Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Април '25

• 101 884
  • 1 005
  •   1
Отговори
# 780
  • Велико Търново
Капнала съм от умора, обаче не мога да не изкажа възхищението си от краката, които видях/виждала и преди, и запомнила.
Всички сте страхотни и сега.
Анджи, много ми харесваш сега, аз и преди съм го казвала.
Толкова хубави жени сте събрани в тази тема, че винаги с удоволствие гледам снимки.
Деси, маникюра ти е чуден.

# 781
Прелестни жени, страхотни крака!

И аз ще се покажа за малко от периода преди 40, че сега не съм за показване. А беше време..

Ако някога вляза във форма отново едва ли бих носила толкова късо, но поне няма да се срамувам на плажа…

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 09:25 от Mimy8809

# 782
Много харесах и двата аутфита на Анджи от 2025 г. Харесах много и показаните от Сиска  - търся си панталон пола като твоя.
Подкокоросахте ме с това късо и  ей така да си припомня едно време - една снимка от днес:
Скрит текст:
...
С такава дължина абсурд да изляза разбира се, но преди носех с кеф - поли рокли и най любимото ми - къси панталонки.
Това е туника между другото, но така и не мога да измисля с какво да я нося. Освен скини дънки друго не се сещам, но е много тривиално и си стои от зимата.
И аз съм имала като показаните от Карен обувки, интересното е, че от 1, 2 години се върнаха в тренда, но някак не мога да се пречупя и да си купя сега.

Mimy8809, с дънките и топа си супер свежа.
mimi.7299, бързо да оздравееш! Hug
Agent, приятна ваканция! 🤗

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 13:57 от Sweta

# 783
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет. Много хубави неща видях в изпуснатите 180 поста 😁

Колекцията на НМ с Magda e готина, но мина встрани от мен. Нямам нерви да дебна нещо, а и не са в мой стил. Едно време за колаборацията с Kenzo се бях преборила, но след това изгубих мотивация.

Иначе тези рокли с цветя, от 100 години са при D&G.
Дънковият елек е много як.

Да не остана капо без рокля, минах през колекцията на Денина и си купих ето тази за лятото:

И нещо в бледорозово, на цветя:

В кръга на шегата, хубавите снимки с облаци на Agent ме провокираха да пусна един отговор от София, от вчера:

# 784
  • тук-там
Sveta не я видях Sad Сиска - стил и красота както винаги! И аз съм от отбора на Ал - крака има, лице няма!

# 785
  • Бургас
Тези  селфита не отразяват съвсем точно, изкривяват малко и състаряват. На живо към сигурна, че изглеждате много по-добре. А за възрастта - просто топ Simple Smile

# 786
Много ми харесва софийската снимка с облаци ❤️

Честити рокля и риза Гадамер!
Десена на роклята ми харесва много.

На Анджела трябва да благодаря, че поръчах шлифера на Магда&НМ 🌷
Тя писа тук, иначе щеше да мине и замине...
Шлифер нямам, дано ми е ок, но и да не ми е, приятелка е кандидатка. Тя не е и разбрала, казвам ѝ  - чети БГ Мамма 😃

Движение и активен спорт държат тялото в добра форма, миналата година имахме един съботен плаж с колеги и приятели, в доста прилична форма сме за хора 50+, но лицата...ох майко 🫤

Света не я видях

Направих един Дамски каприз с пресни ягоди

Нищо, ще купуваме красиви рокли 🙂

# 787
Изтървах Адаша и Света, но съм сигурна, че са топ!
МТЗ с тази усмивка си далече от израза лице няма. Светиш и грееш винаги! Същото важи за всички дами в темата...просто тук няма запуснати жени! Hug
Аз си боледувам тихо и кротко. Вън е студено и духа вятър. Утре съм на терен и не знам как ще го избутам!
ПП Ааа забравих да кажа, че придобивките на Гадамер много ми харесаха.
Ал, чакам да те видя с шлифера!

# 788
Мими, какво пипна?
Да оздравяваш!

# 789
На един симпозиум подчертаха, че за жени на нашата възраст най- важни са трите С, за да изглеждаме добре и в кондиция: СПОРТ, СЪН и СЕКС! Гледам да съм стриктна 😀
….. и да- продължавам да нося всичко по тялото- така ми харесва, нямам нищо излишно по себе си Слава Богу и да не забравяме, че най- важното е да сме здрави….. !!!
Хубава неделя на всички, болните да се оправят …. И не забравяйте трите “С” 😉

# 790
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро от мен и мрачният Бургас, мили момичета! Flowers Hibiscus Днес градът ни е студен и намусен, но пък на мен ми е весело, just like that - без причина. Grinning Успях да си поръчам това роклe от Зара, имитация на Miu Miu вероятно, данó не ме закръгля допълнително, иначе "ме кефи" Joy . MTZ, Ал, Mimy8809 и ВСИЧКИ ТУК, не е честно и вие да се оплаквате, ВСИЧКИ сте печеливши от генетичната лотария, плюс, че имате СТИЛ! Heart Честито на Gadamer, чудесен избор, както винаги. Heart За жалост и аз не успях да видя Светка, но обещавам да съм по-бдителна вече. Sparkling Heart  Между другото, първата колаборация на H@M беше през 2007 година и беше с Мадона, брандирана като "M by Madonna"    https://hmgroup.com/news/madonna-joins-with-hm-to-create-fashion-line/ . Тогава он-лайн магазин нямаха, или поне аз не го знаех. Намирах се в Атина, множеството се стичаше от ранни зори, бяха опънали червен килим, имаше бодигардове, раздаваха подаръци! Беше невероятно изживяване и прецедент в историята на модата, след него, всичко останало е история. Heart За живеещите в София, винаги, ама винаги колаборациите се пускат и във физически магазин /само в един - във всяка столица/, преди години съм сварвала на "Витошка", след като построиха "Парадайс МОЛ", мисля, че се пренесоха там. /ако не бях на работа, бих отишла/. PS Ал, ти сърце нямаш, справедливо ли е на моите килограми цял ден да преглъщам и мечтая за този каприз?! Gift Heart /почвам да му търся заместител, но едва ли! CakeDisappointed Relieved/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 13:04 от kolevaangela

# 791
Много обичам такива преливащи плетени рокли Анджи, честито.

# 792
  • Бургас
Аз отдавна искам да изпробвам тази вълниста плетка.🙂

# 793
Много ми харесва плетената рокля 🙂
Честита!
Госпожицата мисля ще се влюби.

Miu Miu имат и плетени чанти 🙂

# 794
Привет, девойки, тук е чудно слънце.
Снимката е от вчера. След малко излизам пак.

Видях зашеметяващо стилна Сиска. Панталонът е великолепен!
Чудно люляково яке на Карен също!

Нямам време за нищо. След тренировката ще правя инвентура на гардероба, и ще видя какво ще нося в Андалусия.

Общи условия

Активация на акаунт