Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 192
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 375
Пазаруването ще стане много скоростно - няма да има време да се появят карти за отстъпки, които да се съчетаят с всяка поръчка с купони Simple Smile

# 376
Аз до сега нямам такъв проблем. Винаги мога да изчакам да се появи карта за отстъпка и тогава да направя поръчка с купони и тази карта. Наистина ли някой, който вземе пакет от десет купона ги изразходва веднага?

# 377
Аз в началото бързах - затова миналата година си натоварих бюджета в един от месеците, но после разбрах, че няма нужда.

# 378
  • София
Такова нещо (15 продукта + хубави купони) никога не съм имала.
В момента ми предлага 55/95 и 6 подаръка + 50 лв. поръчка + купони 5/110, 15/180, 25/240.
Ще почакам. Кредита ми е 3 стотинки. Толкова получих от корекция на цената днес Satisfied, но върнах няколко неща и когато ми възстановят сумата ще поръчвам пак.

# 379
  • София
Така е, но съфорумката май имаше предвид първо да използва всички хубави купони и след това да върне поръчката, с която ги е взела. Т.е купувам 15 продукта, получавам хубави купони, използвам ги и връщам тези 15 продукта, съответно ми възстановяват сумата за тях.
Не, поръчвам 15 продукта, използвам купон или два и канселирам поръчката с 15 продукта. Не вярвам да канселират следващите поръчки. Не съм го пробвала, но си го просят с тези 15 продукта 😂😂😂

# 380
Как ви се занимава?

# 381
  • На изток от Ада
Бял 15 неща не са ми искали. Най-много три артикула.
Веднъж по погрешка поръчах пак за купоните. Ми не съм връщала

# 382
  • София
Не ми се, само казах че го заслужават с тези 15 артикула срещу купони 🙈

# 383
Е, не с лошо. И аванта са ни пускали. Нека захлебят и те 🤣

# 384
  • Асеновград
Кво да хлебят, милиардер го напраихте.YumIllStuck Out Tongue Closed Eyes

# 385
  • Асеновград
При мен има три пратки, които са обединили в една и вече са със забавяне. Поръчките са от 19.03, тук са предадени на превозвача, пощите на 2.04 и от там няма движение. Възможно ли е тук да се изгубят. Някой имал ли е такъв случай?
Възможно е с пощите, като изтече крайния срок, Тему ще върне платената сума. Може в последствие да се получи пратката тогава я задържате като бонус.

Аз съм командировки последните седмици и само Ви чета. Имам получени пратки, чакам да видя как са като качество, за едните очила за плуване, вече младежа ме информира,че не стават, влизала вода както и да се регулират.

При мен си продължава 55/95 няма промяна.

# 386
Нещо ми се бавят последните поръчки при изпращане.
Едната разделиха на две - блуза и портфейл вече са в България, а лампата така и не тръгна. Върнаха ми за нея два пъти по 10лв + цялата сума, като парите, които бях платила над натрупания кредит, върнаха по картата, а останалите пак като кредит. Следващата поръчка с доста неща стои само със статус платена и до там. Писах на бота и каза до 13.04 да чакам.

# 387
  • на морето
Доволна съм от тези два чифта обувки. Отговарят и са удобни, но дъщеря ми каза, че изобщо не са хубави. Та малко ме вкара в размисъл. Я кажете модерни ли са, харесват ли ви, защото се чудя дали да си оставя и двата чифта или поне единия?
https://share.temu.com/twTyny6ZvOA
https://share.temu.com/IMae6kcNdYA

# 388
Dodi, мнгоо ми харесват! Точно това е моят стил. Е, дъщеря ти ако е тийн, нормално да не й харесат. Аз съм на 35 и за мен са топ!
Доволна съм от тези два чифта обувки. Отговарят и са удобни, но дъщеря ми каза, че изобщо не са хубави. Та малко ме вкара в размисъл. Я кажете модерни ли са, харесват ли ви, защото се чудя дали да си оставя и двата чифта или поне единия?
https://share.temu.com/twTyny6ZvOA
https://share.temu.com/IMae6kcNdYA

# 389
Според мен същото са ок. Не знам дали бих ги сложила, но колежки ходят с подобни лоуфъри.

Общи условия

Активация на акаунт