Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 55 939
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 30
  • пустинята Гоби
Тя тази нощница не се слага да ти топли на краката.

Как се махат купоните, като не ги искаш?

# 31
Днес получих пратка от Тему. Един от артикулите - черен мъжки панталон, беше обърнат с опаковата страна навън и смачкан буквално на топка, така беше сложен в найлонов плик с ципче. Изглеждаше наистина ужасно! 
Явно е бил върнат.  Не мога да повярвам, че приемат такива връщания и че  не бяха поне  го обърнали с лицевата страна навън преди да ми го изпратят.

Проверяват ги на митница. Там ги вадят по случайност, т.е. не всички, а който решат и проверяват, обикновено за наркотици. Поръчвам доста тениски и поне 4-5 са били така вадени и после на прибрани на топка. Кой ще се занимава да сгъва....

# 32
Днес получих пратка от Тему. Един от артикулите - черен мъжки панталон, беше обърнат с опаковата страна навън и смачкан буквално на топка, така беше сложен в найлонов плик с ципче. Изглеждаше наистина ужасно! 
Явно е бил върнат.  Не мога да повярвам, че приемат такива връщания и че  не бяха поне  го обърнали с лицевата страна навън преди да ми го изпратят.

Проверяват ги на митница. Там ги вадят по случайност, т.е. не всички, а който решат и проверяват, обикновено за наркотици. Поръчвам доста тениски и поне 4-5 са били така вадени и после на прибрани на топка. Кой ще се занимава да сгъва....

Не вярвам на митницата да са обърнали панталона с опаковата страна навън. Тъничък летен панталон.
А и най-вече - личеше си , че пакетът не е отварян след като е бил опакован от Тему.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 17:47 от ellll

# 33
Преопаковани, вадени неща съм получавал само с български пощи. На станцията им на летището тарашенето е редовна практика.

# 34
Там ги вадят. Пък, като не е ок, просто го върни.

# 35
  • пустинята Гоби
Абе пощите са много зле. Онзи ден отивам за пратка, все едно ми я подаряваха, държаха се ужасно в кварталния клон. После купих една картичка и марка, да пратя по повод, ей все едно ги накарах да копаят, страшно пуфтене. Казаха ми, че друг може да ми вземе пратката с пълномощно само и това е. Преди живеех до друг клон, бяха много симпатични дамите. Сегашните са ужас!

# 36
Само с пълномощно и такса 60 ст.

# 37
Това за пощите в София ли е? На мен в малък град два пъти колежки ми взимат пратките и нищо не са им искали, дори не са им намекнали за нещо подобно.

# 38
  • Варна
С последните пратки с Пощите имах интересен случай. Нямах възможност лично да ги взема за това изтеглих от сайта им бланка пълномощно, разпечатах, попълних. ММ отива да ги вземе по-късно и са му отказали. Казали, че за Тему вече искат заверено пълномощно, защото имали проблеми с изгубени пратки и въвели строги мерки за защита… Разправял се, но никаква полза. След два дни си ги взех сама и им казах да си коригират тогава сайта и да не ни подвеждат. Това е за Централна поща Варна. Явно навсякъде е различно.

# 39
Еконт и Спиди нямат пълномощни, само с ПИН става при тях и нямат проблеми, те пощите горките имали изгубени пратки. Като им е зле системата за отчитане, ще имат.

# 40
Абе пощите са много зле. Онзи ден отивам за пратка, все едно ми я подаряваха, държаха се ужасно в кварталния клон. После купих една картичка и марка, да пратя по повод, ей все едно ги накарах да копаят, страшно пуфтене. Казаха ми, че друг може да ми вземе пратката с пълномощно само и това е. Преди живеех до друг клон, бяха много симпатични дамите. Сегашните са ужас!
При подробности за доставката Тему ви задават въпрос: "Дали Bulgarian Post Ви свърши добра работа?"
Изберете отговора с палец надолу .

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:33 от ellll

# 41
Честно казано предпочитам тях, отколкото разните сеймдей или бокснау кутии, където хем само два дни стоят, хем половината пъти всичко е заето и трябва да ходя да търся в някакви завряни дворове на 10 километра от мен, при условие, че до мен има 3 различни кутии...

# 42
  • пустинята Гоби
За София говорех аз, да. На места, ако са читави служителите, пощата е добър вариант, ама ако са като тези в моя клон - ужас. До нас има и по-близка поща, ама то като не знаеш кой ще ти е доставчика, как да сменям адрес и пощенски код…

# 43
Днес научих много нови и интересни неща, благодаря, че споделяте. И аз получих преди време неприятна изненада с ползвани и мирищещи лошо артикули. Намачкани  също, но ако е ново и не е ползвано си личи. Тогава стигнах чак да търговеца, за да подам сигнал за тази нередност. Това беше единичен случай, надявам се да не случва на  никого повече.

# 44
  • София
От вчера ми предлага продукт с % намаление, обаче не ми отваря никаква информация за артикула. Само снимка и цена. Е как да поръчаш нещо само по една гола снимка? Преди, когато съм имала такава оферта показваше и минимална информация, вкл. и номер, за да намеря в сайта обявата, а сега нищо.

Аз се оказа, че нямам проблем с нашия пощенски клон. Работят до по-късно, няма хора да чакат на опашка.

Общи условия

Активация на акаунт