Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 2 395
  • 153
  •   4
Отговори
  • Washington,USA
Обичам семейството си, но нямам друг избор и мисля да се приключа по - рано. Смятам, че страдам от прионова болест и вместо родителите ми да ме гледат в окаяно състояние смятам, че е по - добре да се приключа сега. Страдам от тежко безсъние, менструацията ми спря, чувствам се отпаднало, проблеми с паметта, кръвни и хормони са ок, скенер ми правиха също е ок. Пила съм Диазепам, Лоразепам, Грандаксин, Тритико, Лирика, Калмабен, Атаракс за сън и не ми помогнаха. Правиха ми КТ скенер ЯМР и нямам тумор, рак и тн. ЕЕГ също е нормално. Хапчетата за сън бяха изписани от психиатри и невролози. Никой не знае какво ми е. Бледа съм, нямам никаква краткосрочна памет...
Не виждам смисъл в живота си. Често като поемам въздух ме боли. Не е нормално за млада жена да спи по 1 час на ден. В най - добрия случай два.

# 1
Много съжалявам за това, което преживявате,но взимането на такива крайни и жестоки мерки, недейте моля ви. Не се отказвайте, възможно е утре, други ден да разберат какво ви е.. и всеки живот има смисъл! Вашия също има смисъл! Кураж ви желая и един съвет-потърсете помощ и от психолог, няма нищо лошо в това..

# 2
Аман от глупости.
Хормонът на съня се нарича мелатонин. Има разфасовки от 1, 2 и 3 милиграма. Пие се в течение на месец всяка вечер по едно и също време половин час преди лягане. На сутринта си се наспала и свежа. Няма зависимост към него и не си като парцал.
Оправи си диетата. Започни да се храниш достатъчно и разнообразно - плодове и зеленчуци. месо, яйца, мляко и млечни. 4-5 хранения на ден, три основни и две междинни. Никакъв алкохол или енергийни напитки, дори за газираното забравяш. За мозъка - риба и орехи, магнезий с морски минерали и четири витамина от група В. Междувременно си вземи и хубави витамини от А до Я. Започни да се движиш - ежедневно излизай на разходка, вземи си фотоапарат или книга - потърси красивите неща или седни да почетеш. Излез от темата за болестите. Отиди на концерт или театър. Отиди и на психолог. Не еднократно, а за по-продължителен период от време. Вземи си куче - ще имаш ангажимент и мотив да живееш още поне 10-15 години с животинката.
И да, товариш родителите си с тази твоя хипохондрия.
Когато се изследват хормони на щитовидната се пускат задължително ТАТ и МАТ. Вземи си пусни и някое по-подробно изследване относно витамини и минерали - може да имаш дефицит. Наваксва се, не е болка за умиране.

# 3
Помня Ви от други теми. У мен седи представата за Вас като грамотен, интелигентен, мил и внимателен човек. Ако не се лъжа, живеехте на квартира в София. Простете, моля, ако бъркам.
Щом сте на Земята, значи някой има нужда от Вас.
Някои от изброените лекарства се приемат по схема и строг контрол от психиатър. Трудно се намира такъв, който да е в хармония с пациента.
Пишете за сериозно дегенеративно заболяване.
Кой Ви постави тази диагноза или Вие така смятате?

# 4
  • Washington,USA
Аман от глупости.
Хормонът на съня се нарича мелатонин. Има разфасовки от 1, 2 и 3 милиграма. Пие се в течение на месец всяка вечер по едно и също време половин час преди лягане. На сутринта си се наспала и свежа. Няма зависимост към него и не си като парцал.
Оправи си диетата. Започни да се храниш достатъчно и разнообразно - плодове и зеленчуци. месо, яйца, мляко и млечни. 4-5 хранения на ден, три основни и две междинни. Никакъв алкохол или енергийни напитки, дори за газираното забравяш. За мозъка - риба и орехи, магнезий с морски минерали и четири витамина от група В. Междувременно си вземи и хубави витамини от А до Я. Започни да се движиш - ежедневно излизай на разходка, вземи си фотоапарат или книга - потърси красивите неща или седни да почетеш. Излез от темата за болестите. Отиди на концерт или театър. Отиди и на психолог. Не еднократно, а за по-продължителен период от време. Вземи си куче - ще имаш ангажимент и мотив да живееш още поне 10-15 години с животинката.
И да, товариш родителите си с тази твоя хипохондрия.
Когато се изследват хормони на щитовидната се пускат задължително ТАТ и МАТ. Вземи си пусни и някое по-подробно изследване относно витамини и минерали - може да имаш дефицит. Наваксва се, не е болка за умиране.

Хормоните са ок.Витамините също. Изследвани са. Имам мелатонин и той не помага.

# 5
  • Обран бостан ;)
Обичам семейството си, но нямам друг избор и мисля да се приключа по - рано. Смятам, че страдам от прионова болест
Скрит текст:
и вместо родителите ми да ме гледат в окаяно състояние смятам, че е по - добре да се приключа сега. Страдам от тежко безсъние, менструацията ми спря, чувствам се отпаднало, проблеми с паметта, кръвни и хормони са ок, скенер ми правиха също е ок. Пила съм Диазепам, Лоразепам, Грандаксин, Тритико, Лирика, Калмабен, Атаракс за сън и не ми помогнаха. Правиха ми КТ скенер ЯМР и нямам тумор, рак и тн. ЕЕГ също е нормално. Хапчетата за сън бяха изписани от психиатри и невролози. Никой не знае какво ми е. Бледа съм, нямам никаква краткосрочна памет...
Не виждам смисъл в живота си. Често като поемам въздух ме боли. Не е нормално за млада жена да спи по 1 час на ден. В най - добрия случай два.

Самодиагностицирането и самолечението са убили повече хора от атомните бомби.

Друго няма да кажа. Няма смисъл.

# 6
  • София
Потърси помощ на линия за хора със суицидни мисли, пише, че си в Щатите там денонощно имаш достъп до човек на такава линия.
След това спешно потърси психиатър, дори в спешното отделение и му обясни това, което си написала тук.
И вече е излишно да обяснявам, че инсомнията не влиза в определението неизлечимо болна, което би се отнасяло до смъртоносна болест. От инсомния не се умира, но човек се смахва, затова спешно на психиатър, много спешно и междувременно говори с хората от телефонната линия за помощ при суицидни мисли.

# 7
  • Washington,USA
Добре, но то не е само тежка инсомния. Няма я менструацията ми, няма апетит, кръвното ми скача и пада от само себе си, имам много лоша краткосрочна памет.
Не психиатри ходих вече не ми се занимава... Те ме дадоха тези лекарства. Пих ги редовно, опитах се.

# 8
Предполагам, че това състояние не е заради някакви измислени болести, а заради депресия. По-горе вече са дали съвети какво може- да се направи

# 9
  • София
Пак ли? Вярно, че ти беше време за поредната доза тролска драма.
Аман...
На изследванията ти няма нищо, но си била нелечимо болна. В една от изтритите ти теми щеше да умираш.
Само един друг трол те бие във форума.

# 10
  • София
Добре, но то не е само тежка инсомния. Няма я менструацията ми, няма апетит, кръвното ми скача и пада от само себе си, имам много лоша краткосрочна памет.
Не психиатри ходих вече не ми се занимава... Те ме дадоха тези лекарства. Пих ги редовно, опитах се.
Много хора имаме хронични заболявания от различни видове и всяко е със своите неудобства, но не е повод за самоубийствени мисли и намерения. По-скоро инсомнията и тези мисли са свързани в психиатрично заболяване, което може да не е добре лекувано, но това не го прави нелечимо. Потърси други психиатри, защото линията – "не се издържа, ще се самоубия" изобщо не кореспондира с "не ми се занимава с лекари".
Сигурна съм, че ти е гадно, но това, което пишеш не е адекватно на състоянието ти. Пак повтарям, много хора страдаме от хронични заболявания с физически доста неприятни проявления, но не се самоубиваме, а се лекуваме и се адаптираме.

# 11
Bundyrose безсънието много хора е влудило и докарало до мисли за край. На мен също ми е познато в крайните му степени, но съм получила помощ и съм се оправила в голяма степен.

Интересно, че който е имал тоя проблем и съм говорила с него, ми казва "опитах всичко" и като разпитам - никога не е опитал всичко. 21 век сме, има добри решения за съня, но много хора се самосаботират, решавайки че знаят всичко и остават там на стъпка първа. Опитала си всичко, което си чела, чула и разбрала, но това е ограничено и непрофесионално отношение по въпроса

В Токуда има/ше клиника по съня (надявам се да я има още), отдели малко средства или запиши час (или вземи направление за някой от специализираните невролози) и нека те направят диагнозата, защото причините и видовете безсъние са доста, а се тръгва от тях, не от "лекуването" на безсънието.
Понякога всичко е до предписването на точното лекарство. Моето вече го взимам макс 20-30 пъти годишно, което е страхотен прогрес, останалите почти 300 дни успявам да постигна натурален цикъл на съня.

Ще разбереш повече за бодърстването, за умората, за синята светлина, физ. активности спорт в рамките на деня, за "страха" от леглото вечер, за много фактори, вкл. депресия и тн. и ако си усърдна да работиш по тези, ще имаш подобрение.

И това "ама бях на невролог, пих З. или К." не е решение, трябва специалист който работи конкретно с нарушения на съня

# 12
  • Washington,USA
Bundyrose безсънието много хора е влудило и докарало до мисли за край. На мен също ми е познато в крайните му степени, но съм получила помощ и съм се оправила в голяма степен.

Интересно, че който е имал тоя проблем и съм говорила с него, ми казва "опитах всичко" и като разпитам - никога не е опитал всичко. 21 век сме, има добри решения за съня, но много хора се самосаботират, решавайки че знаят всичко и остават там на стъпка първа. Опитала си всичко, което си чела, чула и разбрала, но това е ограничено и непрофесионално отношение по въпроса

В Токуда има/ше клиника по съня (надявам се да я има още), отдели малко средства или запиши час (или вземи направление за някой от специализираните невролози) и нека те направят диагнозата, защото причините и видовете безсъние са доста, а се тръгва от тях, не от "лекуването" на безсънието.
Понякога всичко е до предписването на точното лекарство. Моето вече го взимам макс 20-30 пъти годишно, което е страхотен прогрес, останалите почти 300 дни успявам да постигна натурален цикъл на съня.

Ще разбереш повече за бодърстването, за умората, за синята светлина, физ. активности спорт в рамките на деня, за "страха" от леглото вечер, за много фактори, вкл. депресия и тн. и ако си усърдна да работиш по тези, ще имаш подобрение.

И това "ама бях на невролог, пих З. или К." не е решение, трябва специалист който работи конкретно с нарушения на съня

И на такъв лекар ходих... Исках да си правя и изследване на съня, но беше неуспешно... Наистина смятам, че имам прионова болест. Лоши гени и това е..

# 13
Какво стана с държавния изпит? Яви ли се?
Май всеки път, когато се откажеш да се явиш или те скъсат, лягаш да умираш. Ама вашите отдавна вече не ти се връзват и търсиш жертви във форума.

# 14
  • Washington,USA
Какво стана с държавния изпит? Яви ли се?
Май всеки път, когато се откажеш да се явиш или те скъсат, лягаш да умираш. Ама вашите отдавна вече не ти се връзват и търсиш жертви във форума.

Взех го отдавна. Но това няма значение вече.

Общи условия

Активация на акаунт