Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 214
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 360
Как правите нов профил? Аз влизам с Гугъл профила. Опитах се да направя нова регистрация през браузър, но ми позволява само с друг телефон да вляза или с фейсбук. Там сложих в кошницата два продукта, чакам за някаква оферта, но вече 24 часа няма никаква.
На детето в акаунта дават само връщане на кредит. В момента 30%. Тя много рядко поръчва, никога не е ползвала промоции и отстъпки.
Корекция на цената имам, но са стотинки - малко над два лева за последните 30 дни.

# 361
Аз втори профил си направих през телефона с друг имейл. Първоначално ползвах същия телефонен номер, но постоянно ме питаше да го потвърждавам и го смених с друг.

На втория профил два пъти пуснах 80/10], като вторатя поръчка е от 19.03. Оттогава насам само 55/95. На първия профил никога не съм имала 80/100.

# 362
При вас така ли е, много бързо изчезват картите за отстъпка?
Под 24ч. Вчера в 21:43ч избрах артикул . Днес към 14- 15ч вече беше на редовна цена този артикул.
Въведох discount777 , изтекло било

Понякога се случва, но това не е редовната карта за отстъпка, а тази, която се появява в количката - примерно веднъж ми даде отстъпката вечерта (на един артикул в количката), но беше доста късно и не поръчах. На сутринта стоеше, но до 9 часа изчезна, което беше много гадно.

# 363
И аз втори профил през телефона с друг имейл. Като се връзвате през различни мрежи wifi, мобилни данни едва ли ви дава еднакъв ИП, по-скоро могат засичат телефона по сериен номер -ако приложението го позволява. На втория профил имам оферти, които ги нямам на основния

# 364
Аз по принцип влизам от телефона и там ми е инсталирано приложението

# 365
  • Пловдив
Поръчката ми пристигна. Много съм доволна от блузата и благодаря на момичето, което препоръча тази блуза. Мека приятна материя отговаря на номера .Аз също ще махна панделката отпред.
 https://share.temu.com/sOHtc7bSH3A

Чантата също е много хубава, много мека и приятна кожа. Има две прегради има доста джобове което мен ме устройва.
 https://share.temu.com/QprzGS8rsEA
Много съм доволна от покупките ми.

# 366
  • Pazardjik
Днес ми даде от хубавите купони 50% , но трябваше да купя 15 продукт , не го направих

# 367
При мен има три пратки, които са обединили в една и вече са със забавяне. Поръчките са от 19.03, тук са предадени на превозвача, пощите на 2.04 и от там няма движение. Възможно ли е тук да се изгубят. Някой имал ли е такъв случай?

# 368
  • София
Днес ми даде от хубавите купони 50% , но трябваше да купя 15 продукт , не го направих

Това май го има като постоянна оферта. Аз се чудя с каква думичка да извикам колелото - купуваш два продукта и дава купони.

# 369
rebate 100, но офертата е според случая - веднъж изисква покупка на два продукта, веднъж на 15.
Голямата разлика е в това, че ако се купят 15 гарантирано дава хубавите купони, а иначе - може и да даде, може и да не.

# 370
Аз открих бузата с черната панделка - давам отзив и след пране - топ е, не мърда. Също пуснах поръчка с 55/95, какво да правя, засърбя ме 😆 сега ме гложди дали ще се смени офертата. На някой върна ли му се изобщо 80/100? Или май това беше...

# 371
  • София
rebate 100, но офертата е според случая - веднъж изисква покупка на два продукта, веднъж на 15.
Голямата разлика е в това, че ако се купят 15 гарантирано дава хубавите купони, а иначе - може и да даде, може и да не.

Не става, дава изтекла кампания, а варианта с 15 продукта за хубави купони ми го дава. Как да не си поръчаш 15 неща, да използваш купоните и да канселираш поръчката след това, просто си го просят с тези условия Mr. Green

# 372
При мен излезе, но ми дава гадни купони за два продукта. Има ли някакви други ,, "вълшебни думи " ?

# 373
Няма да стане - ако дори един продукт бъде върнат, ще излезе един надпис на купоните, че са анулирани и ботът няма да иска да ги възстанови.

# 374
Така е, но съфорумката май имаше предвид първо да използва всички хубави купони и след това да върне поръчката, с която ги е взела. Т.е купувам 15 продукта, получавам хубави купони, използвам ги и връщам тези 15 продукта, съответно ми възстановяват сумата за тях.

Общи условия

Активация на акаунт