Звездни Компромати- Април'25

• 292 417
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 040
Киселова има доста красиви очи.

# 2 041
За мен  впечатлението идва от държанието  и. Не толкова от физиката.   Пълно е с мемета с тениската на билбордове. Пълен гаф за позицията. Че Фидосова  по-добре изглеждаше.

# 2 042
Само прическа и грим ли е или е от "пипаните" снимки?

# 2 043
Има крещяща нужда от... Усмивка!
Аман от кисели физиономии!

# 2 044
След Киселова, Меркел ми изглежда като фотомодел, хем и тя доста критики отнесе заради стайлинга си.

# 2 045
  • София
Киселова не е хубавица, а и не е нужно, но има запуснат, мърляв вид. Меркел си носеше еднотипните страмодни костюмчета, но нямаше такъв неподдържан вид.
Чувала съм, че Киселова е любител на чашката, на което може да се дължи подпухналото лице.

# 2 046
  • На морето!
За да се подобри впечатлението, трябва не само да смени дрехите, но и поне да поотслабне в лицето. Пак ще си е като лелка, но според мен по-малко. Тя не е чак толкова пълна, но част от лелинския вид идва от закръглената физиономия, топчест нос, пълни бузи, двойна брадичка, такива неща. Носа и израза не може да ги промени, но бузите и брадичката може.

Няма много бръчки, не е съсухрена и състарена, по това личи, но то се губи зад чертите и израза на лицето.
Скрит текст:
Добре де, как се отслабва в лице? Говори се, че Киселова и Таня Дончева са доста близки, визуално си отиват наистина.

И докато сме на вълна обувки, Марияна Векилска е с някакви мокасини, които приличат на цървули с ресни
Скрит текст:
Явно в БНТ си носят личните дрехи и тя днес е отишла на работа с домашния екип.

# 2 047
Киселова и на мен ми се струва, че не отказва почерпка.

# 2 048
  • на село
Тази Киселова не е ли юристът (подчертавам), който от трибуната на НС се скара на Конституционния съд, че не се подчинява на прокуратурата? За мен от туй по-голям гаф няма. Прощавам ѝ неугледния вид и тъпата тениска. Предполагам, че и бабата на Роузи изглежда по-млада от нея, бай дъ уей.

# 2 049
На Део отдавна започна да му личи, че не е момченце и някак не ми се връзва прическата му с останалото. От един момент нататък много отслабна, а аз го харесвах с едно 10-тина кила отгоре. ( и като по-млад, разбира се).

Ето го колко прилича на хлапак. Чак ми е мъчно:

Скрит текст:

В статията, от която взех снимката, пише, че сам е раказвал как е употребявал наркотици още на 18 г. Е, личи му.

Део си прилича на чичак- той си е и такъв де.

# 2 050
  • Пловдив
Добре де, как се отслабва в лице? 
По принцип заедно с отслабване в тяло. Wink
Имах предвид, че не е чак толкова ужасно дебела в тялото, но ще се отрази на впечатлението от лицето.

# 2 051
Иван (от Иван и Андрей) е пример за човек на 45 (почти колкото Киселова), на който не му личат годините. Като го гледам в Капките е като 25-годишно момче. Киселова все едно му е баба, а е по-голяма две години.

# 2 052
Случайно ми попаднаха, 30-40 години назад... Дали ще ги познаете?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:08 от Ice Queen

# 2 053
  • Sofia
Няколко пъти я виждах Киселова по тв леко гримирана и имаше по-младолик вид.

НЛ с огромни бомби
Скрит текст:

# 2 054
Първата е Венета Райкова до радиатора.
Втората май е К. Евро, но не съм сигурна за нея.

Общи условия

Активация на акаунт