Неизлечимо болна съм и не искам да товаря семейството си.

• 2 769
  • 167
  •   2
Отговори
# 60
В интернет пише, че ЕЕГ и ЯМР може да диагностицират прионова болест, но при теб не са я диагностицирали. Може би трябва повече изследвания. Но със сигурност самодиагностицирането е вредно.

# 61
Препоръчвам ти лекарството Биолексен, имах същите симптоми, но аз спях в продължение на месеци по 20-40мин. на нощ. Имах страшни нервно кризи, много напрежение, а всичките ми изследвания бяха наред. Това нещо действа чрез натрупване и много помага. Оправих се и аз за себе си намерих причината каква е.

# 62
От джипитито

В обобщение

Средностатистически човек има по-малък шанс да развие прионова болест, отколкото да бъде ударен от мълния.

Няма ежедневен риск от прионова инфекция при нормален начин на живот.

Ако в семейството няма случаи на подобно заболяване, няма причина за притеснение

Работа и много разходки са спасението!!!!!

# 63
  • Washington,USA
ЕЕГ докато се спи...Моя беше докато съм будна. ЯМР изключва други болести като рак, тумор... То просто не остана друга болест.

# 64
Добавям, защото изчетох на авторката отговорите и искам на всички да кажа едно - не се съмнявайте в истинността на историята и. Момиче, четох за токсокацията,  натрупването на свободни радикали и тежки метали в организма, както и за опаразитяването. Защо не си направиш някакъв детокс курс? Нищо чудно да е от това!

# 65
Лудата крава и подобни разрушават самата тъкан на мозъка, та няма как да е без изменения, ако имаш прионова инфекция. Ама тъй и тъй обичаш да ходиш по лекари, отиди да ти направят една мозъчна биопсия да се увериш, че ти няма нищо.

# 66
Още като прочетох заглавието, бях сигурна кой е авторът. Каква ранна менопауза на 23 г. (Ако наистина е на толкова)!?
Към авторката - Ти само от самовнушение можеш да разболееш, дори и да ти няма нищо. Затова те посъветвахме да ходиш на терапия при психолог, а не да се тъпчеш с боклуци предписани от психиатър, които очевидно не са за теб.

# 67
Я чакай малко. Къде са ти другите хормони на щитовидната и антителата им? Защо излъга, че са наред?
 Само един хормон си пуснала. Да, той е в норма, но това абсолютно нищо не значи, челен опит. Всичките ми хормони на щитовидната винаги са ми в норма, но не и антителата. Автоимунен хипотероид./ Хашимото  - жлезата работи на 80% при мен, но антителата са много над нормата и ефектът е като при неработеща жлеза.
Вадиш 60-70 лева и пускаш пълния пакет на щитовидната. И пак ще говорим като видим резултатите.

# 68
Една хубава класическа точилка за тебе, много добре ще те излекува.
Има и още един вариант. Тези дни намериха в Пирин някакъв русенец, обявен за умрял преди 10 години. Човекът се оказал жив и здрав, живеел в палатка. Вземи пример от него.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:06 от Нарцùса

# 69
  • Washington,USA

Не лъжа не знам защо някои потребители смятат така... Ето какво съм пила за сън. Аз вече дори не се прозявам... Поне на обяд да поспивах...

И в спешно бях с много високо кръвно два пътити... от никъде го вдигнах.

# 70
Като гледам какъв коктейл пиеш нищо чудно, че има толкова странични ефекти.

# 71
Наднормено тегло имаш ли все още?

# 72
  • Washington,USA

56 кг съм.

# 73

Защото подаряваше дрехи размер XL, които каза, че са твои, мисля.

А някаква загуба на тегло имаш ли изобщо?

# 74
  • Washington,USA

Да. Но не е един от най - големите ми проблеми.

56 кг съм.

Защото подаряваше дрехи размер XL.

А някаква загуба на тегло имаш ли изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт