Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 043
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 885
Аз се чудя като масово започнахме да поръчваме с 50/95 дали ще ни огрее отново 80/100...
Да дам ъпдейт за робота за прозорци - в DHL стои като регистрирана поръчка, но не се отчита движение след празниците по доставката. И при другите, които поръчахте същия робот ли е подобно положението? Надявах се да дойде до края на седмицата.

# 886
Не мисля, че вече ще има такива изгодни оферти. Засега 50/90 е най-изгодната, но пък е за дребни неща.

# 887
  • Асеновград
Аз се чудя като масово започнахме да поръчваме с 50/95 дали ще ни огрее отново 80/100...
Да дам ъпдейт за робота за прозорци - в DHL стои като регистрирана поръчка, но не се отчита движение след празниците по доставката. И при другите, които поръчахте същия робот ли е подобно положението? Надявах се да дойде до края на седмицата.
Днес ми се раздвижиха доставките за всички куриери, има надежда.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 18:39 от Panayotu

# 888
Ето при мене
Скрит текст:

# 889
  • София
Някой да знае нешо повече за оферта 0,02лв. Не мога да я схвана - тъпа съм и съм уморена.

Правилата:
Скрит текст:

# 890
И аз много не я схванах, но като цяло днес се заиграх и си избрах три чифта маратонки за около по 25 лв всеки, и ми поиска поръчка за над 100, ако не и 150 лева за да ми ги даде по тези стотинки, иначе ми показа намален на 2 стотинки единия чифт, и другите два с някаква малка отстъпка да поръчам. Излязох си, че нещо ми дойде в повече висшата математика в тоз магазин Grinning

# 891
При мен офертата с връщане на кредит (какъвто и да е), вече я няма от около седмица. Последно беше 50/95.

# 892
  • София
При мен офертата с връщане на кредит (какъвто и да е), вече я няма от около седмица. Последно беше 50/95.

Върнали сте нещо, не знам какъв е лимита, на единия ми акаунт е спряна, на другия си поръчвам. Връщала съм и от двата.

# 893
Мен пък продължава да ми дава само връщане с пощите. Пробвах и на минали пратки да заявя само за проверка. Няма бокс. Питах и бота, били само пощите в момента (доколкото изобщо ме разбра, но и той предлагаше само тях).

# 894
И на мен преди време ми даваше само една опция но след една седмица се оправи

# 895
Ето при мене
Скрит текст:
И при мен излезе същото и със същия час. Явно си пътуват заедно. Smiley

# 896
Ето при мене
Скрит текст:
И при мен излезе същото и със същия час. Явно си пътуват заедно. Smiley

И при мен Simple Smile

Подробности за доставката
Транзитно
Пратката е напуснала депото
Moszna Parcela
23 Април 2025, 17:28
Пратката е получена от изпращача
Moszna Parcela
23 Април 2025, 17:28
Поръчката е изпратена
19 Април 2025, 05:35
Поръчката е платена успешно
18 Април 2025, 23:56
Поръчката е подадена
18 Април 2025, 23:56
Показваното време е в местната часова зона.

# 897
  • софия
От вчера продължава да иска да ми връща пари и да не връщам продукта. Не искам така. Кога ще ми поиска да върна продукта?

# 898
  • Плевен
А не може ли да се откаже и все пак да се върне? Ако не ви трябва или харесва.

# 899
Пишете в чата и ще ви дадат код за да върнете артикула.

Общи условия

Активация на акаунт