🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 273
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 990
  • Out of the Mix
Аз тея 50-60хил щях да си ги държа в сметката и да им се радвам, без да ги харча Grinning .. простите неща от живота.
А от следващия месец за кво ще ги похарчиш? То не са еднократни, а ЕЖЕМЕСЕЧНИ. Ядене и пиене по баровски кръчми, спа, екскурзии - ясни. Ма палта кашмирени и парфюми, герданчета и гривни всеки месец....Бе зор работа ви казвам. Направо искам Данчето да ме светне, че не мога спа тая нощ.....
То се започва с тези дрънкулките, влиза се в русло.
Ще си изплати запора, след което започва с имотите, там разходите са стотицихиляди, милиони, купува, нотариуси, ипотеки, брокери, обзавеждания, ремонти, дизайнерски простотии, ще започне да го раздава и "елитен брокер" по някое време, "инвеститор", и куп други неща. Другото си върви, даже няма и да стигат тези прословути 50-60к.
По едно време ще реши да "строи" собствено, лично на нейно име, евентуално за детето му/им триетажно къще, по което ще отиват стотицихиляди, и ще се проточва с години, защото толкова отнема до Акт 16 и заживяване.
Няма зор, всичко е схема и алчност до дупка, до пълно изцеждане.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 22:35 от Revoker

# 991
Даниелката в това лилаво сетче и този тен е меко казано ужас. Мартина не била чист човек, не знам да се смея ли, да плача ли.

# 992
Аз тея 50-60хил щях да си ги държа в сметката и да им се радвам, без да ги харча Grinning .. простите неща от живота.

А от следващия месец за кво ще ги похарчиш? То не са еднократни, а ЕЖЕМЕСЕЧНИ. Ядене и пиене по баровски кръчми, спа, екскурзии - ясни. Ма палта кашмирени и парфюми, герданчета и гривни всеки месец....Бе зор работа ви казвам. Направо искам Данчето да ме светне, че не мога спа тая нощ.....
Е нека се трупат, не ми пречи.. после ще го мисля. Grinning Ще събирам, за да мога да избягам от застаряващия ми спонсор Grinning

# 993
Мартин не е спирал да унижава Виктор пред момичетата, а сега явно ще се възмущава за нещо подобно от страна на Васил, което не вярвам дори, че ще такова.

# 994
Флиртува Даниела, закача се.
Разбирам, че не е симпатична на бая народ, ама се чудите за какво да се хванете.
Не се чудим въобще! Направо ни блъскат поводите. Не откривам какво може да им противостои.

# 995
Не зная дали на Анета всичко и е наред на горния етаж,но хайде да помислим. Всичко,което каза на Мартинчо си е точно в центъра. Изказът и не е много за пред камера,но както е казано - "няма рима,но е вярно"! А истината боли!

# 996
Даниелката в това лилаво сетче и този тен е меко казано ужас. Мартина не била чист човек, не знам да се смея ли, да плача ли.
Ами тя ни е чистата и непорочна сълза! 😁 Тоалет, прическа, този луфт, този тен, който изобщо не ѝ отива. Как ми беше интересна в началото, сега е непоносима.

# 997
  • София
Косара пак с нейните 360градуса...любим предмет ще да и е бил геометрията
360’ - да се върнеш на същото място 😂 . Математикооо…

Ролята на Роси е “жертвата”. Това за мен е сценарий - така да се нахвърят върху нея всички вкупом - най-много нея обсъждат и оплюват.

# 998
  • София
Браво на Бранимира, даде шанс на Виктор да покаже, че може да не е нонстоп смотан.

# 999
  • here and now

Ролята на Роси е “жертвата”. Това за мен е сценарий - така да се нахвърят върху нея всички вкупом - най-много нея обсъждат и оплюват.

Така е и са насърчавани от продукцията. Но с каква охота го правят....

# 1 000
Не е сценарий това. И в живота е така- всички винаги се нахвърлят върху най-слабият. Върху силните и устатите никой не скача.

# 1 001

И на мен ми направи впечатление. 360°  е цялостно завъртане.

# 1 002
  • Stockholm
Мартин успя да създаде поредните интриги, типично в негов стил - създаде конфликт между Васил и Виктор, започна да разчиства сметки със Силвия, не че доносниците заслужават нещо по-добро, но е голям психопат. Започвам да се възхищавам на Емануела, защото от хора като Мартин по принцип се бяга надалеч, но тя направи публична война, което е много смела постъпка.

# 1 003
Тъкмо се радвах, че мъжете се сработиха добре...
Ама, и жените - тази година няма  сълзи даже. Роклите, грима и прическите са скромни, но няма толкова кифли, няма тормоз, няма разделение въпреки трите отбора, няма чак такива грешки в корекциите по телата. Е, по скромен е и бюджета, срещите в много бедна обстановка, чак се притеснявам на Даниела дали ще има какво да и се купи за деколтето.

# 1 004
Мартин тръгна да разследва думите на Даниела, че Мартина й се цупи, защото Силвия й е казала за целувката. Сега явно ще излезе, че не Силвия е клюкарката (за това тъй жално ревеше), а е била накисната от Данка. Да видим тази линия как ще се развие.
Значи Мартин скача да защитава Виктор, защото Васил си е позволил да го клъцне, и нямало повече да го допусне до себе си! Ей, голяма ревност към Васил! 🤣🤣 Заради нея си измисли Марто, че е много доблестен приятел. А, да видим, има ли действително защо да му скочи и много ми е интересна реакцията на Васил.

Общи условия

Активация на акаунт