Млечни продукти "Алфатар" – Традиция и качество за вашата великденска трапеза

• 16 281
  • 435
  •   1
Отговори
# 105
Кисело мляко - с дроб сърма, козунак, баница, на айрян…
Баница- Салата с яйца и сирене, баница
Заквасена сметана- кекса на мама

# 106
Дроб сърма с кисело мляко, любимо ястие за Великден!

# 107
Козунак със заквасена сметана, които обичаме да хапваме с кисело мляко. Също приготвяме великденски курабийки с кисело мляко.

# 108
  • София
Какви са вашите любими великденски ястия с млечни продукти - козунак и кифлички
и имате ли семейни традиции, свързани с празничната трапеза? - преди, при родителите ми имаше чукане на яйца и след това сядахме да ядем козунаците. Агнешко много рядко сме готвили. Сега се опитвам да поддържам поне боядисването на яйца и почти всяка година правя козунаци.

# 109
Обичаме и харесваме  всичките Ви продукти. Обичам да хапвам козунак с кисело мляко и децата задължително дроб сармата я гарнират с мляко.

# 110
Ароматен,прясно изпечен домашен козунак, с прясно или кисело мляко.

# 111
Кисело мляко с козунак - обичана класика Simple Smile
Лично аз много обичам квасена сметана. Всичко е по-вкусно с нея, включително и супите Simple Smile
На празничната трапеза е важно всички да седнем ведри, тогава със сигурност празничните дни преминават прекрасно.

# 112
Любимото ми великденско ястие с млечни продукти е домашната баница със сирене и спанак, защото ароматът ѝ винаги ме връща в детството. Семейната ни традиция е да приготвяме заедно и крем-карамел – той нежно подслажда празника, а всяка лъжичка носи усещане за дом, уют и топли спомени около масата.

# 113
У нас млечните продукти са на почит и вървят с всичко!
Не мога да си представя на Великден да ям козунак или дроб сама без кисело мляко (и пресен чесън Grinning ).

# 114
  • до най-прекрасния мъж
Великденски курабийки и козунак с кисело мляко са любимите ми храни за празника. Също агнешко със спанак и кисело мляко, страхотно вкусно!

# 115
  • София
Заливката за дробсармата е с кисело мляко и яйца. Кисело мляко се похапва и с козунака, а сиренето се комбинира с пълнени яйца.

# 116
Класика - козунак с кисело мляко. Също така в приготвянето на козунака аз слагам прясно мляко. А любима салата е Снежанка с изцедено кисело мляко.
На празничната трапеза задължително има боядисани яйца, козунак, зелена салата с маруля, краставици и репички, а за основно ястие агнешка дроб сърма.

Какви са вашите любими великденски ястия с млечни продукти и имате ли семейни традиции, свързани с празничната трапеза?

# 117
  • Банско
Задължително правим домашни козунаци и се хапват с кисело мляко. Правим и торта с маскарпоне и квасена сметана, кифлички със сирене и мекички. Традиция ни е да си правим козунаците с квас.

# 118
Киселото мляко Алфатар придружава идеално и козунака, и баница. А иначе правя различни разядки със заквасена сметана (с орехи, чесън, тиквичка, копър и други комбинации) , даже си нямат имена, но за изключително вкусни и харесвани от семейството.

# 119
Козунак с кисело мляко - класика. Както и дроб сърма с кисело мляко и един таратор за свежест.. Сиренето е винаги на нашата трапеза..

Общи условия

Активация на акаунт