Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 84 349
  • 668
  •   3
Отговори
# 15
Отново наличен Kenzo Jeu d'Amour

# 16
Аз забърсах Boucheron Tubereuse de Madras
https://elinor.bg/product/boucheron-collection-tubereuse-de-madras
С код april цената става 163 лв.

# 17
  • Пловдив
Благодаря за новата тема и дано има повече изгодни оферти🌹
От намалението на Ланком.бг взех новото Идоле и ми добави още доста подаръци чакам ги вече да пристигнат.

# 18
Vesika, благодаря ти за новата тема. Heart Очаквам намаления, за някои парфюми, които искам. Само аз ли не мога да отворя таблицата с кодовете? Тоест, отваря се, дребна е, не може да се увеличи и изписва "грешка".

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 07:09 от Magda Dimitrova

# 19
Vesika, благодаря ти за новата тема. Heart Очаквам намаления, за някои парфюми, които искам. Само аз ли не мога да отворя таблицата с кодовете? Тоест, отваря се, дребна е, не може да се увеличи и изписва "грешка".

При мен е ок, но копирането на кодовете е блокирано, което е малко неудобно.

# 20
  • София
Благодаря на темата, Vesika! Flowers Hibiscus Рядко купувам вече парфюми и не дебна за кой знае какви намаления. Което ми се стори на добра цена и го искам, купувам.
Очаквам от Ланком La Nuit Tresor Le Parfum. От Елинор Glow Akro и Tenue de Soiree Goutal.
Таблицата с кодове се отваря при мен и мога да ги копирам. Hands V

# 21
# 22
Благодаря за новата тема вече поръчах от Елинор. Наистина ли идват за 14 дни както е посочено в имейла?

# 23
Благодаря за новата тема.
Нямам очаквания за намаления. Ако се появи нещо много изкушаващо, вероятно няма да се въздържа.

По повод новия Задиг, аз бих почакала да се появи в парфюми.биз. Самият аромат въобще не ме грабна, а имах големи надежди.

# 24
Благодаря за новата тема вече поръчах от Елинор. Наистина ли идват за 14 дни както е посочено в имейла?

зависи от бройката - някои са налични в склада и се доставят веднага, за други се чака малко повече
понякога идват и преди обявения срок

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 16:05 от chilko

# 25
# 26
Знаете ли дали Compomarzio 70 предлагат подаръчни ваучери?

# 27
Благодаря за темата! Очаквам Великденски намаления!
Успешни покупки!

# 28
  • София
В понеделник сутрин поръчах от Aromatix GIARDINO BENESSERE FEBE и CREED MILLESIME WIND FLOWERS без опаковка.
Във вторник сутринта парфюте бяха при мен и за моя изненада Creed беше с капачка (когато звънях да попитам ми бяха казали, че е без).
Бърза доставка, супер цени, но пък нямаше тестерче.
От великденските намаления не знам дали ще се възползвам, трябва да е нещо много изкушаващо.

И едно въпросче към хора закупили Chloe L'Eau de Parfum Intense, окислила ли ви се е капачката?

# 29
Все още не го отразява в поръчката, но в полето за бележки може да го споменете.

Общи условия

Активация на акаунт