Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 100
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ако го купуваш на редовна цена, да. Аз купувам сама с оферти по-скъпите неща и тогава излиза доста евтино.

# 421
90% от спалното ни бельо е на Роксима дрийм. От месец поръчвам от тему, памук, същото качество на по-добри цени.

# 422
  • София
За последната доставена поръчка съм платила 13.55. Включва: памучно спално бельо, много хубаво (долен чаршаф за спалня+2 калъфки), блуза, пръстен, ел. четка за баня, машинка за мерене на батерии, светещи топчета за украса. Няма да намеря такава цена тук.

# 423
На Роксима дрийм не е някакво супер качество. Пробвайте памук перкал от Jysk, върховно е.
Миленака, да, така бива.

# 424
  • София
Да, вероятно. Но за цената на памучното от там, от тук ще се вземе прекрасно такова.

На редовни цени, наистина не си заслужава, но има страхотни попадения с разни оферти, карти, купони...

Аз взимам само долни чаршафи, горни имам предостатъчно, нашите са от сатениран памук основно на Есприт и Мекс, които идват без чаршаф. Този, препоръчвам с две ръце - плътен, тежък памук.
https://share.temu.com/2SfEFp0XZIA
Тази завивка също ни стана любима, лека е и не топли, на нас ни е все топло Mr. Green
https://share.temu.com/5c2BJJ1L7yA

# 425
Да, вероятно. Но за цената на памучното от там, от тук ще се вземе прекрасно такова.

На редовни цени, наистина не си заслужава, но има страхотни попадения с разни оферти, карти, купони...

Аз взимам само долни чаршафи, горни имам предостатъчно, нашите са от сатениран памук основно на Есприт и Мекс, които идват без чаршаф. Този, препоръчвам с две ръце - плътен, тежък памук.
https://share.temu.com/2SfEFp0XZIA
Тази завивка също ни стана любима, лека е и не топли, на нас ни е все топло Mr. Green
https://share.temu.com/5c2BJJ1L7yA
Точно тази завивка върнах днес - миришеше ужасно - на магазин втора употреба. На етикета пишеше, че е изработена от рециклиран материал 🙄 Такава смрад беше, че ми вмириса стаята само докато я разопаковам и прибера обратно 🤬

# 426
  • София
В кашонче ли я получихте, на моята пише 100% памук с копринен пълнеж.

# 427
Не, в плик.

# 428
  • София
Не, в плик.
От същия линк ли е поръчан, това е фирмен магазин, пристига не от тему а от WQSPRING в брандирано кашонче.

# 429
От същия линк поръчах.  Пристигна в голям плик от Тему с всичко останало от поръчката.

# 430
  • София
От същия линк поръчах.  Пристигна в голям плик от Тему с всичко останало от поръчката.

Китайска му работа, съжалявам, че съм ви подвела! Добре, че лесно се връща.

# 431
  • Асеновград
Пуснах още две поръчки с връщане на кредит 55/95 засега продължава да ми го дава

# 432
Не, в плик.
От същия линк ли е поръчан, това е фирмен магазин, пристига не от тему а от WQSPRING в брандирано кашонче.
Абсолютно така пристига! Точно този линк Simple Smile Ето ми я от вчера. Страхотно качество, няма миризми. Чак ме съмнява да е поръчана същата и да е в плик и да мирише.

Погледнах, изпратена е от склад в Испания.

# 433
  • Бургас
Аз лично със спално бельо от Тему не бих рискувала .Може би се повтарям ,но пак казвам ,че качеството на по-голяма част от това ,което съм купувала от Турция е несравнимо. За пример -преди около 2 м. си закупих от Лозенград от фирмения на Мадам Коко цял спален комплект от памук -качество ,което не става на топчета след пране на около цена 30лв. на промоция. От тук памука ми се завалва.

# 434
Аз лично със спално бельо от Тему не бих рискувала .Може би се повтарям ,но пак казвам ,че качеството на по-голяма част от това ,което съм купувала от Турция е несравнимо. За пример -преди около 2 м. си закупих от Лозенград от фирмения на Мадам Коко цял спален комплект от памук -качество ,което не става на топчета след пране на около цена 30лв. на промоция. От тук памука ми се завалва.
А има ли как да се пазарува от там на тези цени онлайн?
Аз лично нямам времето да обикалям по магазини, поръчвам всичко, което ми трябва онлайн. Много по-бързо и лесно ми е, винаги има опция за връщане и пестя време, което прекарвам със семейството.

Общи условия

Активация на акаунт