Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 2 513
  • 154
  •   1
Отговори
# 45
Вижте й предните теми. Или яко й хлопа дъската, или се гъбарка с нас.

# 46
Докато има коментари и внимание, тия бълнувания ще продължават.
Тази си е за освидетелстване и е крайно време да престане форумът да ѝ обръща внимание. Жалко само, че май и дете имаше, ама дано скоро отърве околните от психотичните си епизоди и започне да се лекува.

# 47
  • София
Тя не е писала за дете. Другият трол имаше две, но едното беше починало и след това се беше изнесло на квартира. Бънди е на второ място по тролщина.

# 48
Bundyrose, жалко че има хора, които се опитват да помогнат, но ти не търсиш решение и лечение, а доброволно и по собствено желание се оставяш на безделие и самосъжаление.

Представи си за какво бездействие говорим при теб, щом практичните съвети не ги приемаш, послъгваш и предпочиташ едва ли не да легнеш да умираш, отколкото да станеш и да си мръднеш пръста за собствено добро.

# 49
  • Washington,USA

Има още чакайте.

# 50
Какво излиза, че почти всичко е наред освен, че си в голям стрес

# 51
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/specializiran-centur/centur … usheniya-na-sunya
В Токуда, клиниката по съня, търсила ли си помощ? Разгледай линка, има онлайн тест, който се преглежда от лекарите. Обади се и питай, дали могат да помогнат.

# 52
Леле, ти наистина не си трол😮

# 53
  • София
А, да, сигурно...

# 54
Е, ако беше, нямаше да прати изследвания. Аз до последно си мислех, че е някакъв майтап.

# 55
  • София
Не е трол. Здрава като пушка, просто главата не я слуша.
Момиче, вземи се в ръце, стига си поставя диагнози и си намери добър психотерапевт. Има хора, на които не им понасят антидепресанти, затова тръгни на психотерапия да ти понаместят чакрите.

Би ли ми отговорила на следния въпрос - ти освен по цял ден да седиш и да се чудиш от каква смъртоносна болест страдаш, правиш ли нещо полезно? Или с часове седиш и мозъкът ти дълбае в посока болести, постоянно се ослушваш какво не ти е наред, къде те боли, къде те сърби... Нещо правиш ли, дори да е супер просто - излизаш ли на разходка, до магазина, гледаш ли филми, имаш ли хоби, приятели? Защо не започнеш работа примерно, няма да ти навреди.

# 56
  • София
Е, ако беше, нямаше да прати изследвания. Аз до последно си мислех, че е някакъв майтап.
Бъркаш. Имаше една, която беше пуснала фалшиви изследвания на майка си. Имаше и други драми, де, но тази беше основната. После я хванаха в лъжи и престана да влиза във форума.

# 57
Нищо не му пречи на един трол да е здрав като пушка и да си развява изследванията.
Ако изобщо са негови, разбира се, че в този форум какво ли не сме виждали – чужди снимки на хора, на сватби, даже снимки от ултразвук на чужди бебета...

Да не ѝ давам идеи на Бъндито, че като нищо утре ще цъфне „бременна“.

# 58
Да обърна внимание и на леко перверзната злоупотреба с термина "неизлечимо болна съм" и показаните изследвания.

Във форум с жени, които борят рак, дегенеративни неврологични заболявания без лечение; жени с инвалидност и жени, грижещи се за хора с такива усложнения

Темата е грозно неморална и е за затваряне.
Бъндироуз, дано никога не разбираш какво е неизлечимо болен.

# 59
  • Washington,USA
Прочетете за прионовите болести и как се диагностицират...не троля никого

https://history.framar.bg/%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D … D1%8A%D1%80%D1%82

Общи условия

Активация на акаунт