Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 21 498
  • 392
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Е ако са без очила няма да са те Stuck Out Tongue Winking Eye

С очила , без очила - супер са си братята. И аз харесвам рекламата заради тяхното участие.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 22:12 от marzeliva

# 31
Рекламата на Адирекс(против диария) се превъща в сериал. От време на време пускат нови "епизоди с дрисльото собственик на 3D тоалетната чиния, която изглежда е влюбена в собственика си.

Предпоследната почнаха да я пускат преди прогнозата за времето по Бтв с нещо подобно на - Защо ти е да гледаш прогнозата за времето, нали няма да излизаш няколко дни.

И последната реклама - вече сме на 5 епизод.

# 32
Рекламата на Адирекс(против диария) се превъща в сериал. От време на време пускат нови "епизоди с дрисльото собственик на 3D тоалетната чиния, която изглежда е влюбена в собственика си.

Предпоследната почнаха да я пускат преди прогнозата за времето по Бтв с нещо подобно на - Защо ти е да гледаш прогнозата за времето, нали няма да излизаш няколко дни.

И последната реклама - вече сме на 5 епизод.

Мда. Тъкмо сме поседнали да вечеряме и...веселата тоалетна чиния. Направо супер.

# 33
Днес я забелязах LaughingLaughingLaughing на HELL Ice Coffee

Значи правилно ли разбирам? - Тя - МЕГАН ФОКС се опитва да му открадне напитката, като го прилъгва първо със сексапил Wink, после с изкуствена мишка за да стане, да я спасява и тя да му открадне кенчето Sweat SmileSweat Smile оф боже.
И като вижда, че няма да стане, ходи, показва баджак/цици и онзи изкарва 10 кенчета, и хайде кеф Wink

LaughingLaughingLaughingSweat Smile

# 34
Напоследък засичам реклама на тоалетна хартия Луксия (ако съм запомнила правилно). Ужасна. Като филм на ужасите е.

# 35
И като вижда, че няма да стане, ходи, показва баджак/цици и онзи изкарва 10 кенчета, и хайде кеф Wink

Не мисля, че му показва. По-скоро е библейската мъдрост "Искайте и ще ви се даде" Smiley

# 36

Не мисля, че му показва. По-скоро е библейската мъдрост "Искайте и ще ви се даде" Smiley

И това го има, ама със сигурност и "формите" на г-жа Фокс буквално пред лицето са си бонус Wink Grinning

# 37
Нов "шедьовър " Sunglasses

# 38
Joy Joy Joy
Успокойте ме, че съм нормална и това не се случва.

# 39
  • Пловдив
Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 21:59 от marzeliva

# 40
Да взема и аз да направя една реклама. 😁

# 41
Одеве ги гледах и си казах, че тези трябва да са под шапката на МариАмеД или най-малко оттам черпят вдъхновение. Признавам си обаче, че песента или по-скоро мелодията ми харесва за разлика от другата. Sweat Smile Естествено нито запомних какво рекламират, нито искам да зная.

# 42
  • Fairbanks, Alaska
МариаМед стана доста известна, та явно са решили да заложат на същия кон.

# 43
То хубаво, ама не е зле да помислят и върху това, че зрителския толеранс към чутовни глупости все има някакъв предел. Обаче като се замисля какви дивотии са ни пробутвали и пробутват във времето от екрана и са минавали и още минават, та що да не се пробват.

# 44
Върхът отзад наистина е Исландски. Казва се Kirkjufell, имам го в моите снимки. А пъфинът вдясно горе ги гледа сякаш укоризнено Wink
Накрая на клипа даже "оживява"  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт