🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #8: от вторник до четвъртък, 20:00

• 127 433
  • 2 495
  •   1
Отговори
# 1 335
Даниела какво повтаря като папагал за духовното, като търси богати мъже, които да й осигурят шопинги, подаръци, издръжка и т.н. Защо не си хване някои библиотекар или поет като толкова набляга на духовното в отношенията? Много дразнеща златотърсачка! Нагла и безочлива. Нарочно подбира такива думи на тая обща среща, с които да дразни Мартина и да вдига самочувствието на бай Ерген.
Щели да се опознаят с тези въпроси. Що за лицемерие?! Синтия каквато и да бъде - искрена, добра и още 100 ценностни неща, тези тримата си харесват тунинговани жени и това е.
Васил не иска да повтаря грешките, които направиха Виктор и Мартин с каненето на едни и същи фаворитки, и сега се опитва да бъде по-различен и да се разграничи от тяхната глупост. Има си стратегия.

# 1 336
Ааа..уууу..ква е тая викторина веее...майкоуууу....

# 1 337
Мартина се чувства като трето колело в този разговор
Най-добре да върне роза. Вече е унизително за нея, мачът е свирен.

# 1 338
Ферай е прекарала прекалено много време около Даниела, говори като нейн клонинг Joy

# 1 339
Ох, Ферай слуша кака си Данка и тя почна да мели за глезене и подаръци. Глупавка. Лош автогол.

# 1 340
Защо толкова малко дават Синтия.
Другите са ми ясни.

# 1 341
Ферай тотално ли забрави визитката си, където беше заявила, че е традиционна жена, мусакиня Simple Smile

# 1 342
Ферай е много сладка.... Все още не е заприличала на Даниела, ма, Клаудио!

# 1 343
Виктор защо се хили така тъпо, докато хората говорят. Много неуважтелно!

# 1 344
  • Stockholm
Каква е тази зараза? Във всяко изречение се употребява думата ЕНЕРГИЯ Joy Когато не могат да намерят точната дума, поради беден речник, го обръщат на ЕНЕРГИЯ JoyJoyJoy

# 1 345
Тоя Виктор защо на всичко се хили като зелка?! Боже, колко е тъп, не е истина просто.
Аз си мисля, че затова Васил е правил някакви забележки на Вико, за което Мартин говори в промото, но да видим.

# 1 346
Ауу Виктор е редпил 🤪
"Жените са гаднярки, а мъжете са жертва"

# 1 347
  • Glasgow
Започнах да броя колко пъти споменават енергия и загубих бройката Simple Smile

# 1 348
Добре, вижте Виктор как се хили, докато говори Васил. Е, нерви като корабни въжета трябва да имаш!
Иначе Виктор ми хареса как обърна - ако жена ви е в дупка, колко време ще сте там за нея?

# 1 349
Васил и Даниела да се вземат.С еднакъв мироглед са.

Общи условия

Активация на акаунт