Бел, честит да е татко ти, още дълги години да ви радва!
Тит, мн романтично 🤩 Все така да сте!
Надушвам Куба от снимките, но Мони ще каже 😁
За днес обмислям в някоя гора да се занесем.
В Доминиканската република бяхме, като нарочно си избрахме хотел на Карибско море, а не в Пунта Кана. Много е красиво там, хотела беше страхотен, морето беше 28 градуса и почти не ни валя дъжд
Видяхме морски крави на една ръка разстояние (едната даже докосна мъжа ми по крака), пробвахме няколко вида местни риби, пихме страхотни ромове и коктейли, ядохме ананас на корем, накупихме си картини и статуетки и слушахме всеки ден меренге
Като изключим, че се наложи единият ден да отидем до болница, защото направих някаква уринална инфекция и пих антибиотик накрая, беше чудесна ваканция. Но, честно казано надали ще повторим. Разбихме се от път (9часа е полета), борихме часова разлика, първите дни едвам дишах от жега, сега умирам от студ... Ако можехме да си позволим да останем 20 дни и тотално да се потопим в атмосферата там щеше да е супер, но и така беше хубаво. Карибите ми бяха мечта и беше чудесен подарък за 50 годишнината ми. Сега се опитвам да не се депресирам много, че утре съм на работа...
Април месец май има доста сватби и съответно годишнини...

Препоръчани теми