Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 55 735
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 75
Значи тему затягат нещата. Не стига, че намалят офертата но 55/95, но сега и си губиш кредита за деня.
Поръчах си малък еър фрайър за 102 лева, днес гледам в брошурата на Лидл за 90 същия. Даже предполагам, че този от тему ще дойде по-некачествен от към пластмаса, като чета мненията отдолу. Без кредитите май с тему стана все по-неизгодно.

# 76
  • пустинята Гоби
Е губиш кредита за деня, лев-два не е голяма загуба. Ако има корекция на цена, лесно ще се компенсира загубата.

# 77
Моята прахосмукачка за кола е спряна от производство, купила съм я миналата година по това време, но тази е същата.
Аз я купих за 10лв. На мен ми върши работа.
 https://share.temu.com/SOTwdxyiniA

Този път пратката ми заседна в България. От 28.03 е тук, на 30.03 в полунощ е освободена от митница, чакам Boxnow да я вземе и да ми я достави.
Предната беше обратно - 9 дена минаха, докато тръгне от Китай , за два-три дена мина проверка тук и ми я доставиха (пак с Boxnow беше).

# 78
Сигурни ли сте, че сте загубили кредит? Аз си натиснах днешния без другия за кредит, възстанови ми 1.10 лв.

# 79
  • пустинята Гоби
Я снимай, ако се вижда нещо. Подминаваш клопката и натискаш следващия бутон ли?

На маймуни ни направиха, ей Trollface .

# 80
  • София
А кредита от този въпросен ден не се ли губи, като не го натискаш?

Нищо не се губи, това е кредита за следващия ден, ако не го натиснеш на деня ще си събереш нормалния кредит.

# 81
  • Димитровград
Нищо не се губи, днес вече го няма този бутон.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 15:13 от papaone

# 82
Я снимай, ако се вижда нещо. Подминаваш клопката и натискаш следващия бутон ли?

На маймуни ни направиха, ей Trollface .

Едната поръчка, която се прецаках да натисна на въпросния бутон вчера, за да ми даде кредити - да, изгубих си парите там и не мога да ги събера. От вчерашната поръчка с кредибак не ми даде да събера никакви пари. Днес отново пуснах поръчка с кредибак, но не съм натиснала за обмяната на парите, които трябва да събера за кредити и си събрах за днес.

# 83
  • София
А кредита от този въпросен ден не се ли губи, като не го натискаш?

Нищо не се губи, това е кредита за следващия ден, ако не го натиснеш на деня ще си събереш нормалния кредит.
На мене ми даваше избор - два бутона бяха - на единия пишеше Запази кредит, а на другия да взема купоните.

# 84

Сега пък 15% Определено се опитват да ме откажат от покупка.

# 85
Здравейте, доста поръчки имам с кредит 80/100. Последната поръчка е от 21.03, после мина на 55/95. Вчера си казах, че ще пусна една поръчка с него и днес изненада вече е 27/100. 😱 Ами няма да пускам, ще чакам.

# 86
Аз схванах това с купоните вместо кредит. За деня си взимаш кредита, а ти предлага “ранно изкупуване”, т.е. кредита за следващия ден да го вземеш срещу купони. Ако не го вземеш, утре ще си имаш “нормалния” бутон за кредит. Само не разбрах за деня ли губиш кредита или за всичките дни до края? На мен не са ми предлагали тази опция. И добре, че писахте, за да не се излъжа. Големи са гадчета. Поне да бяха от хубавите купони. Аз днес взех последния кредит от първата поръчка (имам още една активна) и трябва да ми даде да пусна нова оферта за кешбек и тръпна в очакване какво ще ми предложи. Обаче ще спра малко, че не знам по празниците къде и за колко дни ще ходим и не ми се иска да ангажирам други хора за моите боклучки.

# 87
На мен ми дадоха 55/90 преди малко. Досега ми беше 30/100. Не, че ми трябва, но сменят офертите.
Появи се кешбека в Кешуей. Grinning
На следващия ден.

# 88
Аз схванах това с купоните вместо кредит. За деня си взимаш кредита, а ти предлага “ранно изкупуване”, т.е. кредита за следващия ден да го вземеш срещу купони. Ако не го вземеш, утре ще си имаш “нормалния” бутон за кредит. Само не разбрах за деня ли губиш кредита или за всичките дни до края? На мен не са ми предлагали тази опция. И добре, че писахте, за да не се излъжа. Големи са гадчета. Поне да бяха от хубавите купони. Аз днес взех последния кредит от първата поръчка (имам още една активна) и трябва да ми даде да пусна нова оферта за кешбек и тръпна в очакване какво ще ми предложи. Обаче ще спра малко, че не знам по празниците къде и за колко дни ще ходим и не ми се иска да ангажирам други хора за моите боклучки.

За всичките дни до края, защото не ми даде днес да събера пари от вчерашния кредит бак. Събрах само от този, който пуснах днес.

# 89
Ми тъпо, значи. Поне да беше само за един ден.

Общи условия

Активация на акаунт