Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 15 - април 2025

• 61 008
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 990
  • Асеновград
Здравейте! Някой да има препоръка за дрон? Нещо със средно качество, не сме имали досега и не търся максимума.
Два съм поръчвала и двата са без проблем.

А правят ли хубави снимки/видео?
За мен не .
Първо зависи до колко умело се управлява. А и на всеки дрон има резолюция на камера. Резолюция на заснемане на видео: 720p за мен примерно е слаба.
Но дроновете с качествена камера не се предлагат в Тему и са четири цифрена сума.За деца са добри, но това не  е професионален дрон за заснемане.
Какви четири цифрени суми обясняваш. Жената иска да снима къщата на село от високо, препоръчай и най-доброто до 200 лева и толкова.
Жената пита хубаво видео ли прави! Не, правят някакво си видео, за качество не може да се говори. В крайна сметка това са дронове по 70-80-100 лв.

# 991
  • София
Благодаря, че споделихте, че кредита 50/95 може да се комбинира с картите за намаление. Сутринта нацъках всички съобщения с промоции и така успях да наглася два продукта с карта за намаление с около 50-60% отстъпка. След това влязох в claimcredit и си пуснах поръчка с връщане на кредит, като намалените с карта неща бяха в количката на намалената цена и реално се намалиха още веднъж ❤️

# 992
Гледам, че сте обсъждали камери за външно наблюдение. На мен ми трябва за вътрешно, да следя кучето, някой поръчвал ли е?

# 993
Стана ми е интересно с тази мини ютия за път така или иначе времето за море наближава,смятам че ще бъде много полезно Бихте ли дали отзиви като дойде?

Аз я имам от миналата година и съм учудващо доволна - бавно става, защото е малка площта, но като цяло добре глади.

И да си измрънкам по повод кредита, аз от януари нямам никакъв - нито 30/100, нито 55/95, НИ-ЩО.
Не знам защо ме наказаха така, да връщала съм неща, но не чак толкова Sleepy

# 994

Имам кредит за връщане... И от къде трябва да го цъкна?
Пиша на търсачката "заяветекредит", излиза това и нищо не мога да направя повече?

Не искам да правя нова поръчка, а да ск взема кредита от поръчката от вчера.

# 995
Черният квадратен робот е наличен.

# 996
credit claim и би трябвало да излезе списъкът с дните. Да не сте взели купони, вместо кредита?

# 997
И има бутон Заяви.
Това на скрийншота е офертата.

# 998
  • София
sunshine_soul, сигурна ли си, че си направила поръчката с офертата?
Също така има ли вероятност да си взела без да искаш предложението за замяна на кредита със смотаните купони?

# 999
Гледам, че сте обсъждали камери за външно наблюдение. На мен ми трябва за вътрешно, да следя кучето, някой поръчвал ли е?
Да. И е перфектна. Ще питам мъжа ми за модела и ще споделя. Използваме я на открито и вкъщи, когато ни няма.
Ще споделя за ютията, макар че вече са отговорили. Възнамерявам да я ползвам за пътуване другия месец.
ПП: Редактирам. Ето я камерата. Засичала само хора. При движение на човек,  веднага изпраща снимка на телефона. Могат и да се изключат нотификациите и само да се гледа през телефона, т.е. да не изпраща снимки при движение. С wi fi се свързва. Не я настройвам аз, това сподели мъжа ми. Пише външна, но, както казах, ползваме я за вкъщи, когато пътуваме. Засега няма никакви проблеми.  
 https://share.temu.com/0jlnUcY0UDA

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 20:43 от FreakOnALeash

# 1 000
Да. И е перфектна. Ще питам мъжа ми за модела и ще споделя. Използваме я на открито и вкъщи, когато ни няма.
Ще споделя за ютията, макар че вече са отговорили. Възнамерявам да я ползвам за пътуване другия месец.
Благодаря, ще си вземаме кученце и ми се иска да го наблюдавам докато сме на работа Blush

# 1 001
Благодаря, ще си вземаме кученце и ми се иска да го наблюдавам докато сме на работа Blush
Моля, да покажете кученцето. 😊

# 1 002
  • София
Благодаря, ще го дам отзиви, като дойде.

# 1 003
Благодаря, ще го дам отзиви, като дойде.
Честито!
Сега и него ще го мисля за майка ми, че имам купон за 90 лв. и натрупан кредит. Само не разбрах колко е всмукателната мощност. Иначе пише 60 децибела шум, което е ок.

# 1 004
Ако ще е просто за наблюдение на куче, по добре ще е някаква такива.

Общи условия

Активация на акаунт