Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 21 612
  • 393
  •   1
Отговори
# 60
Оле, вчера попаднах на една Joy , започна с нещо от сорта " имаш нужда да гледаш футбол, но имаш и други големи нужди, друга голяма нужда, голяма нужда, голяма нужда..." 😅😅 Ставаше дума за хапче за чревен дискомфорт.

# 61
Бонита... Anguished
Това модел за семейство ли е .. що ли...

# 62
  • София
Мария мед ми е любимата реклама ,защото жените в рекламата са хубави . Иначе въобще не знам и не ми пука какъв е продукта им

# 63
Всеки път пея на "Нема да ревеееш, а звънни на Сити Кеееш!"

Много са ми хубави бабите с хубавите гласчета. Ето това е реклама! Хем хубава, хем с пеене, хем кратка, хем от раз се разбира какво рекламират Simple Smile 10-ка!

# 64
Много ми харесва рекламата на Верея, снимана с нашето момиче, което е в елита на катерачите на стена. Как се катери по облаците в небето, много е яко.

# 65
  • Бургас
Искам да виждам истински, начинаещи, юноши, спортисти !
А не известни до болка познатите ни муцуни! Изтриха се вече!
Имаме толкова много млади таланти и талантливи деца, отдадени на спорта и не само, доказвайки способностите си! Нека да ги гледа цяла България и да им се радва!

# 66
Ох, тази с плачещата майка за следродилната депресия, много ме, не мога да намеря правилната дума, меко казано не ми харесва. Ужасна е. Можеха да намерят друг начин да го направят.

Наистина всеки път като я чуя се опитвам да си запуша ушите, просто наистина ми е ужасна...

# 67
Напротив, много е точна.
Проблемът е сериозен, а е много омаловажаван. На една жена да се обърне внимание и да се вземат мерки, значи рекламата е успешна.

# 68
Аз не казвам, че е маловажен. КАзвам, че рекламата е прекалено натоварваща и неприятна. Не съм специалист "по ТВ рекламиране" , но мисля, че има и друг начин да се рекламира този проблем.

# 69
При по-лежерно представяне едва ли ще постигне същия ефект, според мен.

# 70
Супер си е рекламата. Дай боже повече да се говори и осмисли този период.

# 71
Проблемът е сериозен, но рекламата е несполучлива. Страшно ме дразни.

# 72
Еклер Малина. Буквално ме заливат с тая реклама по 30999999 пъти на ден Joy

# 73
  • Fairbanks, Alaska
Ох, тази с плачещата майка за следродилната депресия, много ме, не мога да намеря правилната дума, меко казано не ми харесва. Ужасна е. Можеха да намерят друг начин да го направят.

Наистина всеки път като я чуя се опитвам да си запуша ушите, просто наистина ми е ужасна...
На какво точно е рекламата?

# 74
  • София
Еклер Малина. Буквално ме заливат с тая реклама по 30999999 пъти на ден Joy

Току що я гледах. Гнусна е. С пръсти рови и хваща парчето. Ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт