Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 104 716
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, искам да закупя Erba Pura за подарък. Моля за съвет, откъде? В Делириум, когато има код за отстъпка включва ли Xerjoff?

какво количество?

с код spring, има и кешбек в cashway
https://www.parfumi-shop.net/product/38247-xerjoff-erba-pura-b-o.html
https://www.parfumi-shop.net/product/37925-xerjoff-erba-pura.html

# 421
Майче в другата тема в други ден ще чета/пиша 😁
Чета си я като съм почивка, сутрин с кафето 😉
п.п. Страхотно е лилавото Гучи, аз го взех 90 мл за 150 лева. Цената в Нотино ( 90 мл - 118 лева) е трепач!
Парфюма е амбров, прашно люляков и аз лично го намирам за премерено секси, уверен и женствен и подходящ за вечерни излизания и срещи. Имам и тоалетната вода от същата серия и тя ми става малко бабешка в драйдауна, тук това го няма. Трайността е средна при мен. 2-3 часа с моята суха кожа. На дрехи малко по-траен, което е очаквано. Ако сте почитател на серията и този ще ви хареса. Много е добър Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 04:31 от Lale_Lili

# 422
Като заговорихте за тестери без празен ход - такъв получих от елинор.бг. От парфюм.бг имам два такива и двата бяха с празен ход.

# 423
  • София
Доста хора пробват и връщат продукти и тестери. Търговците ги продават, а не ги бракуват.

# 424
Е, да ама дали връщат това което са получили или взимат оригинален продукт, а връщат нещо, което са купили един Бог знае откъде и задържат оригиналния продукт 🤔
Аз лично съм много скептична към тези тестери, защото в нито един сайт в Европа не се предлагат "тестери".

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 02:00 от Madeleine1

# 425
Аз лично до сега на тестер менте от доверените сайтове не съм попадала.
Тестери съм поръчвала заради цената най-често от parfium.bg и Венера и за сега съм доволна. Не е имало фалове.

# 426
Той продавача си проверява какво са му върнали.Мислите ли,че няма да познае,ако са му върнали менте?

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:12 от Maya Zhelyazkova

# 427
Madeleine1, за да сте спокойна, купувайте от европейските доверени сайтове.
Аз съм много доволна от нашите- често поръчвам тестер, а получавам продукт 🩷

# 428
# 429
Madeleine1, за да сте спокойна, купувайте от европейските доверени сайтове.
Аз съм много доволна от нашите- често поръчвам тестер, а получавам продукт 🩷
Аз не живея в България и не пазарувам от български сайтове но се замислих защо тук няма "тестери" 🙂 А,  за подмяната на върната стока ме наведе нещо, което позната ми каза свързано точно с връщане на продукт различен от получения.

# 430
  • Варна
В Европа може и да няма тестери, но в САЩ има. Продават ги в обикновени кафяви картонени кутии, но не в големите вериги по-луксозни магазини, а в малки магазини за парфюмерия. Лични впечатления.

# 431
Монна са върха! Чакам от тях връщане на пари от януари месец. Писах мейли, само на първия получих отговор, който беше автоматичен. На обажданията не отговарят. Реших да хитрувам. Пуснах поръчка за стотинки и добавих коментар да не я пращат и обясних ситуацията. Един младеж ми се обади да потвърдя поръчката 🤣. Успях с по-висок тон да му обърна внимание, че към поръчката има коментар. Прочете и обеща, че ще разбере какво се случва. Е, днес поръчката е при мен! 😂. Ще я откажа и ще се опитам да добавя някакво писмо към нея, ако е възможно 😁.

# 432
  • Sofia
Ще я откажа и ще се опитам да добавя някакво писмо към нея, ако е възможно 😁.

🤦🏼♀ Добавете им копие от жалбата до КЗП…..

# 433
# 434
И аз като macadamia, последния път поръчах от parfium.bg без опаковка Alien goddess, а си дойде с опаковка.
Страхотни са, и цените бяха много добри 🥰

Общи условия

Активация на акаунт