Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 55 773
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми дадоха 55/90 преди малко. Досега ми беше 30/100. Не, че ми трябва, но сменят офертите.
Появи се кешбека в Кешуей. Grinning
На следващия ден.

Явно с теб сме на подобна схема. Преди Нова година имах само 80/100, после само 30/100, сега, от днес 55/90. Да видим дали ще се запази така. На мен 55/90 също ме устройва. Това е 60% отстъпка.

# 91
При мен е 55/90+, но на практика ми дава тези 55 при 95+

# 92
Всъщност си права. И при мен е за 95 лв.

# 93
Да, Соул, точно така беше и при мен.

# 94
Тази оферта дават сега на дъщеря ми.
Странна е. Първоначално помислих, че дават 60% на сума от 85 лева, но всъщност май трябва да пазарува за 140, за да получи колко - 85?

# 95
Честно казано предпочитам тях, отколкото разните сеймдей или бокснау кутии, където хем само два дни стоят, хем половината пъти всичко е заето и трябва да ходя да търся в някакви завряни дворове на 10 километра от мен, при условие, че до мен има 3 различни кутии...
Интересно последните два пъти ми дадоха 24 часа да си взема пратката кутия на бокснау.

# 96
Мама Ру, виж на въпросителния знак какво пише.

# 97
Нещо особено не пише на въпросителния знак.

Всъщност аз сложих произволни продукти от кошницата на детето до 25 лева и пише, че ако платя ще получа 15 лева, което си е 60% от 25, а на самата оферта с дребен шрифт пише, че ако платя още 116 лева ще мога да получа 85 лв.

# 98
Здравейте,
За първи път пиша, но от известно време следя какви оферти и поръчки получавате. Имам четири поръчки към сайта, но до този момент само оферти за 15% или 30% връщане на кредит съм получавала, за някой намален продукт и лоши купони и така до вчера. В пристъп на ярост изпразних количката и реших, че приключвам със сайта. Днес цял ден тишина, докато тази вечер не получих накрая заветните 80% връщане на кредит.

# 99
Честно казано предпочитам тях, отколкото разните сеймдей или бокснау кутии, където хем само два дни стоят, хем половината пъти всичко е заето и трябва да ходя да търся в някакви завряни дворове на 10 километра от мен, при условие, че до мен има 3 различни кутии...
Интересно последните два пъти ми дадоха 24 часа да си взема пратката кутия на бокснау.

за БОКСНАУ:
Можете да удължите срока за вземане с 1-2 денонощия на сайта им или като им се обадите по телефона.
А когато локацията не ми е удобна  - обаждам им се и пренасочват пратката към предочитаната  ми локация. Момичето на телефона винаги е било много любезно.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 21:38 от ellll

# 100
  • Хасково
Момичета помагайте, купих си този робот за прозорци , днес пристигна. https://share.temu.com/RivB3Bn85QA
Обаче не съм сигурна дали правилно го свързвам . Свети само отпред зелена лампичка, а отзад трябва по инструкции да свети  синя, зелена или червена според това колко е зареден.

# 101
Трябва да изчакаш да се зареди напълно.

# 102
  • Хасково
Трябва да изчакаш да се зареди напълно.
Вече 4 часа се зарежда.
Ето това не иска докрай да се завие. При вас така ли е или е докрай завито ?

# 103
  • София
Тези оферти с връщане на кредит съвсем пощуряха, стана манджа с грозде.

# 104
Спряха ми връщане на кредит,цялата пратка нещо се изгуби, не е по моя вина.Има ли и други на  които е спряна тази оферта.Пише че е за 90 дни.Дали е така и да очаквам ли да ми я върнат или нов профил да правя?Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт