Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 168
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 570
Не знам да е оплакване, но да, шумен е. Аз лично не се оплаквам.

# 571
  • Асеновград
Чудя се за калъфи за седалките. Дали ще стават за различните коли?

https://share.temu.com/d15ae1iodWA

https://share.temu.com/R3bdrm2itFA

https://share.temu.com/AN5MVW1xTaA
За задна повечето са на части и се сглобява една цяла тапицерия. За предните гледай поне визуално да са като седалките на автомобила. Моята е с кожени седалки и търсех, вариант да не е  кожена. За лятото хич не е приятно да се седне на кожени седалки ако са нагрети.

Препоръчвам с две ръце https://share.temu.com/nfBO38JOneA освен с етрични масла може да се ползва и с любим аромат на парфюм.
При моя търговец се изчерпаха, и сега като намерих поръчах още 6 бр.
Не очаквах да свършат и двете ги подарих, сега ще имам резервни.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 12:55 от Panayotu

# 572
Малко отзиви:
Много сладки бебешки фибички. Малки са и са подходящи точно за бебе, защото някои уж ги гледаш малки, а после излизат доста големи за главата на бебе

Много сладка връхна дреха. Взех я за есента. Като видя сладки детски неща и не се сдържам. По принцип не обичам така да пазарувам напред, нооо…

Сладък бебешки пъзел с 4 части. Разбира се не го реди. Мислех да взема още (имаше с други животни), но само стои разпилян нанякъде. Иначе е дървен. За по-големи деца е явно.

Лопатка и метличка. Имаше ги и в по-голям размер. Взех ги за терасата да я замитам преди да я измия, защото падат понякога листа в нея.

Керамична/каменна сапунерка - не знам какъв материал е, но е тежка. Детето я набара, изтърва я и малко пострада, но е отдолу и не се вижда 🤣 Харесва ми

Това е пълен боклук и не върши никаква работа. Два пъти дадох шанс. Няма как да няма косми. Винаги намирам по прането, за това я и взех - уж да ги събере на едно място

Като цяло този път съм доволна, че по едно време бая неща връщах и съответно натрупах кредит. Не искам да връщам, но наистина някои неща ме разочароват.

# 573
Здравейте, имам нужда от помощ.
За първи път връщам към Тему, направих заявка за връщане снощи, избрах Бокснау, получих код за връщане,но днес отивайки да върна нещата, въвеждам получения код, но не се получава, не се отваря кутия. Какво да направя в случая?
Има ли значение, че нещата, които искам да върна, съм ги получила с Бг пощи или нещо не правя както трябва?
Много ще съм благодарна да ми разясните къде е проблема!
Благодаря предварително!

# 574
Моите три пратки, явно са загубени някъде между митница и пощите. Пуснаха ми мейл, че ми възстановяват сумите. Много се разочаровах. Една беше изцло с купон 80/100, който нямам вече от две седмици, а и нещата които бях поръчала ми бяха важни.

# 575
За първи път връщам към Тему, направих заявка за връщане снощи, избрах Бокснау, получих код за връщане,но днес отивайки да върна нещата, въвеждам получения код, но не се получава, не се отваря кутия. Какво да направя в случая?
Има ли значение, че нещата, които искам да върна, съм ги получила с Бг пощи или нещо не правя както трябва?
Благодаря предварително!

Звънни на Бокса.

# 576
Най-вероятно е за друг автомат. На мен така не ми се отваряше, а уж беше по адрес в този най-близо до нас, но се оказа, че целия автомат не работи и ходих да проверя на своя глава другия до нас - оказа се там кутията, въпреки, че на адреса, който ми беше даден пишеше първата неработеща кутия. Само веднъж ми беше станало така, може би заради цялостна грешка в системата, че автоматът въобще не е работел и няколко дни след това просто го демонтираха от мястото му.

# 577
Благодаря предварително!

Най-вероятно е за друг автомат. На мен така не ми се отваряше, а уж беше по адрес в този най-близо до нас, но се оказа, че целия автомат не работи и ходих да проверя на своя глава другия до нас - оказа се там кутията, въпреки, че на адреса, който ми беше даден пишеше първата неработеща кутия. Само веднъж ми беше станало така, може би заради цялостна грешка в системата, че автоматът въобще не е работел и няколко дни след това просто го демонтираха от мястото му.

Няма определена кутия за връщане. Може да се върне във всеки автомат стига да има свободна кутия. Най-вероятно в момента е нямало свободна кутия или бокса не работи поради някаква причина. Може да се види в приложението им кое от двете е.

# 578
  • Пловдив
На мен като връщам с Бокснау досега никога не ми е посочвало в кой автомат да сложа пратката. В съобщението пише: Просто изпратете пратката си с най-близкия автомат на бокснау.  На екрана на автомата въведете пин ... натиснете ОК и затворете вратата. Толкова бързо.
За мен това означава, че във всеки автомат мога да върна пратката.

# 579
  • Асеновград
Моите три пратки, явно са загубени някъде между митница и пощите. Пуснаха ми мейл, че ми възстановяват сумите. Много се разочаровах. Една беше изцло с купон 80/100, който нямам вече от две седмици, а и нещата които бях поръчала ми бяха важни.
Изчакай, преди да поръчваш същите неща, понякога идват със закъснение, и тогава ти излизат съвсем без пари.

# 580
За връщането, според вас не е проблема в това, че съм получила нещата с Бг пощи, а избирам да ги върна с Бокснау?

# 581
За връщането, според вас не е проблема в това, че съм получила нещата с Бг пощи, а избирам да ги върна с Бокснау?

Не, преди две седмици върнах неща пристигнали с пощите.

# 582
Пиши на Бокснау.
Колкото и да звучи странно, веднъж отивам да си взема пратката и една жена се върти около кутиите и казва, че нещо не ѝ се отваря. Оказа се че тя набира кода не на автоматите на бокс нау а на съседните кутии, не помня на кой куриер бяха.
Натисна ли Enter?

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 14:35 от alys

# 583
Изобщо не гледам с кой е дошла пратката. Обикновено обединявам от няколко поръчки.
Просто говори с БоксНау. Тук всички гадаем без да знаем реално какъв е проблема и съответно изобщо не можем да ти помогнем. Звънкай, любезни са.

# 584
Няма проблем да връщаш с Бокснау, независимо от доставчика. Звънни им най-добре, както са те посъветвали.

Общи условия

Активация на акаунт