Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 473
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 255
В момента имам две поръчки - и на двете прогнозният срок за доставка включва неработните дни по Великден, дали това ще създаде проблем?
Предполагам, че куриерите също не работят през тези дни?

# 256
В Бокс нау съм получавала само едни четки за рисуване веднъж и в пощите една блуза (части от поръчки). Друг път пък 4-5 в един пакет. Според мен зависи от кои складове се пращат.

# 257
ElzaFB, аз съм всяка сутрин от 8:00, различно съм на работа, но има дни, в които няма как да се класирам преди 16:30 в пощата. В събота клонът ни не работи. Няма нормален куриер с такова работно време. Тук чета, че имало клонове на бг пощи и с удължено работно време, и в събота, ама при нас не е така, с изключение на централна поща, която работи в събота до обед. Експрес Уан поне носят до адрес, склонни са да пренасочат на работното място или да оставят в офис на Изи пей, които са с удобно работно време.
pppqqq, бг пощи със сигурност не работят, Спиди, Еконт и Бокс Ноу вероятно ще работят поне в част от дните. Експрес уан и Семдей не ги знам на какво работно време са, Експрес май и те са като бг пощи, Семдей имат кутии гледам, та може и да работят.
Според работещата в нашия клон на бг пощи се броели календарни дни. Ако е вярно, е голяма минавка, когато се съберат на куп 3-4 почивни дни като сега.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 20:51 от Mama Ru

# 258
Експрес уан в София НЕ носят на адрес.
Пощите може да се пренасочва, но има такса, май 3 лв. беше.....

# 259
Благодаря, дано само пратките не се засекат точно с дните, през които ще съм извън града.
На мен 90% от пратките ми идват с Бокс нау - поручавала съм два пъти в най-голямата кутия (веднъж металотърсач и веднъж една пратка с много неща).
Като цяло май предпочитам да не ми носят нищо на адрес, защото има опасност да бъде повредено (като една голяма дървена кутия за моливи, която куриерът джасна пред вратата, преди да ми я достави - естествено имаше щети, но я позалепих).

# 260
  • София
Като ви чета (и назад из темите) още по-тъжна ставам с тези пратки по пощата, с които ме изненадаха. Ще видя как ще мине доставката (и най-вече взимането) и май ще се пренасоча пак към Алиексрес. Само се надявам да ми оцелеят чупливите неща и картините, които поръчах. Просто никакво доверие нямам на нашия пощенски клон зарди предишни поръчки.

# 261
Е, аз цял телефон получих с пощата, ама аз си знам колко му треперих докато го взема.
pppqqq, с бокс Ноу можеш два пъти да удължиш с по ден (24 часа), а можеш да пратиш и друг до кутията. Лошото на бокса е, че първоначално ти отпускат 40 часа.

# 262
Картините са добре по принцип - аз до сега поръчах два принта с подрамка, единият дойде в нормално състояние, другият е малко разпънат - чудех се дали да се оплаквам, но се отказах, защото не е нещо особено, а и се пооправи, като го намокрих отзад.
Сега съм поръчала още два с подрамка (не знам за какво са ми, просто така - харесвам много художници, много картини, действат ми вдъхновяващо), един без подрамка, но малко по-голям (ще дойде навит) и една метална табела с принт на картина, за която имам съмнения, но ако не ми хареса, ще я върна.

# 263
Аз пък съм доволна от нашия пощенски клон във Варна. Нямам повредена или загубена пратка  Работят от 08:00 до 19:00 и събота от 09:00 до 16:00. Почиват на празници, но с такова работно време винаги си взимам навреме пратките.

# 264
С такова работно време не бихме се оплаквали.

# 265
Здравейте! Поръчвали ли сте вакумиращи пликове за раница, т.е по-малки, за които не е нужна прахосмукачка, а сядаш върху плика, подходящи за пътуване за ръчен багаж?

# 266
Да, взимала съм вакуум пликове за раница. Вършат прекрасна работа. Благодарение на тях изкарах седем дни в Барселона само с ръчен багаж Simple Smile

# 267
Нищо им няма на пощите.
Само от Експрес Уан ме е страх.

# 268
Нищо им няма на Експрес уан, вярно само веднъж имах две пратки с тях едновременно. Момчето се обади да пита на адреса ли съм и предложи да ми донесе пратката на следващия ден до работното ми място или да я остави в клон на Изи пей.

# 269
На някой върнаха ли му 80/100. При мен е макс 27 лв. Поне да беше 55/95, че имам толкова неща да поръчвам. Махнах всичко от кошницата и пак няма промяна. Цяла седмица тези 27 лв.макс.

Общи условия

Активация на акаунт