Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 088
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 435
Аз лично със спално бельо от Тему не бих рискувала .Може би се повтарям ,но пак казвам ,че качеството на по-голяма част от това ,което съм купувала от Турция е несравнимо. За пример -преди около 2 м. си закупих от Лозенград от фирмения на Мадам Коко цял спален комплект от памук -качество ,което не става на топчета след пране на около цена 30лв. на промоция. От тук памука ми се завалва.

Ако говорим за Турски, Мадам Коко изобщо не е с най-доброто качество.

Имам забавени три пратки , за които ми върнаха по 10 лв кредит и два купона за 20% Мога ли да комбинирам 20% със купоните за връщане на сума? Сега са доста неизгодни при мен. За връщане на до 27 лв, ама ако се комбинират може би ще е ок

# 436
  • Асеновград
Аз лично със спално бельо от Тему не бих рискувала .Може би се повтарям ,но пак казвам ,че качеството на по-голяма част от това ,което съм купувала от Турция е несравнимо. За пример -преди около 2 м. си закупих от Лозенград от фирмения на Мадам Коко цял спален комплект от памук -качество ,което не става на топчета след пране на около цена 30лв. на промоция. От тук памука ми се завалва.

Ако говорим за Турски, Мадам Коко изобщо не е с най-доброто качество.

Имам забавени три пратки , за които ми върнаха по 10 лв кредит и два купона за 20% Мога ли да комбинирам 20% със купоните за връщане на сума? Сега са доста неизгодни при мен. За връщане на до 27 лв, ама ако се комбинират може би ще е ок
Няма опция да се комбинират по два купона, в случая избираш по изгодния.

# 437
Поръчах един продукт, който ми го даде на специална цена с 50 % намаление,обаче сега ми дава още един продукт с такава отстъпка.Искам да анулирам първата поръчка ,за да поръчам и вторият продукт ,но дали първият ще ми отиде в количката с намалената цена или с редовната.

# 438
Сигурно на редовна ще е. Кога пусна поръчката? Имат много кратък срок картите за отстъпка.

# 439
Снощи пуснах поръчката .Реших да рискувам и я анулирах.Продукта се върна в количката с намалената цена.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 09:22 от Еличка 123

# 440
Чаршафи не съм поръчвала от тему, но памучните им тениски са чудесни.

# 441
  • Бургас
За пазаруване онлайн не знам. Месец по-късно закупих още един спален комплект от там -тогава беше по-малка отстъпката и ми излезе около 50лв.Еее,вероятно има и по-качествено от тези в Мадам Коко, не мога да кажа.  Казвам само ,че  от това което съм взела от там и от Тач съм изключително доволна, предвид факта колко съм претенциозна. Разбира се всяко мнение е субективно .За сведение пазаря от години турско бельо,/ но от определени магазини/ и не бих го сменила.

# 442
При мен има опция да използвам два продукта на намаление и да ги комбинирам с купон.

# 443
Да, можеш.

# 444
Би ли показала от кой модел не си доволна, че а съм се спряла на няколко и да не поръчам същото.
Аз не съм доволна от сп.бельо, днес върнах един комплект, много красив иначе. То не е и само материята, която е пълен изкуственяк. Калъфките така са шити, че ако наша възглавница влезе, ще е цяло чудо. Не зная дали масово са така, аз за 1-ви път поръчах.

# 445
  • Бургас
На мен с карта ми дава два продукта с намаление само когато е с по-ниска стойност. Примерно двата продукта са със стойност 10 лв. и ми ги намаля 50 %.Ако струва от порядъка над 15 лв. ми дава само един.

# 446
На мен  всеки ден започна да ми дава отстъпка за един продукт.

# 447
Би ли показала от кой модел не си доволна, че а съм се спряла на няколко и да не поръчам същото.
Ето този върнах аз -  https://share.temu.com/iNRnJUNa0qA

Снощи пуснах поръчка и обзалагам се, по-щуро нещо едва ли е поръчвано в темата - автоматична вратичка за затваряне на кокошки Laughing

# 448
Рали, да не си Йоана Йоко под прикритие 🤣🤣🤣

# 449
  • София
Абсолютно така пристига! Точно този линк Simple Smile Ето ми я от вчера. Страхотно качество, няма миризми. Чак ме съмнява да е поръчана същата и да е в плик и да мирише.

Погледнах, изпратена е от склад в Испания.
Така дойде и моята, страхотна завивка!

Общи условия

Активация на акаунт