Звездни Компромати- Април'25

• 291 487
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Countryside
Е, очилата на Николета само 1000лв, излага се. Хубави й били гърдите, като две топки за хандбал са, това ако е хубаво. И кахърната физиономия, допринася за цялостната визия. Живи и здрави да са с Никито, добре че е татЮ му да ги храни. Поредните некадърни паразити с претенции.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 07:10 от Г-жа Букет

# 2 656
  • София

Еее,очаквах повече 🤣🤣🤣

# 2 657
Само тези очила и покриват и бузите. Тя от няколко години ходи като оксиженист.
Нещо си окепази лицето.

# 2 658
Николета...
Тази жена е жадна за внимание, а иначе толкова посредствена. Тя всъщност с какво се занимава, освен с кахърни Инстаграм снимки? Козметиката само е рекламира ама друго прави ли всъщност?

# 2 659
  • гр.Пловдив
На мен пък много ми харесаха Николетчето при Гала,че и тя вкл. Flowers Sunflower

# 2 660
  • Rock & Roll feeling ...
Първият пост този месец ще е с национален привкус, в чест на другия ни голям национален празник - 24 май.
Откриването на темата реших да посветя на две личности, имената на които носят десетки улици и булеварди и са ни толкова познати, че сякаш спряхме да ги забелязваме.
Реших да ги извадя от бронзовите им статуи, да ги поизтупам от прахта и да припомня човешкия им път и звездната диря на делата им, която още блести ненадмината по своя мащаб.

Заповядайте в Новата Тема : https://bg-mamma.com/?topic=1771497.new#new

# 2 661
На мен пък много ми харесаха Николетчето при Гала,че и тя вкл. Flowers Sunflower
И на мен. И двамата с Ники ми харесаха.

# 2 662
Днес чух по радиото California dreamin на Mamas & papas.
Припомних си колко естествено красиви момичета имаше и е имало преди естетичната хирургия

Мишел Филипс
Скрит текст:

И сега на 80-81 г

Общи условия

Активация на акаунт