Изпитани сайтове за парфюми - Април и Май 2025

• 106 566
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
# 723
Писах им преди време да кажат старата бутилка ли е, но така и не ми отговориха

А, Монна май пак спряха поръчките с наложен платеж. Как да им плати човек предварително като после  нищо не идва и има толкова хора, които си чакат парите с месеци...

Аз си закупих от там два тестера на добра цена на Creed, миналата седмица - днес ги взех, може би за по-кратък от указания срок. Плащане с карта. Хората правят промени, за да намалят злоупотребата с невзетите пратки, така ми обясниха - иначе скоро време пак ще има опция за наложен платеж, за регистрирани потребители. Момчето, с което разговарях, ми се видя много свестно.

Относно спекулациите, че правят финална разпродажба - не е така, просто искат да "активират" малко профилите, защото явно че сайтът става предимно с такава насоченост. Надявам се да съм бил полезен.

# 724
Не съм видяла някъде да пише финална разпродажба.Пише black sale.Доскоро имаше  банер,че от 1 юни,ще имат промени.Нищо ново и креативно.% отстъпка за над определена сума направена от лоялни клиенти,електроннен ваучер,безплатна доставка и т.н
Гледам,че са откраднали банерите от Нотино за дискавъри сет.Каквото и да направят,мен отдавна са ме загубили ,като клиент.

# 725
Дано от Монна коригират собствените си злоупотреби с невърнати суми на клиенти, далеч над позволения срок.

Наложеният платеж се ползва от сайтове и фирми, които имат достатъчен оборот. Останалите замират с времето.
Ако една такса за пратка ще те бутне, не си за този бизнес.

Похвалвам Елинор, супер бързо реагираха за парфюм за подарък, пратиха ми парфюма точно за ден.

# 726
Любим
https://www.ozone.bg/product/mont-blanc-parfyumna-voda-signature-90-ml/

Относно невзетите и върнати пратки .. ако е една окей, но ако са десетки, стотици и редовно .. това за никой не би било приятно. Дори и за големите риби.

# 727
Не вярвам дори и търговец като Нотино да има връщани стотина пратки на месец или седмица, пък Монна и срещу вятъра да тичат трудно ще ги стигнат. Joy
Достатъчно реклама за тези сладури. Като се научат как се прави бизнес може и да им станем клиенти.

# 728
  • Варна
Дами, има ли в момента активен код за отстъпка за parfium.bg? Доскоро имаше за 5%, но тогава парфюмът не беше в наличност.

# 729
Дами, има ли в момента активен код за отстъпка за parfium.bg? Доскоро имаше за 5%, но тогава парфюмът не беше в наличност.
ILKO10 за 10% (при поръчки над 150 лв.)
TY5 за 5%, като мисля, че важи за всякакви суми.

# 730
  • Варна
Dreamy123, благодаря за кода. Поръчах този, много любим от поне 15г.
https://parfium.bg/giorgio-armani-acqua-di-gio-%D1%82%D0%BE%D0%B … 5%D0%BD%D0%B8-edt

# 731
ILKO10 за 10% (при поръчки над 150 лв.)
TY5 за 5%, като мисля, че важи за всякакви суми.
и ubb7 работи

# 732
Прочели са и са коригирали цената 🤣🤣🤣 https://www.parfimo.bg/goutal-etoile-d-une-nuit-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

# 733
  • София
Нека всички четат редовно, че с тези цени + доставка + такса за НП се оливат. Imp

# 734

Общи условия

Активация на акаунт