Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 041
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 945
  • София
Аз днес пак ще връщам с бокс нау. Интересно е, че вече 4 месеца имаме кутии в нашия град, а не пращат с тях. Имам чувството, че принципно много рядко се обслужват, защото като оставих пратка за връщане предния път, стоя 48 часа в кутията преди да я вземат.
Виж последните пратки с eurodis в лицето на еконт са ми интересни. Доставя ми ги един куриер с цивилен лек автомобил. Тази кола само с пратки от тему трябва да се занимава, за друго няма да има място в нея.
А месиджите ги полупавам буквално 1-2 часа преди доставката, без да е указано време кога ше дойде. Добре, че у нас почти винаги има кой да я вземе.
Вчера успях да направя поръчка с връщане на кредит 50/95, в която имаше 2 (от общо 3) продукта намалени с карта за отстъпка. Поръчката ми беше малко над минимума от 40лв., защото почти нищо не ми беше нужно и имах 39лв. кредит. Т.е. доплатих едно левче, а ще ми върнат 12. После си дадох сметка, че имах купон 50 от 100 и за 10лв. повече похарчени можех да купя стока за 100лв. и щеше да е по-изгодно, но наистина не ми трябват боклуци. Сега ще навръщам нехаресани 3-4 неща за по 12-13лв. всяко, ще събера и кредита и ще мисля дали 80 от 160 купон за робот за прозорци или 50 от 100 за интериорен текстил, от който съм най-доволна за момента.

# 946
Преди малко подготвих за връщане и ми даде опция Пощите и Бокса.

# 947
А на мен продължава да предлага само пощи..ще върна с тях накрая, какво да правя.

# 948
И аз вчера подготвим пратка за връщане с бокса, днес мислех да я пратя, но я забравих. В събота и неделя няма да мога, до колко дни трябва да я пратя?
ПП: намерих, до 8ми е срока.

# 949
Мерси, сложих го в списъка с любими Simple Smile
Жива и здрава да си! Едва сега намерих бутона за запазване на любими артикули в Тему.
И аз ще я поискам тази джаджа.
Къде е този бутон за запазване на любими,че не мога да го намеря?

# 950
Натискаш Вие и скролваш надолу.

# 951
Правя го,но пак не ми излиза примерно сърчице за запазване на любими...Може ли на лични малко помощ,за да не преча тук?!

# 952
  • Асеновград
Правя го,но пак не ми излиза примерно сърчице за запазване на любими...Може ли на лични малко помощ,за да не преча тук?!

# 953
  • Бургас
На мен ми пусна оферта с отстъпка 14 лв. от продукти от страницата, ако поръчам в рамките на 4 часа ,но ми дава възможност да добавя и някой от количката. Пише ,че трябва да е над   14 лв. ,но дали трябва да е 25лв?

# 954
В подобни случаи слагам различни артикули в количката и гледам дали ще се промени нещо като изискване за минимална сума и подобни.
Почти съм сигурна, че ще иска минимална сума, но не знам колко може да бъде, защото при мен напоследък сменя минималните суми. Веднъж ми показа 45 лв. на страницата на офертата за връщане на кредит, а вчера и днес е 15 лв.
Ето
Скрит текст:

# 955
Здравейте! Не съм правила поръчки от както спряха 80/100, но ми трябват раници и имам над 100лв кредит и пуснах поръчка 50/100. Сега ми излезе следното:

По-изгодна оферта ли е?

# 956
  • Бургас
В подобни случаи слагам различни артикули в количката и гледам дали ще се промени нещо като изискване за минимална сума и подобни.
Почти съм сигурна, че ще иска минимална сума, но не знам колко може да бъде, защото при мен напоследък сменя минималните суми. Веднъж ми показа 45 лв. на страницата на офертата за връщане на кредит, а вчера и днес е 15 лв.
Ето
Скрит текст:
Сега видях, че ми иска 25лв мин., но имам още един ден да събера сума от  кредит от 95/55.Дали няма да ме отрежат, ако пусна поръчка с тази отстъпка?

# 957
  • Асеновград
А на мен продължава да предлага само пощи..ще върна с тях накрая, какво да правя.
Няма ли опция да изберете Пощи или Бокс, преди малко заявих връщане, понеже едни летни чехли дойдоха малки , първо ми излезе пощи по надолу Бокса избрах бокса.

# 958
Явно от миналия петък, който беше почивен, телефоните им дават, че днес е неработен ден. Не са си го оправили. Исках да звънна за по-голяма кутия, но уви. Пробвах каква ще ми даде и малко със зор натиках пратката, но стана 🤣 Да го имате предвид, ако искате днес по-голяма кутия - не може да се свържете с тях 🤣

# 959
Здравейте! Не съм правила поръчки от както спряха 80/100, но ми трябват раници и имам над 100лв кредит и пуснах поръчка 50/100. Сега ми излезе следното:

По-изгодна оферта ли е?

Не е по изгодна, запазете си и си взимайте кредита.

Общи условия

Активация на акаунт