Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 075
  • 1 097
  •   3
Отговори
# 480
  • Лутаща се
Снощи пуснах поръчка и обзалагам се, по-щуро нещо едва ли е поръчвано в темата - автоматична вратичка за затваряне на кокошки Laughing
Аааа, има, има!
Аз си взех специални табли за отглеждане на разсади. Mask

# 481
  • на морето
Аз моля за линк за таблите

# 482
  • София
Аз съм много доволна от китайския Дайсън.
https://share.temu.com/1fwhAdmKFYA
 Прави ми косата страхотна.
Ако ви е тежка и не държи на къдрене, може и да не сте доволна.
Моят косъм е тънък, косата ми е на етажи и за 10 минути навивам косата и ми държи до следващото измиване.

# 483
  • Лутаща се
Аз моля за линк за таблите
Заповядай:
  https://share.temu.com/3OoS6bZKlmA

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 01:52 от skarlet71

# 484
Аз съм много доволна от китайския Дайсън.
https://share.temu.com/1fwhAdmKFYA
 Прави ми косата страхотна.
Ако ви е тежка и не държи на къдрене, може и да не сте доволна.
Моят косъм е тънък, косата ми е на етажи и за 10 минути навивам косата и ми държи до следващото измиване.

Благодаря за препоръката! Flowers Hibiscus Току-що го поръчах и се надявам и за моята коса да работи така добре.

# 485
Приятели поръчаха "очила" за кокошки от Тему. Та, има и по- луди неща от врата за кокошарник. Simple Smile

# 486
Добро утро, когато поставите върната пратка в бокса, статуса на пратката променя ли се в сайта? Получавате ли известие? В сайта все още ми излиза да върна продуктите, а аз съм поставила пратката в кутията. Благодаря!

# 487
Да, излиза. Има си и номер за проследяване.Можете да следите във вашите поръчки Връщане.
Добро утро, когато поставите върната пратка в бокса, статуса на пратката променя ли се в сайта? Получавате ли известие? В сайта все още ми излиза да върна продуктите, а аз съм поставила пратката в кутията. Благодаря!

# 488
Спокойно, при мен едната пратка ,която бях оставила в кутия за връщане два дена след това ми излизаше ,че не е върната ,но после се задвижиха нещата .

# 489
Имаше някъде опция да отбележиш, че си я оставила в бокса.

# 490
Благодаря ви, получих известието преди малко.

# 491
Здравейте , как са при вас дрехите , имат ли етикет? Аз съм поръчвала вече 4-5 , но нито една не е дошла с етикет.За мен не ми пречи,но за подарък е някак неудобно.

# 492
Хартиен етикет не, има само етикет с указания за пране (на пижамите, на долнището).

Сега ми дойде частта от поръчката с Еконт, другата половина още е на летището в Китай.

# 493
Нито една не е била с етикет. Само в торбичка. Не мисля, че Тему е подходящ избор за подарък. Поръчах музикален сет на моето бебе и дойде супер кутия, обаче смачкана. Няма как да подаря в такъв вид. За лично ползване не е проблем. Отделно и етикетите с баркода бяха лепнати на нея. Не бих поръчала там за подарък. Някои неща може и да стават, но не се знае как ще пристигнат.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 18:09 от VaniaK

# 494
Според мен, не слагат етикети, за да си ги сложат купувачите - в смисъл, когато купи магазин, могат да си пришият с тяхната марка.

Общи условия

Активация на акаунт