Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 035
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 900
От вчера продължава да иска да ми връща пари и да не връщам продукта. Не искам така. Кога ще ми поиска да върна продукта?
Стойността на продукта явно е малка и не им е изгодно да плащат за транспортни разходи. Не знам каква е логиката, но за малки суми обикновено така правят.

# 901
  • Асеновград
От вчера продължава да иска да ми връща пари и да не връщам продукта. Не искам така. Кога ще ми поиска да върна продукта?
Стойността на продукта явно е малка и не им е изгодно да плащат за транспортни разходи. Не знам каква е логиката, но за малки суми обикновено така правят.
Няма логика, има скъпи продукти които не искат и такива за стотинки които се връщат.

# 902
О, Тему са измислили някаква оферта (нарисувана беше кесийка с монети) с размяна на купони срещу кредит. Започнах да чета правилата, но ме изгубиха още на първото изречение.

# 903

Писала съм. Пробваш след ден, два, три, в един момент си искат.
И аз много държа да върна реално, не само да ми върнат парите.

Не е до стойност.
Показах на колежка как се заявява връщане. Имаше портфейл за 18лв. Не ѝ го искаше.
Аз върнах колие за 3 лв., с неработеща закопчалка, искаха си го.

# 904
Някои продукти не подлежат на връщане, това го пише във формуляра за връщане. Тогава само възстановяват парите. Ако продуктът подлежи на връщане, но не е задължително, мен са ме питали дали си искам парите без връщане или да го върна. Винаги съм връщала.

# 905
Здравейте отново. Както писах по-рано, чакам пратка от Български пощи, които по принцип избягвам по разбираеми причини. Понеже все още не виждам нищо по номер товарителница, това след като пратката влезе в България ли е възможно (проследяване)? Товарителницата започва с PSWAPI

# 906
Аз пък от пощите съм най - доволна. Поръчките ми с тях идват най-бързо. Проследяването се актуализира едновременно на сайтовете на Тему и пощите. Като стигне в София и се появява информация на сайта на БП.

# 907
Gorg0nzola След като направиш поръчката,получаваш възможност 7 дни да поръчваш дадения артикул за 2 ст.Но!Трябва да добавяш още артикули освен  него,за да достигнеш безплатната доставка от 25 лв.Те с какви цени ще бъдат,реални или завишени,само Тему знае.

# 908
Gorg0nzola След като направиш поръчката,получаваш възможност 7 дни да поръчваш дадения артикул за 2 ст.Но!Трябва да добавяш още артикули освен  него,за да достигнеш безплатната доставка от 25 лв.Те с какви цени ще бъдат,реални или завишени,само Тему знае.
Но не си длъжен да поръчваш всеки ден. Тоест ако за този ден не ти харесва намаленият продукт, просто пропускаш и на следващия ден е активен друг.

# 909
Ясно е, че вече пазаруването не е чак толкова изгодно, каквото беше, но пък е удобно, защото не се губи време по магазините и явно ще продължа да поръчвам Trollface Снощи си взех една парочистачка за 95 лв. с офертата 95/50, като имаше и по-евтини, но гледах да е с повече аксесоари и положителни мнения. Някой поръчвал ли си е такъв уред от Тему и имате ли отзиви дали ще върши работа за почистване на фурни и плочки например?

https://share.temu.com/F6sU25ZYyDA

# 910
Извинявам се, че е скрийн шот, но нещо не ми дава иначе. Случайно попаднах. Наскоро си взех същия комплект уж "на промоция" за над 50лв. А аз се смеех на колежки, че каквото им трябва първо търсят в Тему.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 13:32 от Hope17

# 911
Аз ползвам придуктите от Лили с мадагаскарска цинтарела и взех един серум от Тему. Еми, нямат нищо общо. Върнах го.
Извинявам се, че е скрийн шот, но нещо не ми дава иначе. Случайно попаднах. Наскоро си взех същия комплект уж "на промоция" за над 50лв. А аз се смеех на колежки, че каквото им трябва първо търсят в Тему.

# 912
  • София
Не еднократно е писано, но с козметика от Тему, аз не бих рискувала.

# 913
Само картинките са еднакви, не се подвеждайте.

# 914
Не еднократно е писано, но с козметика от Тему, аз не бих рискувала.
И аз, просто ми направи впечатление разликата.

Общи условия

Активация на акаунт