Звездни Компромати- Април'25

• 291 493
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Sofia
Долните ѝ зъби изглеждат странно 🤔

# 2 641
Моника Валериева също започнала на строи къща. Сега очаквам всички знайни и незнайни моми да започнат да строят къщи. Вече е модерно 😀

# 2 642
Николета е имала хубави гени, ама преди ботокс и филърите+ринопластика. Може и други процедури да има. И те не са гени😂. Да не говорим че няма 40 още.
Като цяло нейните черти са доста разпространени сред българките, нищо невиждано. Има доста голяма разлика от преди и сега, но е симпатична със сигурност и не се вижда нужда от корекции. Даже с Ники си приличат.
Скрит текст:

Нова тв обаче удрят тъпомера с предавания. Това "Семейни войни" е безумно и не знам кой го гледа, а сега ще строим дом на тази "светска" двойка и ни е много важно на нас простосмъртните да гледаме. Не знам как точно го измислиха, Николета не се е появявала в интервю сигурно от 10 години, а двамата заедно още по-малко. Нещо ми е странно това начинание. Grinning Но... "всеки сам си преценя".

# 2 643
  • София
Първообразът на Николета е доста вулгарен. Проскубаната руса косица с черни корени, тънки вежди допринасят за магистралното ѝ излъчване. Хубава е заради младостта и свежестта си. После се поошлайфа с пари, прескочи тънката граница на корекциите и се превърна в това пластмасово същество с вечно кахърен вид без капка живот в нея. Че тя Лили Иванова ми изглежда по-жизнена.

# 2 644
Ха-ха, меа кулпа викам аз🙏
Хванахте ме в крачка, че съм гледала “само” 40 от 130те филма на Деньов😎 и като за късмет, във всичките 40 е облечена🙈 Даже в Belle de jour на Luis Bunuel, където играе отегчена буржоазка, проституираща през деня, рязко е отказала на Bunuel изобщо да се разголва, в интервюта казва, че има проблем с голотата в киното! Не я възприемала за самата себе си и още по-малко за актрисите - щом ги видела голи, директно се набивала на око жената, а не геройнята й, тоест била твърдо против голотата в киното, която изкривявала възприемането на зрителя за актрисите, а сега де!😆
И основавайки се на 40те видяни филма и на прочетеното, плюс репутацията й на студена, сериозна красавица тук, стана дезинформацията под злополучния афиш на Кан! Пропуснах коментара ти, pinko  с качените снимки и стана мазало😆
Всъщност, тук се котира много повече загиналата в нелепа катастрофа през 1967 (жива изгоря заклещена в автомобила си) Франсоаз Дорлеак, сестра на Деньов, отколкото самата тя. Даже се говори и до днес “Отиде си погрешната сестра, слънчевата и харизматичната, остана ледената кралица Катрин с безизразна красота”…!
Та така…нека тази от вас, която никога не е грешала, ми хвърли първия камък🙈

# 2 645
Образът на Николета никога не е бил вулгарен. Най-малко пък пуберския такъв...

# 2 646
  • София
Образът на Николета никога не е бил вулгарен. Най-малко пък пуберския такъв...
Според мен точно тогава изглежда супер вулгарна.

# 2 647
Николета (същата която се целуваше с Андреа и се натискаха голи в една вана) ли е невинна и невулгарна? Моля ви се ..

# 2 648
Блу Айвито и на това турне на Бионсе ще участва, защото Gen Z са фенове не Айвито, та чисто маркетингово да привлекат и това поколение, което грам не отразява иначе Бионсе. А Блу Айви в сравнение с турнето от 2023 доста се е усъвършенствала в танците и сценичното поведение.

# 2 649
  • In The Middle Of Nowhere
Не ми се мисли колко струва да си построиш и обзаведеш къща в/около София, при положение че най-мазните панелки за ремонт струват луди пари. 🙄

# 2 650
Ники играе ли в чужбина?
Иначе и  баща му се справи добре с дългите години отказ да слезе от власт.

# 2 651
Пенсионер е:-)

# 2 652
Актрисата Ким Катрал, най-известна с ролята си на Саманта Джоунс от "Сексът и градът", разкри в скорошно интервю за сп. Grazia, че никога не е успяла да се свърже с екранния си образ.
 "Това не бях аз. Тоалетите на Саманта също не ми допадаха, а феновете често не правеха разлика между героинята ми и мен в реалния живот", коментира Ким.
"Затова ми се наложи да поставя граница между двете, както и между мен и колежките ми."
По нейни думи: "В реалния живот нямам нищо общо със Саманта Джоунс и често се чувствах потисната."

# 2 653
Очилата на Николета

# 2 654
"Нашето момче" Юлиян Костов с една от главните роли във филмът Fight and flight с Джош Хартнет. Много се изненадах като го видях, първата сцена е негова 😀 Еми много е добър. Английският му няма никакъв акцент. Ролята не е на източно европеец, само да уточня...
Филмът е голяма боза, но пък беше на първо място в Amazon prime, което си е успех

Общи условия

Активация на акаунт