Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 021
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 960
А на мен продължава да предлага само пощи..ще върна с тях накрая, какво да правя.
Няма ли опция да изберете Пощи или Бокс, преди малко заявих връщане, понеже едни летни чехли дойдоха малки , първо ми излезе пощи по надолу Бокса избрах бокса.

Не, само пощите за всичките ми поръчки от няколко дни. Всеки ден проверявам. Преди и аз имах двете опции.

# 961
Само картинките са еднакви, не се подвеждайте.
Поръчах си кристали за коса, ами нищо общо с тези, които ползвам /изсушават косата/, а не бяха и много по-евтини, но трябваше да допълня сумата до 25 лв с нещо. С крем за лице съвсем не бих рискувала, макар че много грим продукти в Лили и ДМ са произведени в Китай.

# 962
  • Варна
Само аз ли съм с оферта на кредита 27/90? Много тъпо! Разочаровах се. Откакто спряха масово 80/103 ми дава само това. Вие май повечето получавате 50/100, 55/95, аз нито веднъж. Имам пъла кошница, но чакам промяна. Не съм връщала, всъщност съм върнала само един тостер, който се счупи, откакто пазарувам от тях. Нямам обяснение защо така ме наказват. Не ми се занимава с втори профил. Пуснах две поръчки по-малки да видя дали ще се раздвижи нещо, но - не! Оплаках ви се, ще чакам да видя какво ще стане.

# 963
Продуктите на dm и Лили може да са произведени в Китай, но са по поръчка на някоя фирма, която следи качеството.
И аз не бих рискувала с козметични продукти. Имам и едно наум за обеците след като познато дете получи възпаление и на двете уши след носене на обеци закупени от Тему. Макар че няма гаранция. Преди доста години дъщеря ми получи обрив на двата крака. Установихме, че е от капсите на дънки, които са се опирали на кожата (на края на джоба имаше по една капса), а бяха купени оттук от магазин за дънки.

# 964
Аз редовно получавам обрив от неблагороден метал. До 2005, когато си купих първия телефон - от катарамата на каишката на часовника даже и от копчето на панталона, ако е метално (дънки). Дамски чанти спрях да нося, защото ръката ми пламва цялата като в екзема от кожата и малкото метал до които се допира лятото при носене на чанта на рамо. Нося ранички.
Вече два или три чифта сребърни обеци от Тему завъртяхме на ушите на детето и е ок, а тя също е алергична към неблагородни метали, в това число и към обици ширпотреба.
Офертата ми стои 55/95+ от около месец, не съм поръчвала. Другата оферта за купони е максимум за 1*90/270, 2*75/220, 2*35/160+, 50/160+, 35/100+, 25/80+, 20/60, 10/40, 3*10/10,01 или ми предлагаше от най-неизгодните купони 25/220+, 5/110+
Искам да поръчам някои неща за около 80 лева, но нямам вече купони за 50%. Още не съм решила какво да правя. Пробвах с друг профил, но там изобщо не даде оферта.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 08:05 от Mama Ru

# 965
  • Асеновград
Продуктите на dm и Лили може да са произведени в Китай, но са по поръчка на някоя фирма, която следи качеството.
И аз не бих рискувала с козметични продукти. Имам и едно наум за обеците след като познато дете получи възпаление и на двете уши след носене на обеци закупени от Тему. Макар че няма гаранция. Преди доста години дъщеря ми получи обрив на двата крака. Установихме, че е от капсите на дънки, които са се опирали на кожата (на края на джоба имаше по една капса), а бяха купени оттук от магазин за дънки.
При чувствителност към определен метал от никъде няма гаранция. Понеже имам доказана с тестове алергия към никел, съм наясно, че от всяко метално нещо с допир до кожата може да се получи обрив. Ципове, капси, метални копчета имат в състава си никел. И няма значение от къде е закупена стоката. В сребърните бижута с проба 925  в малка степен има примес от други метали , понеже чистото сребро е меко за изработка на бижута се използва смес от метали 92.5%, а останалите 7.5% са други метали, най-често мед, но може и други. Та няма гаранция че не може да се даде алергична реакция, ако има чувствителност към мед например,
Преди години се бях обринала от много скъп марков крем за лице на Лореал, наложи се пак да се правят алерген тестове, оказа се една съставка която я има почти във всички кремове. И това не е причина да оплюя марката, просто явно не е бил подходящ за мен. Сега купувайки първо тествам за два дни по малко на определено място, ако няма реакция ползвам.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 10:24 от Panayotu

# 966
Здравейте! Някой да има препоръка за дрон? Нещо със средно качество, не сме имали досега и не търся максимума.

# 967
На единият ми профил постоянно дават оферта 50/90 ,а на другия повече от два месеца нямам никакви оферти, а точно на него имам натрупан кредит.

# 968
  • Асеновград
Здравейте! Някой да има препоръка за дрон? Нещо със средно качество, не сме имали досега и не търся максимума.
Два съм поръчвала и двата са без проблем. Първия направи повече от година, работи безотказно. Втория беше за коледен подарък и той е без забележки.
Не мога да дам линк и двата са изчерпани отдавна.
Съвет гледайте да е с поне две батерии в комплекта.
https://share.temu.com/zc3Dia55bgA този е подобен на нашия който е на година, с тройна камера

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 10:29 от Panayotu

# 969
Коя оферта е 50/90? Какво значи това изобщо 50% върнати на 90 лева изхарчени ли?

# 970
Означава, че в течение на 7 дни заявяваш тези 50 лева на части, но ще можеш да ги заявиш, само ако си похарчила над 90 лева в поръчка. Ще ги получиш в кредитното си салдо и можеш да ги използваш за други покупки. Ако си от компютър, обаче, нямаш такава оферта за връщане на кредит.

При мен е 55/95-96 лева.

# 971
Само аз ли съм с оферта на кредита 27/90? Много тъпо! Разочаровах се. Откакто спряха масово 80/103 ми дава само това. Вие май повечето получавате 50/100, 55/95, аз нито веднъж. Имам пъла кошница, но чакам промяна. Не съм връщала, всъщност съм върнала само един тостер, който се счупи, откакто пазарувам от тях. Нямам обяснение защо така ме наказват. Не ми се занимава с втори профил. Пуснах две поръчки по-малки да видя дали ще се раздвижи нещо, но - не! Оплаках ви се, ще чакам да видя какво ще стане.

Колкото и да не ви се иска, трябва друг профил. На първия ми беше постоянно така

# 972
Купували ли сте перяща прахосмукачка за дамаски и килими от Тему? Ако да, може ли препоръки?
И тъй като на нито един мой профил не получавам съобщения за промоции и оферти, може ли да споделите някоя ключова дума за извикване на събитие. Claimcredit  вече седмица не работи при мен.

# 973
  • Pazardjik
Може ли препоръка за долен чаршаф с ластик

# 974
Тези дни получих много хубави неща и един боклук, ще дам отзиви по-късно.
Не успях да "поздравя" подобаващо Бокс Нау, като ми остане малко време през уикенда, мисля да свърша тази работа. Обаче, в приложението всички вече взети пратки са ми пренасочени, незнайно до къде.😁
Роботът още скита в чужбина. То Полша, то Чехия, сега не знам къде беше. Егати Европата, от Китай щеше да дойде по-бързо.
Поръчах пак доволно с купон и две карти за намаление. Взех и тази ютийка за пътуване, но сега се загледах, че в описанието пише, че е с американски щепсел. Има и отзиви от България и снимки с европейски, та не знам. Някой има ли я, че да каже ок ли е какъв е щепселът?  https://share.temu.com/gUtJaZxNWaA

Общи условия

Активация на акаунт