За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 650
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • пак на Рив Гош
Да са живи и здрави днешните рожденици и всичките пожелания на bb6 да се сбъднат! Heart Eyes
Щом Divorce Insurance  разчитат на каста, преиграването и тоалетния хумор, ще го пропусна (въпреки, че го чаках заради каста).

Elza, гледам китайския Begin Again, сериалът е от миналата година, с непознати за мен актьори. И само 18 епизода! Беше бавен романс на две двойки  и вървеше интересно някъде докъм 7-8 епизод, но оттогава насам вкараха много пълнеж, и дадоха повече екранно време на двойката, която ме интересува по-малко. Затова сутринта се колебаех дали да не го зарежа на 11ти епизод, или да упорствам до края. Иначе сериалът е реклама на Макао,  даже почнах да го обмислям като дестинация за след някоя и друга година, би си вървял добре с Хонг Конг и Сингапур Joy

Довечера и утре ще се съсредоточа на последните 3 епизода от When Life Gives You Tangerines, за да мога после да се възтгоргвам подобаващо за него.
Между другото, сериалът май е вдъхновен от истинска история:
https://kbizoom.com/real-life-inspirations-behind-iu-and-park-bo … ect-than-fiction/

# 31
  • пустинен пъпеш
Enisa60, по НФ на руски са съвременният Doctor Cha(2023) ,също и  от така наречените псевдоисторически My Country: The New Age(2019) с участието на Woo Do Hwan 13-я в анкетата до 40 и Jang Hyuk 23-я от 40+ в анкетата.Първият сериал се каня да го погледна,а втория е време да го доизгледам.

# 32
Сутринта, като си скролвах социалните мрежи, без да обърна внимание на датата на публикацията, видях, че щяло да има нов сериал с Li Xian и Yang Zi, възрадвах се, зачетох се и накрая пишеше, че името на сериала ще е "Честит първи април" Joy.
Роца, за мен това не е първоаприлска. С  нетърпение очаквам продължението на "Цъфтящите божури"- наскоро бях писала под какво име ще е, в момента забравих. Очакват го да излезе скоро- вероятно през лятото.

# 33
  • Русе
Роца, за мен това не е първоаприлска. С  нетърпение очаквам продължението на "Цъфтящите божури"- наскоро бях писала под какво име ще е, в момента забравих. Очакват го да излезе скоро- вероятно през лятото.
[/quote]
"In the name blossom", ако не се лъжа.

# 34
  • София
Smile Ми, не мога да не споделя - сериалът със Xiao Zhan - Zang Hai Zhuan е взел лиценз за излъчване - ще е 40 епизода. Дано скоро го пуснат!

# 35
  • вятърничава
Роца, чете ли това https://kbizoom.com/divorce-insurance-ratings-drop-despite-star- … fter-2nd-episode/ ?
" Това е продължението на "My Dearest Nemesis', а рейтингите вече са наполовина ."JoyJoyWeary
Честно казано позадрямах на епизод 1, нямаше да е зле №31 да подаде един бонбон Kopiko през екрана.

Стига съм критикувала,време е да похваля един-два сериала. The Witch (2025) - изобщо не смятах да го гледам, постерът ми се видя мрачен,историята плашеща. Но, няколкото положителни мнения в темата ме накараха да го започна и ме увлече.Оказа се не толкова плашещ сценарий, харесвам логично и систематично да се развива историята, финално май малко претупахме края. Park Jin Young много ми хареса в тази роля, май не съм го гледала до сега. Lim Jae Hyeok в ролята полицая също трябва да похваля. Помня го от Between Him and Her пак в ролята на приятел, явно е потренирал и е влязъл във форма,за да може да гони престъпниците.

Довърших 12 Nights / Twelve Nights (2018), бях писала за него в предишната тема. Спокоен,бавен,меланхоличен, без сътресения,бавна романтика и много симпатични главни и второстепенни герои. Роца, права беше за анарогията с Before Sunrise и продълженията, обаче -> спойлер->
Скрит текст:
сигурна съм,че двете главни гугутки все още стоят от двете страни на тази прословута пешеходна пътека и не са променили статуса на връзката си Joy като помисля- то ковид,то други житейски изпитания и минаха още 8 години.
И понеже много харесах Shin Hyun Soo, смятам да го гледам в Drama Special Season 11: The Reason Why I Can't Tell You (2020) и Drama Special Season 9: The Expiration Date of You and Me (2018). Последния гледах преди време заради Kim Young Dae и помня,че ми хареса.

# 36
  • пак на Рив Гош
Вики, и аз чакам продължението на "Божурите". В публикацията, която видях, ставаше въпрос за "нов" сериал, след "Божурите" и продължението им. Та си беше съвсем първоаприлско.

# 37
Аз не съм толкова "красива" като днешните рожденици ,но и аз съм в кюпа с другите празнуващи JoySweat SmileLaughing и да ви почерпя с тортичка

# 38
  • България
... да подаде един бонбон Kopiko през екрана....
Тия бонбони във всеки корейски сериал ли присъстват?
Вече очаквам и в историческите им да се появят. Joy
И в No Gain, No Love (2024) във всеки епизод по няколко пъти ги показват.
Аз не съм толкова "красива" като днешните рожденици ,но и аз съм в кюпа с другите празнуващи JoySweat SmileLaughing и да ви почерпя с тортичка
Скрит текст:
Много здраве и щастие!

# 39
Danifin, ЧРД!

# 40
  • вятърничава
Не съм съгласна! Нашето винаги е най и с предимство! Освен това знаеш,че лесно може да ни подкупиш с тортичка и ние хич няма да се дърпаме Joy
Така че ,Danifin, честит рожден ден! Бъди здрава и си плащай данъците ...уф, това не беше за теб!
Бъди здрава, продължавай да ни радваш с торти и с видеа от много концерти и снимки от нови дестинации и тази година HugFlowers Tulip

# 41
Не съм съгласна! Нашето винаги е най и с предимство! Освен това знаеш,че лесно може да ни подкупиш с тортичка и ние хич няма да се дърпаме Joy
Така че ,Danifin, честит рожден ден! Бъди здрава и си плащай данъците ...уф, това не беше за теб!
Бъди здрава, продължавай да ни радваш с торти и с видеа от много концерти и снимки от нови дестинации и тази година HugFlowers Tulip
Вече ще знам с какво да ви подкупя Grin
А за данъците, няма къде да избягам и от днес ще плащам още повече,  пак ме повишиха Innocent  Не съм предполагала ,че на тази възраст ще правя кариера, при това без да се напъвам . Smile Снимки от концерти ще има, екзотични почивки тази година - не , само слънце ще събирам на Кефалонийския остров SatisfiedSunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
А тези се задават на хоризонта заедно с ООР ,пак LaughingLaughingLaughing
Ако някой иска да ги гледа

# 42
  • пак на Рив Гош
Danifin, честит рожден ден и честито повишение! Champagne
Бъди здрава, щастлива, дните ти да са изпълнени с хубава музика и заплатата ти да расте много по-бързо от данъците Birthday

Роца, чете ли това https://kbizoom.com/divorce-insurance-ratings-drop-despite-star- … fter-2nd-episode/ ?
" Това е продължението на "My Dearest Nemesis', а рейтингите вече са наполовина ."JoyJoyWeary
Честно казано позадрямах на епизод 1, нямаше да е зле №31 да подаде един бонбон Kopiko през екрана.
--------------------------------------------------------------
И понеже много харесах Shin Hyun Soo, смятам да го гледам в Drama Special Season 11: The Reason Why I Can't Tell You (2020) и Drama Special Season 9: The Expiration Date of You and Me (2018). Последния гледах преди време заради Kim Young Dae и помня,че ми хареса.
Сега го прочетох, видях рейтинга... и хич не е обнадеждаващо. Май и бонбоните Копико няма да спасят положението (за Моарейн - те са постоянното присъствие в сериалите, наред с бутилките соджу Grinning).

Двете драми спешъл ми хванаха окото, сега трябва да видя и къде да ги търся, понеже и аз харесвам Shin Hyun Soo (когото се оказа, че съм гледала в повече сериали, отколкото предполагах Joy).

# 43
  • пустинен пъпеш
Дани,ЧРД!Това лято Гърция,а по-нататък Азия(в който сезон и в каквато дестинация предпочиташ)!

# 44
  • София
Дани, честит рожден ден и от мен и честито повишение! Морето може и да е европейско тази година, но пък защо не някой концерт на екзотично място.

От вчера и аз съм в кюпа с повишените и сега започвам да планирам следващото пътуване на изток! И понеже получих и кабинет, думите на шефа бяха “Да си го напълниш със сувенири от Китай”, та трябва да слушам и изпълнявам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт