през призмата на собствените си критерии за това, кое е интересно.
Скрит текст:
Историята е интересна и действието е динамично с постоянно покачващо се напрежение ,докато накрая чак към края започнат да се изясняват нещата и накрая цялата картина се разкрива. Загадката кой всъщност е сина - наистина ли е той или не. Защо един определен човек търси въпросния син и каква точно е загадката около него.

# 713
Номинирам тази сладурана, много я харесвам (не видях дали някой друг я е предложил):
Kim Yoo-jung
Скрит текст:
Като цяло не обръщам много внимание на корейските моми (затова и друга не ми идва на ум) Grin

Иначе продължава да не ми се гледа (почти) нищо, влача 2-3 сериала, ей така, за спорта Pensive

# 714
  • София
Legend of Zang Hai от 25-ти ще е наличен и във Вики. На 12-ти епизод пак си поревах. Голият Сяо Джан е само за кратка разтуха измежду емоциите… и колкото да счупи интернета вчера.

Ей това момче: Zhou Qi играе страхотно!

И продължавам да се чудя къде са намерили такива добри деца актьори. Толкова добре предават емоциите, направо оставам с отворена уста. Дано продължат с кариерата и като големи - страхотни са!
А и някак са успели да ги подберат да приличат на образите си като големи:

В други новини - има слухове, че Legend Of Journey ще го пускат в края на май, защото асистентката се извинила за изтеклия запис, та нямало да заместват актрисата.

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 22:47 от ElzaFB

# 715
# 716
направо се притесних…

# 717
Значи номинация - за Главна Детска Роля - Heart Eyes  heart_eyes:  Такава класация още не сме пуснали, нали?

Eлза, а Zhang Jing Yi как е в този сериал? Харесваш ли играта й?

Освен за деца-актьори, имаме ли класации за Главна мъжка/Главна женска роля?  За най-добра поддържаща роля?   За сценарист?  Очевидно, не ония от Princess Royal дето се оказа, че не знаели китайската граматика, пък писатели станали.   А, между другото, веднага ми възникна един претендент за най-добра поддържаща роля.   Само че тия класации не са за актьора, а за конкретната роля, не за цялостното му творчество.   

Поводи за номинации има.
Най-добър розов сериал, криминален, фентъзи, исторически, китайски, корейски, а и филми...

Ей това момче: Zhou Qi играе страхотно!
И продължавам да се чудя къде са намерили такива добри деца актьори. Толкова добре предават емоциите, направо оставам с отворена уста. Дано продължат с кариерата и като големи - страхотни са!
А и някак са успели да ги подберат да приличат на образите си като големи:

:

# 718
  • София
Prinx, тепърва ще се появява повече, до момента имаше много малко сцени с нея, но много ми харесва. Образът ѝ се получава много добре! И имат страхотна химия със Сяо Джан. Не, че има романтична нишка, по-скоро е борба на характери и кой е по-умен и ще надхитри другия, обаче момичето играе перфектно. За пръв път я гледам, но много ми харесва. И едни микро-мимики прави, дето направо уцелват в десетката.
Като цяло до момента не съм видяла слаба игра в сериала.

# 719
Страхотно!  Елза, аз я номинирах по-горе в категорията красота, - гледах я миналата година в Blossoms in Adversity - Тя не просто е в Гл. Роля - сериалът е центриран около героинята й. Има и други силни женски образи в този сериал - всъщност, поради развитието на събитията в сюжета, остават само жени и сериалът проследява живота им. 
За химия пък с актьора в Гл Мъжка роля - TOP!
Но тя явно работи добре с колегите си - нали почти изгледах Fall in Love 2021 - и там страхотна комбина с актьора в гл. мъжка роля.
Възпитаничка на престижната Beijing Film Academy.
Повече за Blossoms in adversity писала съм -  https://www.bg-mamma.com/?topic=1703636.555

Tuon, , много добра работа е свършила бабата!
Да кажем, че ми е роден и имах баба, която държеше да пиша и говоря на български. Всичко е благодарение на нея и програма за правопис.🤣

Общи условия

Активация на акаунт