Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 2 513
  • 154
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хората "страдат" и от лъжи. Като теб.

# 31
  • Обран бостан ;)

Спирай форума.

Споделям една рецепта за сън.

В събота помагах на комшията да нареже и да прибере дървата за зимата.
15 кубика нарязахме и пренесохме 3-ма човека. После спах като заклан.

# 32
А някой лекар потвърди ли, че имаш тази болест,  която твърдиш?
Според мен е много по-вероятно да имаш ранна менопауза. Всяка менупауза е шок за организма и води до нарушение на съня. При млада жена шокът за тялото е още по-голям. Хормоните ти как са, с желязото как си?
Билки, хомеопатия пила ли си?

# 33
Не се предоверявай на д-р Гугъл

# 34
  • Washington,USA
А някой лекар потвърди ли, че имаш тази болест,  която твърдиш?
Според мен е много по-вероятно да имаш ранна менопауза. Всяка менупауза е шок за организма и води до нарушение на съня. При млада жена шокът за тялото е още по-голям. Хормоните ти как са, с желязото как си?
Билки, хомеопатия пила ли си?

Хоромоните са ок, билки съм пила и хомеопатия също. Желязото е в норма.

# 35
В момента пиеш ли си лекарствата от психиатър? То не става само да ги сменяш.

# 36
  • Washington,USA
[/quote

Да и нищо не правят. За съжаление.

# 37
Кои хормони си изследвала?

# 38
[/quote

Да и нищо не правят. За съжаление.
Ето за това СПЕШНО трябва да постъпиш в психиатрия!

# 39
  • Тук... някъде
Бях в сходна ситуация преди доста години, с добавка паник атаки. На мен ми помогна класически хомеопат и вече близо 17 години не съм изпадала в такива състояния.
Желая Ви скорошно подобрение💜

# 40
Пусни си тъпите МАТ и ТАТ, жено. Струват около 30 лева. Ранна менопауза, проблеми с кръвното са от признаците на Хашимото, който е най-трудно за диагностициране заради заблуждаващи симптоми. Споко, живее се с него и се отключва преди 29 годишна възраст. Провери си и яйчниковия резерв. Може и да си в ранна менопауза. Не се умира, но е неприятно. Тежък период на безсъние имах като студентка, след като спрях дългогодишен прием на лекарства за епилепсия. Та една сесия и аз не знам как оцелях и изкарах, но излязох от зависимостта откъм лекарства, макар че за дълга сънят ми беше разбит. Оправих се около 20 години по-късно като станах майка - таванът над главата ми се тресеше от дивотия и среднощни купони, а аз спях и не чувах друго освен децата.
Посети репродуктивен специалист и ендокринолог. Спри с всички тежки лекарства, към тях ставаш зависим и оттърване има, ама трудно. Витамини А-Я, слънце, въздух, магнезий морски в комбинация с витамини В (4 от тази група) - продават се. Никакво кафе, кола, енергийни, алкохол. Дълга отпуска, тихо място, може и манастир за малко, като се успокоиш ще възстановиш съня си. Другите симптоми може да както от хронично безсъние, така и от Хашимото или ранна менопауза.

# 41
Какъв манастир, тя е за болница!

# 42
  • Washington,USA
Пусни си тъпите МАТ и ТАТ, жено. Струват около 30 лева. Ранна менопауза, проблеми с кръвното са от признаците на Хашимото, който е най-трудно за диагностициране заради заблуждаващи симптоми. Споко, живее се с него и се отключва преди 29 годишна възраст. Провери си и яйчниковия резерв. Може и да си в ранна менопауза. Не се умира, но е неприятно. Тежък период на безсъние имах като студентка, след като спрях дългогодишен прием на лекарства за епилепсия. Та една сесия и аз не знам как оцелях и изкарах, но излязох от зависимостта откъм лекарства, макар че за дълга сънят ми беше разбит. Оправих се около 20 години по-късно като станах майка - таванът над главата ми се тресеше от дивотия и среднощни купони, а аз спях и не чувах друго освен децата.
Посети репродуктивен специалист и ендокринолог. Спри с всички тежки лекарства, към тях ставаш зависим и оттърване има, ама трудно. Витамини А-Я, слънце, въздух, магнезий морски в комбинация с витамини В (4 от тази група) - продават се. Никакво кафе, кола, енергийни, алкохол. Дълга отпуска, тихо място, може и манастир за малко, като се успокоиш ще възстановиш съня си. Другите симптоми може да както от хронично безсъние, така и от Хашимото или ранна менопауза.

В норма са.

# 43
Можеш ли да пуснеш тук изследванията, които си правила, както и разчета на ЯМР и скенера?
Скрии си личните данни.

# 44
Какъв манастир, тя е за болница!
Тишина и спокойствие. За съня. Плюс въздух и здравословна храна, дълги разходки сред природата. Не я карам да става монахиня или послушница, а да отиде на почивка.

В норма са.
Съмнявам се. При ранна менопауза няма как щитовидната и половите хормони да са в ред.

Общи условия

Активация на акаунт