Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 59 127
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 1 020
  • Пловдив
И при мен хич не са трайни къдриците. Също съм с тънка и мека коса.
Иначе двата накрайника изглеждат еднакви, но захващат косата в различна посока. Ако искате къдрици навън от двете страни сменяте накрайника на всяка страна.

# 1 021
Точно на тънка и мека коса нищо не се задържа дълго.

# 1 022
Купих Комплект четки за сушене на коса AUGUSDEA 5 в 1 с маша за коса
https://share.temu.com/UHIGhHjrAbA
Една дама беше писала, че получава много трайни къдрици, а при мен се получават само много леки и нетрайни вълни, въпреки, че косата ми е тънка и мека.
Има ли някаква специална техника за навиване на косата? Има два  еднакви накрайника - какво е различното в прилагането им?
Това ли е прословутата имитация на Дайсън? Тъкмо щях да питам за нея. Уж са много доволни всички. Загледах и аз, обаче за мен такъв тип четки не работят, явно е до коса - много време ми отнема къдренето със сушене, косата не задържа формата, еле пък къдрици. Обаче, ако ме убедите тук, сигурно ще си взема и аз поредната джаджа за коса. Laughing

Точно на тънка и мека коса нищо не се задържа дълго.
Моята е гъста със сравнително тънък косъм. Къдрици задържам най-лесно и дълготрайно при къдрене с преса. Четки с горещ въздух, маши и др. са истинско мъчение и неефктивни за мен и само ми горят косата.

# 1 023
Някой с отзиви за този робот за прозорци ? Нещо се вдъхнових,  че толкова много се ползват и..
 https://share.temu.com/ntzElyw5zGA

# 1 024
  • София
При мен къдриците стоят много стабилно.
Обяснявам какво правя.
Мия косата си и добре я изсушавам или я оставям да изсъхне сама.
След това пръскам хубаво с термозащита, за да навлажня косата и да я предпазя от топлината.
Разделям косата на лява и дясна част и хващам със щипки.
За лявата ми страна слагам накрайника, на който пише L
Включвам го в сешоара и оставям около минутка да работи на последната степен.
След това започвам да навивам косата на малки кичури, като хващам кичура в средата, слагам сешоара до края му, за да видя на къде ще завихри косата, оставям я да се навие до горе и задържам 6-7 секунди.
Пускам и отделям нов малък кичур и така продължавам, докаро направя цялата половина.
За другата част на главата слагам накрайник R.
https://vm.tiktok.com/ZNd2Xn27k/

# 1 025
Здравейте,
За първи път поръчах от Тему.И за сефте се сблъсках с логистични неволи.Пратката дойде в срок,получих съобщение с пин от boxnow .Отивам днес и греда дисплея не работи,боксовете блокирани.Звънях на номера на boxnow ,който е платен и едно девойче ми каза че ще уведоми техник.Междувременно удължих пратката с 48 часа.После ми звънна един техник и получих съобщение за удължаване с още един ден.Надявам се да го оправят иначе трябва да звъня на платения телефон и да обикалям да издирвам пратката.
Дано това което съм поръчала да си заслужава като качество.

# 1 026
Здравейте,
За първи път поръчах от Тему.И за сефте се сблъсках с логистични неволи.Пратката дойде в срок,получих съобщение с пин от boxnow .Отивам днес и греда дисплея не работи,боксовете блокирани.Звънях на номера на boxnow ,който е платен и едно девойче ми каза че ще уведоми техник.Междувременно удължих пратката с 48 часа.После ми звънна един техник и получих съобщение за удължаване с още един ден.Надявам се да го оправят иначе трябва да звъня на платения телефон и да обикалям да издирвам пратката.
Дано това което съм поръчала да си заслужава като качество.

088 212 2326  boxnow

# 1 027
Някой с отзиви за този робот за прозорци ? Нещо се вдъхнових,  че толкова много се ползват и..
 https://share.temu.com/ntzElyw5zGA

Точно в тази тема го поръчахме няколко човека, още няма отзиви, защото не е дошъл. Ако следите темата, ще разберете скоро.

# 1 028
Добре , значи изчаквам отзиви и ще се надявам да не го увеличат . Иначе си мисля с оферта 50/100 да го взема не знам дали ще е изгоден за 110 лв но това е

# 1 029
Добре , значи изчаквам отзиви и ще се надявам да не го увеличат . Иначе си мисля с оферта 50/100 да го взема не знам дали ще е изгоден за 110 лв но това е
Мисля, че и за 110 лв. е повече  от изгоден, но по-добре изчакайте за отзиви.
Дали ще го увеличат няма гаранция. Аз го следих преди да го взема и беше 204 лв., щом го пуснаха на 167 лв., веднага го взех с натрупан кредит и купон.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 20:49 от FreakOnALeash

# 1 030
С купон за 90 лв. ще е по-добре.

# 1 031
С купон за 90 лв. ще е по-добре.
Купонът за 90 лв. не е ли за поръчки над 270 лв.? Моят купон за 160лв. плюс е за 50 лв. Ама ако е за 50 % купон 90 от 180 лв. е супер.Но може и жената да няма купони.

# 1 032
Ох, да. Аз се заблудих с моя робот.

# 1 033
Вече май не дават от 80/160, сега са 90/270.

# 1 034
Някой правил ли е скоро нов профил, дават ли офертата 100/80? Или вече тотално да я забравим...

Общи условия

Активация на акаунт