Всичко за гел лаковете - тема 58

• 39 009
  • 608
  •   2
Отговори
# 570
За лепилото - аз ползвам едно на Venalisa за 5-6 лева и съм доволна. Води се трансферно лепило. И винаги слагам един тънък слой прозрачна база върху декорацията и после топ лак, защото иначе се бели и пада в последствие.
Даже и сега дизайна ми е с фолио и спайдър гел по тази схема и няма мърдане три седмици.
Аз иначе съм тотално влюбена в гела и за цветна база неща да чувам 😁😁😁
Ей го творението ми от събота, гела е на Деларо Modeling Fast Nude gel 06.

Това ми е трети опит и нанасянето е песен!
Пускам ви и линк към най-яката четка която открих в Тему, та даже без да искам съм поръчала две, и слава богу
Ако си поръчвате гел, Мери има отстъпка 10%
Mery10

https://luxnails.bg/produkt/de-la-ro-modeling-fast-gel-15-gr-nud … =44993&rlv_rpos=2

https://share.temu.com/JUiuFelrnpB

Можеш ли да ми кажеш трябва ли специална база за този гел и има ли съществена разлика при изравняването с него и изравняването с цветна база (освен времето за печене)? Предполагам, че може да се сложи цветен лак отгоре, нали?

# 571
За лепилото - аз ползвам едно на Venalisa за 5-6 лева и съм доволна. Води се трансферно лепило. И винаги слагам един тънък слой прозрачна база върху декорацията и после топ лак, защото иначе се бели и пада в последствие.
Даже и сега дизайна ми е с фолио и спайдър гел по тази схема и няма мърдане три седмици.

Пускам ви и линк към най-яката четка която открих в Тему, та даже без да искам съм поръчала две, и слава богу
Mery10

https://luxnails.bg/produkt/de-la-ro-modeling-fast-gel-15-gr-nud … =44993&rlv_rpos=2

Можеш ли да ми кажеш трябва ли специална база за този гел и има ли съществена разлика при изравняването с него и изравняването с цветна база (освен времето за печене)? Предполагам, че може да се сложи цветен лак отгоре, нали?
Аз лично ползвам каучуковата база на Коди за подложка, и не съм имала проблем с отлепяне или отслояване, въпреки че са две различни марки. Знаеш, всеки производител си препоръчва система, ама аз съм инат и даже топ лака ми е на Яна Нейлс…🤓Миш-маш става, но за мен тази схема работи.

Разликата е осезаема, понеже гела е с много различен вискозитет от базите. Много по-гъст и не се разтича, в същото време - направо сам застава където трябва, много лесно се работи, направо песен. И почти няма нужда от пилене, като уточнявам, че в моя случай аз укрепвам моите естествени нокти и не правя изграждане. Но дори тогава предполагам, че ще бъде подобно.

# 572

Mery10

Аз лично ползвам каучуковата база на Коди за подложка, и не съм имала проблем с отлепяне или отслояване, въпреки че са две различни марки. Знаеш, всеки производител си препоръчва система, ама аз съм инат и даже топ лака ми е на Яна Нейлс…🤓Миш-маш става, но за мен тази схема работи.

Разликата е осезаема, понеже гела е с много различен вискозитет от базите. Много по-гъст и не се разтича, в същото време - направо сам застава където трябва, много лесно се работи, направо песен. И почти няма нужда от пилене, като уточнявам, че в моя случай аз укрепвам моите естествени нокти и не правя изграждане. Но дори тогава предполагам, че ще бъде подобно.
Аз също бих го използвала само за укрепване, за това използвах и цветните бази досега. Но тъкмо посвикнах с тях и се сгъстиха ужасно много. От това, което казваш, ми звучи, че с гел ще е просто по- лесно и определено смятам да пробвам. Обещавам после да кажа как се е получило. Благодаря много!

# 573
  • Down south
С удоволствие се връщам, за да похваля цветната каучукова база на Kodi, която скоро получих и показах на предните страници.
Чудесно допълнение, най-вече с това, че се вижда къде се нанася и къде има пропуск. Добра издръжливост от две седмици, вероятно можеха да станат и три, ако ноктите ми не растяха толкова бързо.
Не намирам разлика при сваляне на маникюр с основа от прозрачна или цветна база (и двете са гъсти и им трябва водна баня за по-лесно нанасяне)
Надявам се да в полза на някоя от вас.

# 574
Може ли да прикачите коя е, тъй като искам да си купя същата в такъв случай Simple Smile

# 575
  • Down south
Моята е

# 576
Здравейте! Какво мислите за този бранд и някой има ли отзиви за него? https://www.manucurist.com Виждам, че имат и гел лакове. Искам да започна сама да си правя вкъщи, защото в салона, в който ходя вдигнаха цените на 90лв. за гел так, което просто ми се струва безобразно!!!

# 577
  • София
В Beauty moll вече пише, че гел лаковете на  Claresa са без TPO.

# 578
В Beauty moll вече пише, че гел лаковете на  Claresa са без TPO.

Колко време ви издържа като си направите гел лака с тях?

# 579
Daylily, колко време ги държиш на водна баня, за да станат прилични за нанасяне?

Нещо започна много да ме дразни това сгъстяване. Като че ли в последната година все по-бързо започнаха да ми се сгъстяват. А доста пазя флаконите и никога не оставям лак отвън, когато лампата работи.

# 580
Заради това сгъстяване повече на Коди не съм поръчала. Само ДНК и Индиго.

# 581
Странно, аз съм с билдър гел на Коди и не ми се сгъстява. Ако са били на студино държа шишето между бедрата докато свалям старото покритие 😄

# 582
  • Down south
Daylily, колко време ги държиш на водна баня, за да станат прилични за нанасяне?

Нещо започна много да ме дразни това сгъстяване. Като че ли в последната година все по-бързо започнаха да ми се сгъстяват. А доста пазя флаконите и никога не оставям лак отвън, когато лампата работи.
Няколко минути са достатъчни.
Аз не съм от нсй-чевръстите, така че се налага да сменям водата с по-топла.

Съгласна съм, че, че гъстота е дразнеща, но пък базите им са издръжливи. Предпочитам ги пред тази на Gelish, но пък топа на Gelish за мен, е превъзходен. Не съм намерила нещо по-добро. За сега.

# 583
За Индиго още ли търсят сертификат ?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт