Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 104 718
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
И аз се учудих, дали не е някаква грешка ?
Това изглежда толкова насметка, че чак не вярвам да е истинско!
Възможно ли е?

Нотино е изпитан сайт, и ако поръчате, ще получите това, което сте поръчали на цената, на която сте го поръчали. Освен това Еуфория е стар парфюм и няма какво толкова да се чудите на цената.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:53 от лорелай

# 406
Здравейте! Може ли да помоля за малко помощ Simple Smile В търсенето. На моята племеница за бала искам да взема Carolina Herrera Good  girl( класическият) Него си хареса,или Blush.  Ако някъде го видите на добра цена,ще съм ви благодарна 💕.
В parfium.bg има хубави комплекти на цена с класическия, като два са с коледна опаковка, а един не (който е и най-хубавият според мен): https://parfium.bg/carolina-herrera-good-girl-podarychen-komplek … D1%8F%D0%BB%D0%BE
С код ILKO10 ще свалите 10% от цената им.

Много благодаря.Пропуснала съм ги.

# 407
В повечето случай са заредили много бройки,затова ги пускат на намалена цена.Често може да срещнете цена на 100 мл,по-ниска от тази на 50 или даже на 30 мл.Това е пак защото имат количество.При Нотино даже и да има сгрешена цена,стоката си я получаваш,за разлика от много други сайтове,които ти звънят,че е грешка или артикула се е изчерпал.

# 408
# 409
D&G The One for Men Platinum

Лимитирано и прекратено издание.
С регистрация за сайта получавате код за 5 евро, който трябва да се използва до определено време и важи за покупки над 90 евро.
Доставката до България е ~12 евро, а до Германия ~4 евро.

# 410
Здравейте , от парфюми.биз дали сте поръчвали парфюм без опаковка? Купувала съм от там с опаковка и нямам съмнение за оригиналност, но тези без опаковка са с доста ниска цена, а не съм вземала досега без. Дали мога да рискувам?

# 411
Здравейте , от парфюми.биз дали сте поръчвали парфюм без опаковка? Купувала съм от там с опаковка и нямам съмнение за оригиналност, но тези без опаковка са с доста ниска цена, а не съм вземала досега без. Дали мога да рискувам?
Мимчо, нима мислите, че "момчето" има дестилерия в гаража си и пълни от казаните парфюмите без опаковка?! Несериозно е! 😁😜

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 16:13 от cabochard

# 412
Аз съм си взимала тестер от Биз ,но нямаше празен ход. От тогава не взимам дори и да е изгоден. Аз лично не обичам такива работи.
Но вие си преценете. Може това което поръчате да има празен ход и да е окей.

# 413
Здравейте, споделям и аз за закупени 2 броя тестери от "elfragrance" - единия с празен, другия без празен ход. При положение, че при предварителен разговор човека от сайта ме увери именно в това!!! Имайте едно на ум, когато поръчвате от този сайт!☝️

# 414
В събота бях в един шоурум, малък магазин, но със сайт. Дамата там постоянно ми предлагаше да се пръскам с тестерите за продажба. Аз отказах, точно защото не обичам да получавам пръскани тестери, но мисля че много хора биха се съгласили охотно да тестват по този начин. От една страна разбирам, млък бизнес, искаш клиента да се почувства специален с внимание, всичко може да се пръска и т.н.
Но за себе си винаги ако мога взимам с опаковка, но наистина цената на продукт рядко е по-изгодна от на тестер.

# 415
Ysl Libre Intense предлага ли се като тестер?

# 416
Аз също съм получавала използван тестер от elfragrance.  Парфюмът е Ginza Intense и видимо нивото на течността беше около сантиметър под капачката.  Не знам фабрично колко е пълен, но нямаше празен ход. Определено е дразнещо и бих се замислила дали да поръчвам от въпросния сайт,въпреки добрите цени.

# 417
Здравейте, искам да закупя Erba Pura за подарък. Моля за съвет, откъде? В Делириум, когато има код за отстъпка включва ли Xerjoff?

# 418
# 419
Аз съм си взимала тестер от Биз ,но нямаше празен ход. От тогава не взимам дори и да е изгоден. Аз лично не обичам такива работи.
Но вие си преценете. Може това което поръчате да има празен ход и да е окей.
Чакаме те в другата тема да дадеш оценка за лилаво Гучи!

Общи условия

Активация на акаунт