Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 55 714
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Дава ми да въртя колелото, след което офертата е или да купя нещо с минимум 26 лв или да купя две неща. След това, като кликна на питанката горе при купоните, показва, че ще даде от гадните купони. Има ли вероятност всъщност да даде от хубавите? С други думи да вярвам ли на информацията под питанката? В правилата (бутон Правила) са изброили само от хубавите купони.

# 61
При мен дава на случаен принцип.

Сега чакам една пратка с много неща, притеснявам се, че някои може да са счупени... Имам и още един принт, а тях не ги опаковат добре.

Не поръчах, когато ми даваше карта за отстъпка за два продукта (в една карта) и сега сайтът не иска да ми даде нова. Но ще чакам.

# 62
Днес върнах един продукт, на който не бях запазила оригиналната опаковка с бар кода. Сложих го самостоятелно в прозрачен плик,както ми бяха казали.За първи път връщам така и не съм сигурна дали ще ми върнат парите ,но ще чакам .

# 63
  • София
Днес върнах един продукт, на който не бях запазила оригиналната опаковка с бар кода. Сложих го самостоятелно в прозрачен плик,както ми бяха казали.За първи път връщам така и не съм сигурна дали ще ми върнат парите ,но ще чакам .

Връщат ги, аз също не пазих плика на артикул, който исках да върна, при това закупен пред два месеца, нямаше проблеми с връщането.

# 64
Здравейте,
Да се включа и аз. Вчера пуснах поръчка с кредибак 55лв и ми излезе това от снимката. Естествено, натиснах го и днес не успях да си събера парите от вчерашния кредит бак. Днес също пуснах поръчка с 55лв кредит бак, но няма да се излъжа да го натискам.

Опитах да се свържа с някой от служителите, ако е възможно да се махнат купоните и да ми върнат опцията за събиране на парите, но без успех. Само ботове. 🙄

Не успях да приложа и купоните от вчерашната прецакня, за да видя дали ще проработи с днешния кредит бак...

# 65
Подозирам, че няма как да си върнеш вече натиснатия бутон. Занапред ще трябва да се внимава.

# 66
  • София
Благодаря за предупреждението. Въобще не бих очаквала да има такъв бутон там.

# 67
Може ли линк към прахосмукачката за кола, от която коментирате, че сте доволни?
Следя всички мнения, и предната тема върнах, но не откривам…Явно съм пропуснала

# 68
  • София
От тази съм доволна – https://share.temu.com/CiP56UgEfnA
Взела съм я за 26 лв. Гледам, че "моят" търговец е вдигнал цената, вероятно ще я има при други на по-ниска.

# 69
И аз съм на вълна пердета - да видим тези, които поръчах как ще са..

# 70
  • пустинята Гоби
Аз пак да питам, как се избягва натискането на бутона на показаната снимка, като просто не се натиска ли, какво се прави?

# 71
Аз пак да питам, как се избягва натискането на бутона на показаната снимка, като просто не се натиска ли, какво се прави?

Днес няма да го натискам, но вероятно се оставя така и на следващия ден си събирате парите. Просто гледайте да не го натискате, защото изгаряте с 55лв и няма да можете да си ги съберете. 😔

# 72
А кредита от този въпросен ден не се ли губи, като не го натискаш?

# 73
МОята е тази: https://share.temu.com/NcTUi70cNCA Взела съм я с някакъв купон за 15,74 лв. Сега е на 33 лв.

# 74
Иванова0194, за това винаги приветствам да се чете малко темата. Преди няколко мнения/страници някой сподели за този “номер”. Иначе, ако се изчака един ден ден, за да се махне бутона, ще се загуби кредита за този ден, но пак е по-добре от целия.

Общи условия

Активация на акаунт