Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 157 - април 2025)

• 127 983
  • 1 583
  •   1
Отговори
# 1 530
Каменица проверяват касовите бележки в НАП. Ако са невалидни не ги признават. Проверете си бележките
ако сте участвали и не сте спечелили. Няма достатъчно участници и затова всеки печели. Оправдават се
с технически проблем и затова не били качени много печеливши.

# 1 531
Каменица проверяват касовите бележки в НАП. Ако са невалидни не ги признават. Проверете си бележките
ако сте участвали и не сте спечелили. Няма достатъчно участници и затова всеки печели. Оправдават се
с технически проблем и затова не били качени много печеливши.
бележките са ми абсолютно редовни ,играя за ножовете ,но ножове няма !

# 1 532
Охххх и аз успях да въведа още една бележка ....за ножове...

# 1 533
И аз съм така,от Каменица успях да спечеля само едно дърво. В последствие купих още бира ,но няма ножове!

# 1 534
  • Сф
Ножовете ги спечелих с поне 5,6 бележки. Ореха не съм го заявявала. Мислех, че са 3 бележки общо, но като рових видях, че са повече. То ся се чудих и що чак в багажника има и мм не ги е качил. Доста съм взела Joy
Мен ме е яд на бургаско, толкова хора участваха тук и никой да не се похвали..

# 1 535
Ние бяхме купили КК с надпис да споделим с Тайфата. 😁 Големи щуротии!
Ще пробвам за тениска. То като няма друго...
От никъде нищо не печеля. Мрън мрън. 🤐

# 1 536
А има ли някаква разлика между кодовете?

# 1 537
  • при късмета
А има ли някаква разлика между кодовете?
Всякакви кодове на КК важат, пише си го в правилата. Етикета с имената само те информира за играта, кодовете са си същите

# 1 538
  • Пловдив
Аз имам общо 5 бележки в Каменица, от които с първата спечелих чаши /верига, различна от билла и кауфланд/, с втората спечелих дърво, с още 2 - ножове, но на втората седмица след регистрацията. В СМС пише кои са печелившите бележки и куриерът, който донесе дървото, я е взел.

# 1 539
  • При децата ми
Ножовете ги спечелих с поне 5,6 бележки. Ореха не съм го заявявала. Мислех, че са 3 бележки общо, но като рових видях, че са повече. То ся се чудих и що чак в багажника има и мм не ги е качил. Доста съм взела Joy
Мен ме е яд на бургаско, толкова хора участваха тук и никой да не се похвали..

Да не казвам с колко кода участваме в "Бургаско"...! Grinning

# 1 540
Пиша да се похваля, че спечелих бест селъри за 300лв от Moiatakozmetika, ще чакам да дойдат и ще споделя Heart

# 1 541
Сега видях в Каменица,ако с изтеглените печеливши е техническа грешка,е как пък за ореховите дърва няма такава и са изтеглени 270😃

# 1 542
За Бургаско и на мен ми е голяма мъка. Така и не видях някой в темата да се е похвалил.

# 1 543
Би ли се включила колежката, която тези дни си получи ножовете, имат ли някаква марка ,хубави ли са и струва ли си да хода за още бира днес или да не се мъча?

# 1 544
Днес получих робота за прозорци и продуктите от Бочко. Вчера - ножовете
Това е опаковката, не намерих нищо в Интернет за тях.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт