За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 15

• 18 836
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • Русе
Цитат на: victoria vassileva link=topic=1761330.msg49675976#msg49675976 date=1746285586.....
 Знае ли се поне кога ке пуснат втората доза The Flourished Peony. Хубава вечер!
[/quote
"In the name of blossom" - е 2-рата част на "Божура". Дават само броя епизоди - 24, но не и дата, година...

# 437
Смятам да видя този корейски -Spring of Youth
Знам, че ще е любовен триъгълник и определено не е моето нещо, но все пак ще му дам шанс.

# 438
  • вятърничава
И аз съм го набелязала този. Пак добре, че е триъгилник, а не 4, 5 или 6 ъгълник.
Сега видях в MDL кой ще се появи с камео участие в сериала.

# 439
  • пак на Рив Гош
И аз ще му дам шанс, отначало не мислех, но двете камео-та ме убедиха Joy Каквато и геометрична фигура да ни представят.
Още няколко имам наредени за май, да видим за кои ще ми стигне ентусиазмът (и времето).

Може ли неделята да е петък? -
https://www.facebook.com/share/r/19A1ksda6M/

# 440
Може ли всеки ден да е петък?

Аз дори не бях видяла кой има камео участие.Харесах си го заради сюжета.
Сега като видях...просто имам добър вкус:scream:Smiling ImpJoy

# 441
# 442
  • Русе
"Follow your heart" - приключен успешно с малък галоп на мишката тук-там. И с този галоп съм пропуснала разбраха ли , че се познават от детството си и признаха ли си го един на друг? Най-приятно ми беше да се запозная с Юнси, не бях го гледала досега. Тук май не може да избяга от клишето на класическия балет - аристократизъм и финес блика навсякъде. Бих искала да го видя гневен, рошав, пиян, с цигара в уста, на бара до...подобна мацка. Stuck Out Tongue Winking Eye Мечтите са безплатни?! Smirk
Spring of Youth започваше утре, нали? И аз мисля да го погледна...
.............
За 7.05 е определен "Hidden Shadow", ако не се лъжа...

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 07:12 от winona

# 443
Project Silence
Moят мозък – моя беден, преуморен, романтичен мозък (очакваше да получи The Haunted Palace) – крещеше: „КАКВО ОЗНАЧАВА ВСИЧКО ТОВА?“ 🦄🦄🦄
DNF в категория - избягвай като чума.😷👩‍⚕️🧑🏻‍⚕️
Дори не го изгледах докрай. По-добре да се види Train to Busan и без това идеята е същата, но вместо неживи има вид баскервилски кучета с изкуствен интелект.

# 444
  • plovdiv
Здравейте, гледам корейците и ви чета.Да ви попитам -какво означава "камео"?

# 445
  • София
Здравейте, гледам корейците и ви чета.Да ви попитам -какво означава "камео"?

От английски е - cameo - кратка поява на някой известен във филм/сериал.

winona, Луо затова е най-вървежен в wuxia и xianxia. Много грациозно лети. Grinning
На мен ми е трудно да го възприема в съвременните сериали (освен в Love Is Sweet).

# 446
  • Русе
ElzaFB, дали е най-вървежен, не знам! Може и да имаш право, но и  други артисти изглеждат добре в"парцалките" ( сори, аз така си ги наричам Simple Smile ). Странно ми е, чудно и едновременно се възхищавам как при този очевадно огромен грим и перуки, на тази раса, на  този пол му прилича и изглежда прекрасно.
За Луо Юнси не само грацията в маниера и летенето ми правят впечатление - само едно леко завъртане на глава , поглед и вдигане на вежди...изработено до съвършенство!

# 447
  • София
Аз по-скоро имах предвид, че за него този тип сериали изглеждат най-подходящи. Личи си много школата.
Grinning Аз съм пристрастна към мъже с дълги коси от всякаква раса, но на азиатците структрата им е много подходяща за “роклите” (както аз ги наричам).

# 448
Winona, мерси, намери ми какво да гледам 🤩 Луо си е специален за мен, напомня ми, че още не съм изтървала последния влак, понеже е мой набор Joy

Май всички гледаме заради мъжете в рокли с дълги коси Joy Много е забавно как независимо дали се бият, спят, къпят се или каквото и да било, нито едно косъмче не мръдва от съвършената прическа. Любими коси са ми Шен Ду от Melody of Golden Age и драконът Тияняо от Back from the Brink (на който незнайно как от единия епизод до следващия му порасна коса до задника 😂). И още един, в който съм влюбена, в началото главната го гонеше да го реши, след това стана човекът-коса, да му се ненагледаш просто Heart Eyes Актьорът е Wang Rui Chang

# 449
Май всички гледаме заради мъжете в рокли с дълги коси Joy
Отричам 😱
Aз гледам заради сюжета 🤣🦄

Общи условия

Активация на акаунт