Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 55 680
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Честита ни нова тема.

Похвалвам с две ръце тази играчка на собствените на котки, голямо гонена падна Mr. Green
https://share.temu.com/LWJRurqSmPA

# 46
  • Лутаща се
Благодаря за темата!
Аз също пуснах 55/95. Имах кредит 80 лв. и доплатих. Честно казано хич не ми хареса това.
Поръчах си стоманени дъски за рязане. Едната е толкова голяма, че почти ще покрие плота до мивката Това беше целта, че само за една година вече е надран.

# 47
  • Лутаща се
Днес очаквам една пратка обединена от две поръчки, с Бокса. Младежа ще я вземе, за него са основно нещата, бански, очила за плуване, бански.
Имам и с Пощата, поръчах комплекта калъфи за седалки на автомобил - пише състав лен, дано да са добри. И цената не е никак ниска, ако се окаже синтетика, ще го връщам.
Може ли линк и отзив след като дойде комплектът калъфи за седалки?

# 48
И в моя град пощите са пародия от време на време се случват чудеса, но май е по-добре да ги закрием така и така работа не вършат после да закрием и държавата и да се приключва

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:05 от Mimeto7474

# 49
  • В страната на бурите
Върнаха ми офертата 80/100 кредит. Обаче вече си напоръчах неща с купони и чакам да дойдат. Иначе за първи път имам пратка, която може и да не дойде - още е "В транзит до летищен склад", а крайният срок е 4 април. Не ми е много важна, което поне е добре.

# 50
И в моя град пратката с пощата се забави много. Пет дни не актуализираха и дойде в последние възможен ден. Дадох им ниска оценка. Дано четат оценките.

# 51
Най-накрая и на мен ми даде 55 от 95. Да видим до кога. Това с изкупуване на кредит при кешбек какво е?! Май не е ок .....

# 52
  • София
Най-накрая и на мен ми даде 55 от 95. Да видим до кога. Това с изкупуване на кредит при кешбек какво е?! Май не е ок .....
Вместо кредита (целия оставащ) давали от гадните купони. Пуснах 55/95 за приятелка и натиснах на Задържане на кредита (или нещо подобно). Реших да не чакам 80/100, защото не се знае какво още ще измислят от Тему.

# 53
Леле, до днес сутринта 55/90, сега ми излиза 30% връщне на кредит. Преди като слежех неща в количката и до 96 ми даваще 55 лев връщане, сега за 96 ми дава 27 лв. Явно ще спра за момента, нищо че имам сто неща в количката.

# 54
Дълго време ми даваше само 30/100 и не поръчвах с кредит, а с купони. Пак е ок.... Не, че имам кой знае какво да купувам. Само щуротии.

Поръчала съм малка прахосмукачка за кола със зареждане към запалката. Да видим дали ще е сполучлива.

# 55
Дълго време ми даваше само 30/100 и не поръчвах с кредит, а с купони. Пак е ок.... Не, че имам кой знае какво да купувам. Само щуротии.

Поръчала съм малка прахосмукачка за кола със зареждане към запалката. Да видим дали ще е сполучлива.
Аз също имам една която прилича на сешоар и е жестока.

# 56
Искам да купя телефон за около 220 240лв.. Може ли малко помощ как да ми излезе възможно най- евтино?😊 Купон/и/ ли да използвам и ако да, какви? Имам 80 лв кредит неизползван.

# 57
При мен е 55/90+, но и при 200% не ми дава на 90, а на 95 пълният кредит. Сега установих, че по грешка в последната поръчка съм дублирала една блуза - с карта с намаление (7лв) и на пълната цена (19 лева). И сега се чудя какво да я правя и как да си върна обратно парите, че и купон за 50% съм ползвала.
Мама Ирина, аз взех телефон за 300 с купон 90 над 270 и събран кредит.
Ако имаш от купоните 70 над 220, 80/160 или дори 90/270 ги ползвай. Можеш да използваш един купон + събрания кредит. Търсиш максимално изгоден купон. Ако телефонът е 240 и вземеш кейс, протектор за екрана и още нещо можеш да докараш до 270, в случай, че имаш купон 90/270+.
Ако питаш за телефон - аз взех Поко С75 на дъщеря ми (8 клас) и е много доволна. Добавих два кейса и протектор, който ограничава надничането. В Кейсу го предлагат за около 30 лева, аз го взех за 4-5. Чети внимателно ревютата. Един и същ телефон се предлага от различни търговци, но при 1-2 е имало проблем и клиентът е получавал кутия без телефон, със счупен телефон или липсващ аксесоар. Нашият телефон дойде и със зарядно - кабел и адаптер, но в комплекта няма слушалки.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 11:08 от Mama Ru

# 58
  • София
...

Някъде из предишните тема бях препоръчала такава - много съм доволна.

# 59
  • В страната на бурите
Искам да купя телефон за около 220 240лв.. Може ли малко помощ как да ми излезе възможно най- евтино?😊 Купон/и/ ли да използвам и ако да, какви? Имам 80 лв кредит неизползван.
Аз направих така - даде ми колело с купони, спрях на 100 лв., даде ми от хубавите купони, купих някакви 2 дреболии за 10-12 лв. (кърпички за пране, такива неща) - това е условието за купони. И поръчах с купон 80 лв отстъпка над 160.

Общи условия

Активация на акаунт