Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 219
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 930
В Тему си вижте съобщенията, там е изписано с кой куриер са. София хъб на мен ми изписва Бокс Ноу. Ще получите СМС с локация и код за отваряне на шкафчето. Спазвайте срока, около 40 часа е. Спиди, Еконт и бг пощи също пращат смс.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 19:02 от Mama Ru

# 931
  • София
Благодаря много за подробната информация, ориентирах се Heart

# 932
Щом е в София хъб, утре към 5-6 ще е в хъб в друг град, ако не си от София и към 14 часа - в най-близката кутия според адреса, който е даден. Поне при мен в Русе е така.

# 933
В самата пратка (над лентата с информация за движението) си пише с кой куриер ще дойде, а щом е в София, значи вероятно утре ще я доставят.

# 934
BoxNow обикновено зареждат кутиите късно вечер в София (Люлин). Като изпише, че е в София хъб, същата вечер зареждат. Друг е въпросът, че по нощите не ми се ходи за пратка.

# 935
Веднага слизам аз, откакто сложиха бокс до блока. Още ги реди човека, а сме на опашка

# 936
Веднага слизам аз, откакто сложиха бокс до блока. Още ги реди човека, а сме на опашка
Късметлийка! Аз се моля да ми доставят до бокса до нашата сграда, който е голям и винаги свети в зелено, но не-пращат ме през два квартала, та в трети. Пак си пренасочих пратките до него, да видим. Искам си пощите! Хем е близо, хем навреме, клонът работи и в събота, екстра е.

# 937
Ех
Пускай оплаквания

# 938
И в Младост (София) ги зареждат късно вечер. Близо ми е, но не е чак под блока, че да слезна.

# 939
  • софия
Явно навсякъде зареждат горе-долу по едно и също време. Получавам смс-и след 23 ч.
Аз съм много доволна от Бокснау. Не съм имала проблем. Преди празниците бяха зафичкали една пратка някъде-си, но с имейл направих пренасочване. Отразиха много бързо. След онзи ден, когато имаше проблем с отваряне на локърите, ми се обадиха да ме питат дали всичко е наред и взела ли съм си пратката.

# 940
Ако знам, че ще има ефект, бих пуснала. Сега съм пренасочила 3 пратки, ако пак ми ги разхвърлят "в най-близкия" бокс от посочения от мен, ще трябва наистина да сигнализирам. Просто не искам да се напрягам излишно и с това. Приспят ме с любезен глас по телефона, че ще доставят, където съм посочила и накрая отивам да си взема поръчката, където са я разпределили всъщност.
Иначе и на мен често ми се случва да получа съобщение, че са заредили бокса към 22-23 ч.  вечер, че и след това.
ПП: Редактирам. Току-що, около 23:15,  получих съобщение от Бокс Нау, че пратката ми пак е в съседен квартал и още по-далеч от друг път. Ще се разправям с тях сериозно утре и ще ви споделя какво е станало.
Лека нощ!

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 23:21 от FreakOnALeash

# 941
Здравейте, някой връщал ли е продукти през Български пощи? Как става? Благодаря

# 942
  • Асеновград
Както с всеки куриер, разпечатвате товарителница, залепяте на пакета и изпращате. При нас поне искат да видят какво има в пакета, не знам дали навсякъде е така. Затова предпочитам да връщам с Бокса, за да не опаковам и залепям в пощенския клон.
И не случайно написах , при нас. Установих от написаното в темата,че всеки клон си има свои правила налагани от служителите. На места дават пратката само като кажеш ЕГН на получател даже и да не е самия получател. На други места искат пълномощно попълнено с иманата, на трети и такса се плаща с пълномощното. Та няма еднозначен отговор.

# 943
Както с всеки куриер, разпечатвате товарителница, залепяте на пакета и изпращате. При нас поне искат да видят какво има в пакета, не знам дали навсякъде е така. Затова предпочитам да връщам с Бокса, за да не опаковам и залепям в пощенския клон.
И не случайно написах , при нас. Установих от написаното в темата,че всеки клон си има свои правила налагани от служителите. На места дават пратката само като кажеш ЕГН на получател даже и да не е самия получател. На други места искат пълномощно попълнено с иманата, на трети и такса се плаща с пълномощното. Та няма еднозначен отговор.
Благодаря! Като опция за връщане ми дава само Български пощи, иначе и аз предпочитам с Бокса.

# 944
  • София
И при мен на единия профил дава пощите, ще изчакам и ще върна другата седмица, никога не разпечатвам товарителница за Бокс Ноу.

Общи условия

Активация на акаунт