🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 638
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 305
Абе що имам усещането, че част от участничките в сегашния Ерген са си тук в темата и коментират под разни никнеймчета? Няма лошо...Хаха

# 1 306
Казвай ми "новобранка" по 5 пътЕ на ден и гледай как ще ти го нахакам четвъртит Simple Smile

# 1 307
  • България
Тази среща започна много странно от нищото. Flushed Не ни припомниха защо са ги събрали там.

# 1 308
Виктор хихика, когато Васил каза - нека аз кажа първи, за да се отпуснете. Е, как няма да му се дразни?!

# 1 309
На Мартин най-силната му черта била, че държал на честта и думата си. Преди няколко епизода обяснява как изневерявал на всяка жена.

# 1 310
Много хубава коса има Мартина. Дали е нейна или има екстеншъни?

# 1 311
Мартина - искам да избягам с теб преди тантрата! 🤣
Много сладка!

# 1 312
Обаче фризьора им е направил страхотни цветове на косите.

# 1 313
Сериозно ли ?😅 разбира се , че е екстеншън.

# 1 314
Въпреки тъжната история на Люба, имам чувството, че играе. То не беше развода на родителите ѝ, това, което се е случило с най-добрата ѝ приятелка… Иска да буди съжаление. Макар че се надявам да не съм права. Би било много долно.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 20:18 от Lilly_85

# 1 315
Обаче Данка как ехидно наблюдава момичетата, докато споделят...

Да! Любка отново с тъжните истории напред. И аз имам гадното чувство, че спекулира.

# 1 316
Любка "обичала да говори" за починалата си приятелка 😳 За кой път разказва тази история, за да печели състраданието на хората върху чуждото нещастие.. Вероятно я е разказала на стотици хора, а това е толкова пошло! Айде пак и за разведените родители на тъжната музика..Многострадалната Геновева получи подходящите въпроси 🙄

# 1 317
Цветът на Мартина е хубав и и отива много.
Айде пак … не знам кое е по-досадна тема за разводите или за женската енергия .

# 1 318
Любомира явно залага на травма бондинга с Виктор.

# 1 319
Охх, Любкеее, разказа за приятелката, сега пак за разведените родители...
Е, не!!

Даниела не би флиртувала с друг, тя и без това много трудно се отпускала с мъжете!! Господи, прибери си вересиите, за това почна да проси шопинг след две срещи, щото трудно се отпуска! 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт