Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 126
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 390
Особено черните и на мен много ми харесаха. На себе си не мога да ги възприема, но на други дами много ми харесват.
Аз снощи получих ето тези чехли, много ми харесаха и са супер удобни. Въобще не ми дреме, че детето ми повтаряше колко били "гадни" и как хич не съм била хубава с тях Laughing Задържам си ги.
 https://share.temu.com/AGMKYKZrzOA

Да похваля и тази блузка-много е приятна, 100% памук. Леко е по-плътна, но е ок:
 https://share.temu.com/cvVVMC2dybA

# 391
  • София
Рали, много ми харесаха чехлите.
Отговарят ли си на номера, и за широк крак дали ще станат?

# 392
Много са хубави и обувките, и чехлите! Със здраве да се носят и на хубави места да ви водят!

# 393
На мен всичките ми поръчки са с купони, като ги свърша или ще трябва да взема още купони, или да спра да поръчвам...
Макар че съм ползвала и офертата с подаръците... Но тя не ми харесва толкова.

# 394

Не, поръчвам 15 продукта, използвам купон или два и канселирам поръчката с 15 продукта. Не вярвам да канселират следващите поръчки. Не съм го пробвала, но си го просят с тези 15 продукта 😂😂😂

Много нелоялно поведение. Да не използвам по-конкретна дума.
Заслужаваш бан по IP, не само да ти канселират поръчките с купони.

# 395
Дано наистина да имат някаква политика за нелоялни потребители, ама не съм чула...

Рали, много ми харесаха чехлите.
Отговарят ли си на номера, и за широк крак дали ще станат?
Да, точно за широк крак са супер според мен, моят е такъв, но съм и голям номер, та не знам ако вземеш 36 примерно дали също ще е добре на широк крак.
Има написани размери, аз съм 41, но тук поръчах 40/тяхно 42/, 25.5см и ми са перфектни.
Като гледам на модела са й широчки на крачето, така, че да, определено са за по- широко стъпало Simple Smile

# 396
Поръчах пак с 55/95. Не, че имам нужда от нещо, ама така за спорта...хаха

Едно покривало, или както се нарича,  за матрак на спалня:

https://share.temu.com/ZlwwaihvtlA  дано да е ок.

# 397
  • София
Благодаря Рали. И аз съм 40/41

# 398
  • София

Не, поръчвам 15 продукта, използвам купон или два и канселирам поръчката с 15 продукта. Не вярвам да канселират следващите поръчки. Не съм го пробвала, но си го просят с тези 15 продукта 😂😂😂

Май никой не чете, но обичаме да се заяждаме.
    Написах, че заслужават такава поръчка с това нелепо предложение да купиш 15 неща срещу купони.
    Някой изобщо купувал ли е 15 неща, за мен е абсурд, а поръчките ми са все над 100лв, основно заради офертата 80/100, 55/95, но продуктите вътре да 1-2-3-5, но чак 15 🙈

# 399
    Относно обувките, аз съм съгласна с дъщерите.

# 400
    Пазарувам от Тему от декември 2023г. и никога не бях ползвала връщане на кредит. Мислех, че е голяма разправия и не е за мен. Но като ви чета напоследък, реших, че е изгодно.
    Преди няколко дена (когато писахте, че нямате вече корекция 80/100), при мен се появи, но я изпуснах. Днес се появи отново и добре, че бях напълнила количката, та се възползвах.
    Благодаря за съветите, които давате тук. Благодаря, че обърнахте внимание да не се заменя връщането на кредит с купони.
    Поръчах още една жилетка от харесваната, две памучни блузи с дълъг ръкав, къси дънки, портмоне (все неща, които съм забелязала, че са харесвани в темата и които ми харесаха и на мен).

# 401
    • На изток от Ада
    Аз поръчвам по 20 неща с купони ,плати 80 лв за сметка от 160.
    Първата ми поръчка беше 10 неща .
    Главно по 12 неща поръчвам...

# 402
    Момичета, предстои ми връщане на няколко неща…мисля да им сложа в пакета и разни дреболии, за които съм заявявала връщане, но не са си ги искали…Предполагам няма да е проблем и е добре дошло за тях? Някой процедирал ли е така?

# 403

Май никой не чете, но обичаме да се заяждаме.
      Написах, че заслужават такава поръчка с това нелепо предложение да купиш 15 неща срещу купони.
      Някой изобщо купувал ли е 15 неща, за мен е абсурд, а поръчките ми са все над 100лв, основно заради офертата 80/100, 55/95, но продуктите вътре да 1-2-3-5, но чак 15 🙈

Като не ти харесва офертата, не се възползваш, но е доста грозно да правиш такива нелоялни неща.
      Поръчките ти може да са над 100 лв., ама ти връщат 60-80%, демек пазаруваш изгодно и пак искаш, ако можеш да ги прецакаш някак.

# 404
      • На изток от Ада
      Поръчах 2 Термо чаши с връщане на кредит, 30/100 . Трябва ми за подарък едната.

Общи условия

Активация на акаунт